SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 За 2 минути 10 000 лайка, имаше Преслава. Явно не са успяли да го разбият, съмнявам се да стигнат и 50k толкова бързо, колкото нея. Нещо забиха между 10k-20k... Съпругът на Лили ми се струва доста разсъдлив мъж, добре я защити. Аз още се колебая кое би било по-добре за нея- да си тръгне и да си отдъхне, прибирайки хонорара... или да остане и да отиде в лудницата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Прическата на Жана :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Миглена много ме кефи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кака Лили ми е много симпатична. Много добре отговори, супер на място. Голям сладур изглежда и не мисля, че е лицермка, егоист и т.н от определенията които и дадоха, защото ако беше нямаше сега всички да я мразят. Надявам се да остане, защото ми е интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 :roll1: НЕ МОГААА! ПИЩЯЯЯЯЯ :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Рут и Евгени как се лигавят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жана днес е много смешна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Глория май ще става нова фаворитка след като Лили си тръгне след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Глория май ще става нова фаворитка след като Лили си тръгне след малко. На мен Глория ми е фаворитка още от началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жана прилича на лелка. :1000 (29): Миглена как затапи Рени. Аз що си мислех, че Борислав е номиниран? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Глория май ще става нова фаворитка след като Лили си тръгне след малко. Много ми се иска бабката да си тръгне, но май Алек Сандър ще си тръгне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много ми се иска бабката да си тръгне, но май Алек Сандър ще си тръгне. Почти винаги си тръгва първия коментиран. Днес напуска Лили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Почти винаги си тръгва първия коментиран. Днес напуска Лили. Надали. Тя е Луна този сезон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Какво й се кефите на тая Глория, супер гнусна е, имам чувството, че излиза от някаква канафка, дрогирана, пияна и наеб*на. Миндил и половина. Миглена да си ходи, по-скучна е от Лили и Сандар взети заедно.И е изкуствена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Какво й се кефите на тая Глория, супер гнусна е, имам чувството, че излиза от някаква канафка, дрогирана, пияна и наеб*на. Миндил и половина. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Цонева - победител! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Цонева - победител! И тя много ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лилипут смаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кралица Лили с най-висока подкрепа! Другата седмица ще е интересно в лудницата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Казах ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кралица Лили с най-висока подкрепа! Другата седмица ще е интересно в лудницата! Знаех си, че бабката ще остане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жана реве чак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жана пак е надрусана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жана реве чак Започна с крокодилките сълзи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари