МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Така, де - ама на нея не й влиза в работата, и то още на влизане да я посрещне така, защо си е зарязала детето... Съвсем нарочно я посрещна така. Едва ли точно Миглена е пример за майка, съпруга, жена. Според мен в къщата играе тактика някаква. Тя и Цонева не трябваше да влиза по морални причини в брадъра, но защо Миглена не захапа нея, а точно и само Ирина... Защото вижда колко е лицемерна и затова. След като я знае отвън каква е, нормално е това сега да я дразни. Още нещо ми направи впечатление, Миглена не обижда никой, само констатира факти, а те знаят че е права и се дразнят. Злобна е кака Лили например, тя използва думата "кучка" по неин адрес, едва ли Миглена би си позволила подобно нещо по нечии адрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Защото вижда колко е лицемерна и затова. След като я знае отвън каква е, нормално е това сега да я дразни. Още нещо ми направи впечатление, Миглена не обижда никой, само констатира факти, а те знаят че е права и се дразнят. Злобна е кака Лили например, тя използва думата "кучка" по неин адрес, едва ли Миглена би си позволила подобно нещо по нечии адрес. Всеки би си позволил. Роро го каза - всеки в даден момент слага маската, ама не за дълго. За мен лично за момента най-достойно се държат Рени, Ути, Надя, Вальо, като последните двама поне за мен засега минават незабелязано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много се смях като падна Лили, то не е смешно, ама изглеждаше сякаш нарочно го направи. Сякаш не се е качвала никога на пътека.... А Миглена колко е досадно, светна там лампите "На мен пък ми се говори". Няма такъв навлек. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Миглена е готина, кефеше ме докато гледах, много умна и скандална жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Казваме ли чао на Лили, Торнев и Жанна ? Жана няма да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много се смях като падна Лили, то не е смешно, ама изглеждаше сякаш нарочно го направи. Сякаш не се е качвала никога на пътека.... А Миглена колко е досадно, светна там лампите "На мен пък ми се говори". Няма такъв навлек. :1000 (29): Според мен нарочно падна Лили, но може и да греша. 3-ма ли ще отпаднат? Ако е така и прибавим, че тази седмица се гласува във фейсбук, значи никой няма да излезе, просто ще ги вкарат в лудницата и ще им дават мисии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Жана и Явор са на една възраст, 85-ти набор :1000 (29): Каква лелка и млада стръв те гонят? :1000 (29): На мен и двамата са ми страшно симпатични. И определено много си подхождат. Не говорех като възраст, а като отношение. Младо момиче и лелка биха сваляли един мъж по коренно различни начини. При Жана е вторият - нагла е, натиска се, не осъзнава, че не среща интерес от другия човек. Много ми стана жал за горката Лили, не искам да си ходи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Миглена ще ги попилее, време е тая инфантилка Лили да си ходи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Някъде четох, че един от тримата щял да бъде наистина изгонен- Лили- а другите двама- Торнев и Миглена- ще отидат в лудницата. Странно би било да пропуснат да пратят и Лили в лудницата, така че нищо не се знае... Иначе не мисля, че падането беше преструвка, яко се претрепа каката. Дано всичко да е наред. Тя самата си го каза- не е за тук. А Ирина хората доста я плюят, но на мен за момента не ми е толкова антипатична. Не знам дали се преструва на мила или не, но е факт, че проявява може би най-много загриженост към съквартирантите. Миглена, от своя страна, може би малко прекалява със своето си държание в някои ситуации (като например случая с падането на Лили, когато веднага започна да се държи все едно е инсценировка)... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Жана ще се спаси понеже е с най-много лайкове, а Лили, Миглена и Торнев ще бъдат "изгонени" в лудницата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...157904450943923 #падам :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Миглена ми падна в очите. Не винаги истината е най-доброто решение. Кака ви Лили просто смаза не само всичко живо, но и пътеката в къщата. Брутална! Не искам да си ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Истината абсолютно винаги е най-доброто решение и трябва да се казва на всяка цена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Толкова да им е скучен сезона, че горките от няма какво половин епизод ни занимават със смачканата Жана и вмирисания Явор и безумната им закачка... А иначе такова явно преиграване от 100% от съквартирантите не е имало... Всички, начело с предменструалната Рена, са за нобелова награда! Лили мисля, че падна нарочно. Ако не, то тогава е мега проста жена... сори ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Толкова да им е скучен сезона, че горките от няма какво половин епизод ни занимават със смачканата Жана и вмирисания Явор и безумната им закачка... А иначе такова явно преиграване от 100% от съквартирантите не е имало... Всички, начело с предменструалната Рена, са за нобелова награда! Лили мисля, че падна нарочно. Ако не, то тогава е мега проста жена... сори ама... Проста си, ако паднеш, без да искаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Проста си, ако паднеш, без да искаш? Ако не можеш да прецениш елементарна ситуация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ако не можеш да прецениш елементарна ситуация. На всеки се случва в момент на афект. Недей да съдиш така А и едва ли ще иска да си счупи очилата нарочно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 И аз мисля, че беше нарочно, за да отвлече вниманието от поредните 20% орязани от бюджета пак заради нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 На всеки се случва в момент на афект. Недей да съдиш така А и едва ли ще иска да си счупи очилата нарочно... За едни очила? Не знам. Иначе е съвсем нормално и в реда на нещата да ги съдим. Цялото предаване се гради на това! Ако все още има някой влязъл там и е несъгласен с това, както онзи Алек Сандър, може да се гръмне! Да, кофти е, но това е цялата идея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Aйде почва циркът Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ирина и Лили са много злобни, а втората и инфантилна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Миглена пак мачка бабката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Миглена е невероятна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Жана уж плюе чалгата, а се е облякла като типична евтина чалгарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Жана уж плюе чалгата, а се е облякла като типична евтина чалгарка. Помислих, че Малина е надебеляла и влязла в къщата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари