Chris Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миропомазването на Лили според мен беше направено от Биг Брадър с цел да я усмее за цялата и лигавщина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миропомазването на Лили според мен беше направено от Биг Брадър с цел да я усмее за цялата и лигавщина. Абсолютно, но според мен тя се държи много на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миглена мачка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миглена рулира с анализи. :1000 (29): Жестока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Имам чувството, че е до болка права за всичките неща, които говори. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ми може всякаква да е Миглена, но е супер проницателна и интелигентна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Абсолютно, но според мен тя се държи много на ниво. Определено след този момент е по-различна. Включва се дивотиите им и вече не мрънка... И все пак е скучна. Миглена има страхотно дар слово. Много ми харесва. Такива театрали са всички.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Тя може да има дар слово, но маниерът й на говорене е супер непоносим. Бих я сравнила с Албена Вулева в това отношение, която обаче беше много по-интелигентна и малко по-малко дразнеща. Само някой да смее да номинира бъдещия ми мъж (Ицето), ще хвърчи перушина! Може да излезе само с наградата, трябват ни пари за имение в Южна Италия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Имам чувството, че Миглена ще победи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Хахаха не мога. Как не искаше да пусне имунитета бабата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Хахаха не мога. Как не искаше да пусне имунитета бабата! Бабката си знае че, ако се откаже от имунитета, че веднага ще изхвърчи от къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Е, сори, ама баба Лили не знае какво иска. От самото начало мрънкане, мрънкане, мрънкане. Вземе едно решение, огъне се, смени си го. Не е последователен и стабилен играч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Даа.... баба Лили наистина разочарова още повече. Мале на тези номинации Ути ще получи инфаркт. Адски бесен е, че всички го номинират. Емануела явно пак ще ореве, че Христо я е номинирал... горката. Толкова да му се натиска а той тоооолкова да не я понася... хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Колкото и да ми е противна Иринчето, се кефя, че не я номинират днес. С всяко предаване тя става все по-злобна и ми се иска да й гледам сеира до финала, където ще изхвърчи първа 100%. Сега е важно да бъдат изгонени Ути, Торнев и Роро. Хем Иринка ще се почувства пак прецакана и ще бълва змии и гущери, хем те са също толкова противни. Не на последно място те са по-харесвани от нея и е важно да изхвърчат преди финала, а неминуемо на номинации с Меги и Ема "интелектуалците" са аут. Искам Миглена, Ема и Рени в Топ 3 - няма да има по-голям кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Рени почва да събира все повече позитиви. Гледам доста позитивни коментари за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Спасявайте двете кралици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много забавно го измислиха това със спасяването на двама номинирани, сега съквартирантите ще откачат като Емануела и Миглена се окажат с най-висок вот... Емануела е с най-много лайкове засега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Емануела над 17 хиляди лайка за 5 минути. Смазва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Емануела и Миглена, мачкат с лайкове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 20 000 лайка за Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миглена от самото начало ми е фаворит. Човек, който с визията си излъчва интелигентност. Кака Лили преди беше по-скандална, откакто е галеница стана скучна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Миглена и Емануела мачкат!!! Нека им е на злобарите!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Клетите интелектуалци ще правят ритуални самоубийства.Хахаххахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не знам кой Дони беше цитиран от Емил Кошлуков сега. Дони, който харесваше фолкаджийката Глория? Големи попаджии, големи интелектуалци, все жанрът им е виновен. То бива да отричаш нещо, ама чак толкова сляпо. Смешно е да изхождат единствено от собствения си вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Еее няма ли да ни покажат как им съобщават! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари