Denis Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Биг брадър си нагажда нещата в полза на интелектуалците. Тук съм съгласен с теб. Миглена самотната, Емануела я показват в образ на к*рва, Рени че е малоумна...Наистина много нагласено и кофти режисирано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 За Рени беше много гадно, да, можеше да се пошегува още на номинациите и да забрави темата. Със Златка не се изгавриха така, както с Рени. Но евала наистина, че не потрепна, докато слушаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Кой каквото ще да говори - необразоваността си личи от километри. Колкото и на умна да се прави Рени, явно е куха лейка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Сатанистът много ги разбирал нещата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Бива ли точно Ути и Лили да обсъждат килограмите на Жана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Бива ли точно Ути и Лили да обсъждат килограмите на Жана... Наистина ми е жал за Жана :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това с двойната елиминация е пълен ужас. Бахти нагласеното предаване. Жана остава 100%, защото трябва да и се помогне и въртят нещата около нея. Лара си тръгва 100% и остава Емануела или Миглена. Не искам нито една от фаворитките ми да си тръгва на тоя етап. Потрес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На Емануела да не би договора да свършва, че изведнъж утре са двойни номинации ? Или Иван е казал да махнат Меги заради Ирини ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 А защо миналата седмица нямаше двойни елиминации??? Та да разкараха и смотаната Ирини, дето е най-мразеният участник от всичките сезони до сега??? НАГЛАСЕНА РАБОТА Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Според мен тези двойни елиминация са отвсякъде с цел да разкарат Миглена. Цяла седмица се вижда как се мъчат да я правят черна в очите на хората. А след очевидната първа изгонена- Лара- мисля че тя е следващият вариант за елиминиране от зрителите. Не мисля, че би могла да догони вота на Емануела и Жана, при втората даже видяхме какво беше положението, когато се гласуваше във Фейсбук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Супер нагласено. ББ знае, че Лара ще е с най-нисък вот и само за да изгонят и Миглена направиха двойни елиминации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Като се замисля обаче може и Емануела да излезе. Доста я очерниха, изкараха я глупава и куха певица с безсмислени и пошли текстове, която е вредна за подрастващите. Как мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Естествено, че ще изгонят Меги. Думи нямам! Явно Ирини е поръчала да я махнат моментално, понеже само тя се опитва да и свали маската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Жанааааа, долна наркоманка! Отвратително противна е.... Дрогата не прощава. Голям е боклук тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Мисията с Миглена беше ужасна. Беше ми неудобно да гледам. Правят всичко възможно да я злепоставят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Пайнер се премести в Брадър. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Коцето как се хвали с деветте милиона на "Не ме заслужаваш". :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Емануела ще махнат. Нарочно я дадоха първа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Пайнер се премести в Брадър. :д Поп-фолка превзе ефира на НОВА. Коце и Кали няма да млъкнат през целия лайв :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Емануела ще махнат. Нарочно я дадоха първа! Не мисля, че ще я махнат. Но и така да е, тя ще си остане участникът с най-много позитиви в това предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Аз съм за Миглена и Жана да останат в шоуто. Те трябва да бъдат и на финал. Спасиха целия сезон. Емануела с нищо вече не е интересна... да си ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Страхотни елиминации! Браво! Жана как се зарадва само. За първи път и вярвам, че е искрена... ще се наваксва с боцкането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Бай , бай Жана и Лара.. скучни бяха.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Пайнера няма да допусне Емануела да си ходи...цял Пайнер ще гласува за нея.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Коя е бремена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари