Putin Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Мен ме кефи Лили. Миглена, Глория, Лили, Емануела - на тези симпатизирам. Рени също е готина, ама леко скучна на моменти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Жана ме изкефи, не й дреме изобщо. На всеки вика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Жана ме изкефи, не й дреме изобщо. На всеки вика Щеше ли да ти е кеф да имаш една такава в живота и къщата си? Да си прави каквото иска без да се съобразява с теб? Да се държи бетер дърт каруцар, да лопа, тряска и да събира внимание? Жана е толкова прозрачна! Всичко е за едното внимание. Милата даже и един ден не издържа на гладната си стачка! За какво говорим???? Долна, безпардонна и проста наркоманка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Щеше ли да ти е кеф да имаш една такава в живота и къщата си? Да си прави каквото иска без да се съобразява с теб? Да се държи бетер дърт каруцар, да лопа, тряска и да събира внимание? Жана е толкова прозрачна! Всичко е за едното внимание. Милата даже и един ден не издържа на гладната си стачка! За какво говорим???? Долна, безпардонна и проста наркоманка! И на теб едва ли би ти било яки да имаш у вас една като Ирина, която да ти брои хапките. Това е шоу, мен Жана ме забавлява, а Ирина ме натоварва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И на теб едва ли би ти било яки да имаш у вас една като Ирина, която да ти брои хапките. Това е шоу, мен Жана ме забавлява, а Ирина ме натоварва. Естествено, че не. Аз вече съм казал, че и Ирина не е стока? Шоу или не е странно (поне за мен) такова поведение да се поущрява. Защото да не забравяме, че докато това теб те забавлява "за шоуто" на нея пък и светва една лампа, че е много готина и навън го дава същата... И не само тя. По принцип хората и ситуациите като тази.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ирина е гига противна. Не била тя човекът, който да нарежда какво и кога ще се яде, ама прави забележки. И как досадна тича след Жана да й се обяснява. Много обича да говори и да порицава, но после не застава зад думите си. Жалка работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Жана е ужасна. Моя топ тази година: Емануела, Лили, Рени, Миглена и Гло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ирина е гига противна. Не била тя човекът, който да нарежда какво и кога ще се яде, ама прави забележки. И как досадна тича след Жана да й се обяснява. Много обича да говори и да порицава, но после не застава зад думите си. Жалка работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Рена рулира. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ирина и Емануела продължават да са ми любимки! Като цяло сезона ми е доста объркан, защото всички ту ми харесват, ту ме разочароват. Няма някой, който да ме кефи на 100%. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Лара и Ирина са ебахти и долните кучки! Ако една от тях ми беше майка - щях да потъна в земята от срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Емануела във второ риалити я свалят негри. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Голяма завист от страна на Лара и Ирина. Иначе Ирина изглежда безобразно добре за близо 40 годишна жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 Митко ся ако е дал и на Емануела срок, направо. :@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Жана или Лили ще си ходи утре? Как мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ути, Лара, Ирина и Торнев могат да си заврат някъде презразсъдъците за чалгата и чалгаджийките, взимат да стават досадни вече на тая тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ужасно се държаха с Емануела. Бахти гнусните твари и всичко това идва от Ирина и Лара, Ути и Торнев. Ако бях на Емануела щях да ги направя на 2 стотинки. Тая Ирина много ми падна в очите, защото точно тя е тая дето си продаде дъртата п*тка на Иван заради парите, а приятеля на Емануела не е имал кой знае какви пари, че даже се наложило и колата да си продаде. Прости и предубедени, залезли отдавна и злобни са 90% от тея "вип-ове". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ужасно се държаха с Емануела. Бахти гнусните твари и всичко това идва от Ирина и Лара, Ути и Торнев. Ако бях на Емануела щях да ги направя на 2 стотинки. Тая Ирина много ми падна в очите, защото точно тя е тая дето си продаде дъртата п*тка на Иван заради парите, а приятеля на Емануела не е имал кой знае какви пари, че даже се наложило и колата да си продаде. Прости и предубедени, залезли отдавна и злобни са 90% от тея "вип-ове". Тая Ирина ще мине предаването и хората ще забравят за съществуването й, както и беше преди предаването. Снощи си написал, че ти е любимка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тая Ирина ще мине предаването и хората ще забравят за съществуването й, както и беше преди предаването. Снощи си написал, че ти е любимка? Да, мислех си че наистина прави нещата от сърце и е добра...Обаче тя не се спира да прави някви подмолни номерца и да скача на хората. Наистина не е това, което иска да бъде. А тая Лара е баси грозното и злобно създание. Гнус направо. Ути и той някакъв селянин, който станал готвач покрай казаните на панаирите и вече ще дава правилни оценки за всеки...айде бягай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Снощи си написал, че ти е любимка? :1000 (29): Не му е за първи път да си обръща мнението на 180 градуса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Да, мислех си че наистина прави нещата от сърце и е добра...Обаче тя не се спира да прави някви подмолни номерца и да скача на хората. Наистина не е това, което иска да бъде. А тая Лара е баси грозното и злобно създание. Гнус направо. Ути и той някакъв селянин, който станал готвач покрай казаните на панаирите и вече ще дава правилни оценки за всеки...айде бягай. Може да е със стратегия да е майката на къщата, може и да си е такава, но си противоречи - както обгрижва някого, така и после го съсипва, ако я настъпи. И много агресивно крещи и държи сметка. Аз мислех Ути за готин и умен, но явно тези четиримата, които най-много се бият в гърдите за извисени и плюят по чалгата, всъщност самите те са най-ограничени. Рени виждала всичко в черно-бяло, а Лара с нейните презразсъдъци за чалгата сигурно разноцветно вижда. Това клишетата и етикетите са най-големият бич. Аз за Ирина всъщност нищо не знам освен че е многодетна майка. С какво е известна тази освен като жената на Иван? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Какво е станало с госпожа Лили Вучкова, че да се ходи утре ? Нали тя е първия финалист. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Някой утре напуска по собствено желание. Някой, който всички са виждали като финалист... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Лара и Ирина твърдят, че Емануела е куха лейка, но те двете кози ходеха да разследват защо Емануела си мислиле, че Майк я бил харесвал... Значи хем е тъпа, хем ходят да й търсят сметка за нещо. Не знам кой е глупавия в случая. Все ходят нещо да разледват, да се бъркат в някой работата, висят им над главите кой е изял шунката слайс, кой е изпил уискито - правят забележки и после казват "Аз не съм дошла да ям тука, но....", "Ако исках да спя щях да си стоя у нас, но ти нямаш възпитание...." бла-бла-бла. Тези да ги говорят на дечурлигата си. Досадни до дъното на клетките си. Дори Лили и Вальо не са такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Някой утре напуска по собствено желание. Някой, който всички са виждали като финалист... Емануела ще е май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари