SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Според мен Емануела има съвсем реален шанс да спечели (да победи фолк певица вече няма да е табу след миналогодишната любима звезда на България ). Дори не виждам коя друга може да й е конкуренция. Може би Жана, защото доста от младите я харесват като изпълнител и биха гласували за нея. Има интерес и към Миглена, но не съм сигурен дали би получила по-голяма подкрепа от певиците. Според мен те трите ще са финалния ТОП 3, но ще видим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Не ме интересува особено дали Емануела ще спечели или някой от интелектуалците вътре. Ема ги смазва просто! Колкото се опитват да я очернят, тя толкова по-бляскава става в очите на хората. Глория добре направи, че си хвана пътя. Ирина и Лара - миличките, още не могат да се отърсят, че за пореден път фолка е над тях. Забравих да спомена Ути, който до вчера лижеше тиганите по БНТ за две минути слава, а сега е голям ВИП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 http://gledaiseriali.net/?s=vip+brother Ето тук се качват епизодите, още на следващия ден, виж дали ще ти тръгват. Пускат се, благодаря ти много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Предпочитах и очаквах Лара да се тръгне. Толкова да ми падна в очите... Никога не съм очаквал, че е толкова тесногръда и озлобена. Глория във визитката си уж казва колко била станала толерантна към всякакви хора, музика и т.н. а тука пищеше против чалгата и чалгарката.... баси лицемерите, баси пумията са тези хора. Как живеят още .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Аз съм много разочарован. Глория ми беше леко антипатична, но все пак се смеех на глупостите. Това с ножа примерно беше тоооооп. Лара трябваше да напусне. От едно нещо съм доволен - Кака Лили вече не е най-мразената в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Образът на Гло се изчерпа. Тя няма, какво повече да даде на шоуто. Аз исках Ирина да изгонят, но беше ясно, че няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 . От едно нещо съм доволен - Кака Лили вече не е най-мразената в къщата. Аз пък от нея съм най-разочарована. Все едно я няма в къщата. И подкрепя най-противният ми човек в тоя формат - Ирина. Все след нея се влачи, а оная я манипулира както си иска. Безхарактерна е. Да я гонят. Вече не я подкрепям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Малко смях с Бай ви Брадър, хах :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Ако има морално дъно, то Ирина е там в момента. Жана може да е всякаква, но такива грозни квалификации не прилягат от една дама за друга. То всъщност дами в къщата няма освен може би Надя. Повечето са някакви грубовати жени с присъщи за женската злоба черти. Псевдоинтелектуалците започват неистово да ме дразнят и в същото време ми е жал колко са невежи. Емануела беше непоклатима, но ако разполагаше с по-богат речников запас, наистина щеше да ги помете. Те това заслужават. На Христо не му е там мястото, изглежда, не знам как ще се впише тоя човек до края. Излишна беше сценката на Ирина и Лара след напускането на Глория, която може да се послужи за всичко друго, но не и за пример на младите, какъвто се опитаха да я изкарат. Биг брадър също така прави много гадни провокации към Емануела, постоянно й задава някакви пързалящи въпроси. Толкова ли не могат да си докарат рейтинг без манипулиране на общественото мнение и демонстрирането на пристрастия... "Емануела, защо оправдаваш твоите текстове, но не оправдаваш изложбата с х*йове" - е това беше мега тъпа и нечестна провокация. Ути, Цонева, Торнев също тотално ми паднаха очите, но Майката на къщата наистина е дъното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Жени вчера беше много права за Ирина, че колкото и да я мразят хората поне има собствено мнение и е добър манипулатор. Другите като са мишки и нямат мнение, много ясно че такава като Ирина ще ги командва. Тя е гаден персонаж, но поне има позиция. По-добре е от Лара, Лили, Торнев, Ути и т.н но като цяло цялата им групичка са дъно. Емануела страхотно ги закопа като им каза, че заради такива като бях хората бягат в чужбина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Емануела им го каза, но те няма да го осъзнаят никога. Интелигентните хора бягат от България не за да ходят на гурбет и да бачкат 24/7, а бягат от тесногръдите, злобни, завистливи, нетолерантни и останали в миналото българи. А тези Лара, Торнев и Ути са точно такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Яд ме е за Глория, но нейното напускане беше логичното стечение на обстоятелствата. Лошото е, че в този сезон двама от най-колоритните участници вече напуснаха, защото просто не бяха познати лица - Алек Сандър и Глория. На тяхно място бих изгонила Деси Цонева (която освен скандала с Жана, не е показала нищо) и Надя (която е харесвана само защото не се е дънила, да, редките й включвания са адекватни, но... редки). Като истински претенденти за победата виждам Емануела, Миглена и Жана, а като контрапункт на тяхното поведение - Вальо. Роро, Борислав, Торнев и Ути за мен са типичните "буфери", които има във всеки сезон - участват в събитията в къщата, но без да са главни действащи лица, не ги гонят в началото, но са първите, които си тръгват, когато дойде време за финала. Същото важи и за двете дами, които според мен трябваше да си тръгнат отдавна - Цонева и Надя. Кака Лили много я харесвам, но за съжаление виждам, че настроенията към нея не са добри. А една от Лара/Ирина, ако не и двете, виждам като следващите изгонени - на нож са с всички и нямат подкрепа от публиката. Христо Живков изобщо не разбирам защо влезе, до момента нищо не се случва покрай него и няма достатъчно време, за да впечатли публиката и да победи. Иначе го харесвам, но по-скоро защото не се е дънил. Като цяло бих заключила, че сезонът е скучен и няма персонажи, които силно да харесвам. Вината за това виждам в неадекватната подборка на кастинг + мисии. На личностите нищо им няма, но не може да потикваш интелигентни хора (каквито почти всички са) към супер елементарни задачки и скандалчета. Ако бяха подходили към по-интересни мисии и по-хитро манипулиране на сценария, предаването щеше да е интересно. Но пък нямаше да се гледа, защото се търсят интриги и скандали. П.П. Ирина много ми хареса какво каза за Жана, макар и жлъчно, е много вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Наистина Глория и Алек Сандър бяха много готини, колоритни и симпатични млади хора, а те гонят тях вместо злобните и лицемерни бабички, безинтересни и отчаяни от неуспехите си в живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Сега догледах снощния епизод и избухвам - Лара тръгна да жалва Глория, че си е тръгнала и Ирина я спря с думите "Това са кадри, които не ни трябват" и няма и минута по-късно започна да нарежда как са победили Краварката и долнопробните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Сега догледах снощния епизод и избухвам - Лара тръгна да жалва Глория, че си е тръгнала и Ирина я спря с думите "Това са кадри, които не ни трябват" и няма и минута по-късно започна да нарежда как са победили Краварката и долнопробните Специално пуснах финала сега, направо съм потресен. Иначе оная наистина е краварка, каруцарка и тираджийка, ама Ирини е дъното просто. Дори Ваня Червенкова не е била толкова мразена, колкото тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Тази Ирина, преди години, когато се появи на екран, ми беше много противна, след това постепенно започнах да я харесвам и за момент повярвах, че наистина е толкова позитивна и добронамерена, но в Биг брадър й лъсна истинското лице - злобна и лицемерна. Всичко това прикрива с добронамереност и загриженост. Жалко наистина. Миглена се оказа права в преценката си за нея. Кака Лара ми харесваше, че е малко луда, с доста чувство за хумор, но и тя издаде багажа след няколко седмици в къщата и сега не ми е от най - любимите. А Емануела не знам какво толкова я възхвалявате. Да, до някаква степен се защитава, но го прави по изключително простоват начин. Няма богат речник, за да се аргументира стойностно и да ги затапи. Отговаря малко като в първи клас на нападките им. Затова и продължават да й се смеят. Жоро Торнев ми изглеждаше много стабилен, когато представяха визитката му, но се оказа дребнав и тесногръд. Като цяло май само Жана ми е симмпатична. Леко луда, нелогична, но има нещо готино в това. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Малееее, Миглена е велика!!!! Толкова е хитра... напълни ми душата. хахахаха Как се сети да извърти нещата с това мюсли. Бомба е. хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Е, това е чиста агитация да номинират Жана и Миглена. Брадъра ко гледа? Баси злобните са. Не мога да ги гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Лара и Ирина направо умират от яд. Просто заслужават да останат в къщата заедно с Жана, Емануела и Миглена и по цял ден да въртят песни на двете певици, а по телевизията епизодите на "Искрено и лично" на Меги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Преслава пак в национален ефир! КРАЛИЦА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Жана май се опитва да се присламчи към "Пайнер" с тия чалгии дето нон-стоп пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Емануела го начука на Ути!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Брадъра що си държи пренебрежително с Ема? Бутлук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Ох, толкова са прости всички, не е истина Прегръща го, щото я номинира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не мога да понасям Жана. Много преиграва според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари