ice_hot_sm Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Емануела го начука на Ути!!! Що, какво е казала/направила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Що, какво е казала/направила? Едно голямо нищо! Тази вечер Емануела нито успя да се защити, нито да се обоснове. Малко се изложи. Рени и тя. Баси тъпото парче, честно! То беше мъка, срам и неудобство да и слушам номинациите.... п.с. Жана може ли да е още по-противна?!?!?!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много се радвам, че тук има хора, които не харесват Жана, мислех, че съм единствена. В петък ще бъде интересно, лагерът на неинтелектуалките ще се раздели между Миглена, Емануела и Жана, а почитателите на другия лагер ще се съсредоточат върху Лара. Все пак си мисля, че тя ще напусне, колкото и да ми се иска да е Миглена. Много правилно го каза Христо Живков - Емануела и Миглена (+Жана, която не спомена) правят атмосферата отровна. Чак е неприятно за гледане. И аз обичам саркастични коментарчета и резки захапвания, когато са на място, но трите заедно копаят дъното, особено Миглена и Жана. Емануела е по-мека, а и повече общува с другите, но покрай тях двете и тя става неприятна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Жана май се опитва да се присламчи към "Пайнер" с тия чалгии дето нон-стоп пее. Е, много ясно, тя като чу от Емануела, че в Пайнер и намират участията и взима 4 цифрени суми и иска да е там. В Вирджиния се вижда, че не я е**т за нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много фалш. Жана си е неустойчива, ясно. Другите обаче... голямо лицемерие. Ще се извиняват едва ли не, че я номинират. Като човек Жана дава много по-кофти пример в обществото, отколкото Емануела като певица, така че да си спестят двойните стандарти само защото Бергендорф е поппевица. Лара е отвратителна - прекъсва всички, които я номинират, и възразява, рок бунтарката. Биг брадър също ги прекъсва понякога неуместно. Няма да е зле Емануела да прочете известен брой книжки или да се свърже с човек, който да въведе ред в изказа ѝ. Рени каквото можа, направи, макар поантата да е другаде. То на такива като Торнев каквито и примери и аргументи да им се приведат, са си дървени философи. За Вис пеели. Абе смотльо... Леле, ако бях там... Надя е май най-нормална от всички. Уж... А Ути се изчерви като домат и стана агресивен при номинацията на Миглена. После или преди това пък щеше да ревне. Всички са нестабилни. Аз съм за Рени и Надя. Вальо и Борислав са скучни. Христо е прекалено интелигентен за там. Ирина е ясна за всички ни. Етюдът с делото и съда беше повече от псевдотеатрален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Жана днес с очилата и с тоя рев дето го удари хем ме беше жал, хем ми беше смешна. Петък, Лара - Чао! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Искам Ирина (говоря по принцип, не за сега) да напусне, за да се види самата Лара какво леке е без нея. Просто тогава къщата и играта ще й се сторят като тъмна Индия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Е, много ясно, тя като чу от Емануела, че в Пайнер и намират участията и взима 4 цифрени суми и иска да е там. В Вирджиния се вижда, че не я е**т за нищо. Имам познати, които работят във Вирджиния и мога да ви кажа, че за тях Жана е най-голямата им звезда, и най-много пари печелят именно от нея. Друг е въпросът, че дори на тях са им писнали нейните номера, настроения, несериозност, закъснения, налагане на собственото мнение, но все пак я търпят точно заради материалния й принос към фирмата. Да, не се вземат чат такива пари като в чалгата, но нека не забравяме и факта, че Вирджиния наистина са продуценти в пълния смисъл на думата - може да се пускат рядко проекти, но продуцентът плаща наистина всичко, а не да си кара изпълнителките да си намерят богат чичак-спонсор или да си бъркат сами в собствения джоб за текст, музика, аранжимент, смесване, видеоклип, визия, стайлинг и т.н. Така че Жана не я мислете, добре си е тя. Ако отиде в Пайнер само ще загуби. Там каталогът вече прелива и ще се слее с тълпата....Друго си е да те позиционират като поп (рок или др. стил, различен от поп-фолк) - просто в съзнанието на хората се ползваш с повече респект и не ти лепят етикети на теб самия и на таланта ти, и друго е да те пускат по алтернативни радиа и т.нар. телевизии за бг (световна) музика....Освен това винаги съм си мислил, че пускат рядко песни и клипове, не защото нямат средства, а защото така изкуствено се създава илюзията за нещо специално, дълго очаквано, качествено, единственопо рода си, изпипано продължително време (за справка: Каризма и пускането на песен с клип веднъж годишно). Така че всяка жаба да си знае гьола, стила, компанията, жанра и всеки да си следва своя път, и да си гледа в своята паничка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много фалш. Жана си е неустойчива, ясно. Другите обаче... голямо лицемерие. Ще се извиняват едва ли не, че я номинират. Като човек Жана дава много по-кофти пример в обществото, отколкото Емануела като певица, така че да си спестят двойните стандарти само защото Бергендорф е поппевица. Лара е отвратителна - прекъсва всички, които я номинират, и възразява, рок бунтарката. Биг брадър също ги прекъсва понякога неуместно. Няма да е зле Емануела да прочете известен брой книжки или да се свърже с човек, който да въведе ред в изказа ѝ. Рени каквото можа, направи, макар поантата да е другаде. То на такива като Торнев каквито и примери и аргументи да им се приведат, са си дървени философи. За Вис пеели. Абе смотльо... Леле, ако бях там... Надя е май най-нормална от всички. Уж... А Ути се изчерви като домат и стана агресивен при номинацията на Миглена. После или преди това пък щеше да ревне. Всички са нестабилни. Аз съм за Рени и Надя. Вальо и Борислав са скучни. Христо е прекалено интелигентен за там. Ирина е ясна за всички ни. Етюдът с делото и съда беше повече от псевдотеатрален. Как може да ти хареса Христо ?! Мъж без мнение! За два дни реши да е в големия лагер и против кралиците на сезона - Емануела и Миглена. Рени вече ми е топ 3! Лили пада доста. Голямо разочарование. Днес поне смаза с лаф - ''Момчето вехне пред очите ми''! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Лара да хвърчи от къщата с 200!!! Толкова анти и противни жени като нея и Ирина няма, честно!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Лара да хвърчи от къщата с 200!!! Толкова анти и противни жени като нея и Ирина няма, честно!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Между другото забелязахте ли, че Рени каза "саркасизъм" или нещо такова, а правилната дума е "сарказъм", ако разбрах логиката й правилно? И тогава Торнев пак се ухили злобно и подигравателно...Вярно, нито Емануела, нито Рени (за мое съжаление) са особено умни, особено за втората съм леко разочарован, но все пак не само в чалгата се пеят простотии ( в случая говорим за закачливи текстове, думи с преносен смисъл, фрази от ежедневието...), но за такива псевдоинтелектуалци, каквото и да кажем в защита, те няма да го приемат, просто са злобни и тесногръди, и свестен и ефективен спор дори няма да се получи. Извинете, ама тоя смотан Торнев как ще ме убеди, че признак за интелигентност е да знаем за Великия Гетсби, при положение, че не сме американци, бих се срамувал ако не знам някое българско произведение и автора му, ама за такива чуждоезични шедьоври няма как да се засегна...Сигурно и той не знае някои неща, просто още не сме го хванали натясно, което не го прави всемогъщ и всезнаещ, нали....Аман от такива, наистина права беше Емануела, че затова се махат хората от тук.... A иначе Торнев бързо забрави годините с Ку-ку, ама така го извърта, че той бил против чалгата и лагера на Слави Трифонов, бил за другия лагер, дето не искали чалга в предаването....Фурнаджийска лопата....А Ути пък преди да стане готвач, добре, че са били висаджиите да го снимат там в некъв филм и дотам му свършва "актьорската" кариера.... и после взе да се прави на готвач и да плюе по чалгата...Поне него мислех за готин и широкоскроен, ама уви... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Лара - Водолей! Срам за зодията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не знам дали някой друг забеляза, но Рени секунди след номинацията си се смееше и си говореше с Лара. "Ама и ти т'ва пък как го каза" мисля, че бяха думите на Лара, ако правилно съм успял да чуя, след което и двете се засмяха. Според вас дали всичко вътре е сценарии? Не съм склонен на 100% да вярвам в това, което питам, но още от рождения ден на Глория и нейните реакции си го мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не знам дали някой друг забеляза, но Рени секунди след номинацията си се смееше и си говореше с Лара. "Ама и ти т'ва пък как го каза" мисля, че бяха думите на Лара, ако правилно съм успял да чуя, след което и двете се засмяха. Според вас дали всичко вътре е сценарии? Не съм склонен на 100% да вярвам в това, което питам, но още от рождения ден на Глория и нейните реакции си го мисля. Каза "Много се изложи като каза.... " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Лара - Водолей! Срам за зодията. Много лицемерна зодия. Иначе днес не ми беше кой знае колко интересно. Искам Лара да си ходи и се надявам, че зачитат мнението на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много лицемерна зодия. Напротив - много пряма и откровена зодия, стига да им зададеш директно въпросите, които те вълнуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Лара - Водолей! Срам за зодията. А Ирини - Лъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 А Ирини - Лъв. А Жана - Везни. Аз какво да кажа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Не знам дали някой друг забеляза, но Рени секунди след номинацията си се смееше и си говореше с Лара. "Ама и ти т'ва пък как го каза" мисля, че бяха думите на Лара, ако правилно съм успял да чуя, след което и двете се засмяха. Според вас дали всичко вътре е сценарии? Не съм склонен на 100% да вярвам в това, което питам, но още от рождения ден на Глория и нейните реакции си го мисля. Разбира се, че е сценарии. Всеки е получил роля още с подписването на договора и знае в какви сюжетни истории ще участва. Това го обсъждахме вече. Та то е очевидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Как може да ти хареса Христо ?! Мъж без мнение! За два дни реши да е в големия лагер и против кралиците на сезона - Емануела и Миглена. Рени вече ми е топ 3! Лили пада доста. Голямо разочарование. Днес поне смаза с лаф - ''Момчето вехне пред очите ми''! Надявам се след разговора й с Борислав да ти се е върнала отново на първо място. Невероятна жена! Такъв фин сарказъм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Лара да хвърчи от къщата с 200!!! Толкова анти и противни жени като нея и Ирина няма, честно!!! Глора и Деса Курвата не остават назад. А Деса не ви ли прилича на Преслава от дебелите ѝ години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Биг брадър вече няма какво да дава и започна да се хваща за някакви думи, измислени от Рени, които никой, даже съквартирантите в къщата не са забелязали. А тя пък мрънка - тя, която си качи в собствения канал колосалната издънка с Нобеловата награда... малко не върви да се цупи за нещо такова, след като тя сама си се закопава понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Глора и Деса Курвата не остават назад. А Деса не ви ли прилича на Преслава от дебелите ѝ години? 1:1 са, през цялото време си мисля, че Преслава отново е в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Биг брадър вече няма какво да дава и започна да се хваща за някакви думи, измислени от Рени, които никой, даже съквартирантите в къщата не са забелязали. А тя пък мрънка - тя, която си качи в собствения канал колосалната издънка с Нобеловата награда... малко не върви да се цупи за нещо такова, след като тя сама си се закопава понякога. Не си я е качила тя. Второ, Биг брадър си нагажда нещата в полза на интелектуалците. Да, дума "саркасцизъм" няма, но тя знае за съществуването на думата "сарказъм" и явно просто си я словообразува по модела на "артистичност-артистизъм" (в тоя пример и двете думи са валидни). Да не говорим, че може да се употреби и "саркастичност", не е задължително да е само "сарказъм". Биг брадър сигурно бг филология е завършил? Дето нонстоп също греши, докато говори. Съответно Рени нямаше как да се сети за тази дума, защото неволно я спомена. Двойни стандарти към различните съквартиранти - факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари