Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Емануела тъкмо беше се беше запътила към това да е единствената поп-фолк певица, която излиза от шоуто с напълно позитивен имидж и... гаф. Ще изобличава тя обвързан мъж като се натиска с него в кенефа... :helpsmilie: Добре че поне там отидоха, а не се подхванаха на леглата...

Аз все пак се съмнявам да е станало нещо повече от целувки и милувки, но кой знае. Според мен Христо изобщо не помни какво точно е станало тогава, за Емануела също имам съмнения.

След тези резили фаворит ми е единствено Миглена. И Рени също, донякъде.

Сподели в други сайтове

Никакъв гаф не е извършила Богиня Емануела, дори напротив – показа истинското лице на тоя Ицо! Просто го унижи, смаза и надхитри! Няма такава жена!

В петък да си тръгвам МИГОМ - скучната, с нулев шанс за хит, простата като леща – Рени, тая дето продума за 1ви път днес Надя и смазания до н-та степен Христо ;)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Моля, разсъждения на монахини да не виждам.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Рени си показа злобата.Целият сезон усещам колко е злобна и как завижда на Емануела.

Даа, точно завист е думата. Ебаси лелката смотана, при всяка възможност говори за своята "звезда" кариера, къде пяла, кво правила, а към днешна дата е едно нищо, това е истината. Просто всичко ѝ е от завист, това си беше нож в гърба към Емануела.. Рени е една никаквица, проста, проста, проста жена.

Цитат

Сподели в други сайтове

Ами в случая не е просто някакво си там оправяне на мъж и жена, ами оправяне в кенеф, заобиколен от камери, и то съблазняване на обвързан мъж, който умишлено е напила. И дори и ние тук евентуално да се накефим на действието й, с което е показала, че Христо е еди-какъв си, погледнете коментарите по другите места, особено във Фейса. До скоро Емануела показваше различното лице на чалгата и 99.99% от изказванията за нея бяха положителни, но от днес просто вече не е така- тя просто потвърди, че стереотипите за фолк певиците са напълно верни.

Да не говорим, че това може и да е първият секс на Вип звезда в къщата някога. В обикновенните сезони на Биг Брадър е имало такива неща, но досега така наречените Випове не са си го позволявали, като изключим евентуалната заигравка на Жана и Явор. Изненадан съм, че хората от Пайнер, които се грижат за имиджа на Емануела, че и евентуалните пи ари на Христо, са позволили това да бъде излъчено.

Сподели в други сайтове

Според мен всичко беше режисирано включвам,даже отказването на мисията от Живко. И естествено след скандала с провала на мисията им,айде да направят още по-голям бум.. и хопп в кенефа с Ема.
Сподели в други сайтове

И аз много се надявам всичко да е било режисирано или както ми е по-вероятния вариант- пресилено от монтажа и от реакцията на хората. Самите Емануела и Христо не говореха за това като за секс изживяване, тя даже каза, че целта й е била да го напие, не повече. А и нали като беше с него в кенефа му казваше "Не, не го прави" т.е в онова натряскано състояние може и да са направили някое и друго цуни-гуни, но се съмнявам да е повече.

Сподели в други сайтове

И аз много се надявам всичко да е било режисирано или както ми е по-вероятния вариант- пресилено от монтажа и от реакцията на хората. Самите Емануела и Христо не говореха за това като за секс изживяване, тя даже каза, че целта й е била да го напие, не повече. А и нали като беше с него в кенефа му казваше "Не, не го прави" т.е в онова натряскано състояние може и да са направили някое и друго цуни-гуни, но се съмнявам да е повече.

може да е искал отзад :dontknow:

Сподели в други сайтове

Ако не е режисирано Емануела пак разби, подъл номер, но реално го изигра, а те са в шоу, където точно това е важно. Разобличи го, беше грозно, но целта оправда средствата. Миглена много яко я защити, а и както е един от фаворитите на публиката не вярвам да си тръгне. Но не вярвам и да спечели. Абсолютен фаворит е Миглена, толкова силен характер, готина, умна. Според мен, ако изгонят двама, то те ще са от безинтересните тъй като реално тези, които не получиха нито отрицателен, нито положителен вот и за зрителите бяха скучни, дори забравях, че са в предаването.

Сподели в други сайтове

Въй, не мога - това се оказа истина.

Емануела е учебник за курви и не мога да разбера как може да й се прави "евала". Хубаво, харесвайте я като личност, ама това ако го направи ваша позната, няма ли да я отпишете? Или пък човек, който за първи път виждате?

На мен ми стана още по-неприятна от преди, независимо дали е имало ПЕНЕТРАЦИЯ :D или не, много шаврантийски се държа.

Вън такива жени от националния ефир.

Вече освен за Лили, съм и за Надя - най-накрая се показа.

Според мен в петък ще си тръгне Деси.

Сподели в други сайтове

Започвам да мисля, че сезонът ще го спечели Боби. Среща много силна подкрепа и е единственият, който е без конкретен лагер - ще бъде подкрепен както от почитателите на Емануела/Миглена, така и от интелектуалците. Те още от началото го бъзикаха, че е новия Джино, но онзи поне по-рано блесна, Боби чак сега.

Другият ми вариант е Миглена и напоследък дори съм по-склонна да я подкрепя. Тя е по-вероятен победител, но и за Кичка бях убедена, че ще спечели, а излезе раничко на финала на нейния сезон.

Емануела няма да бъде. Ирина - абсурд, безгласните букви дори няма да ги споменавам поименно.

Миглена или Боби ще победят, като съм убедена, че и двамата ще са в тройката.

Сподели в други сайтове

Изядоха се като разбраха коя е спасена с най-много гласове! :Vishenka_05:

--------------------------------

Поведението на Емануела не е похвално, но единствена успя да завърти главата на Ицо. Мисля, че повече трябва да обсъждате него, а не нея.

Не Емануела отказа мисия, защото не може да целуне партньора си, не Емануела го раздаваше моралистка, не Емануела казваше, че има човек отвън, всичко това беше Христо. :1000 (19):

Забелязах, че дори и след това държание Емануела отново е одобрявана. Просто на фона на другите е цвете! А Деси как се изяде, че толкова се четка на Ицо, а той пак хукна при чалгата. :1000 (29):

Победител виждам да е Миглена, след нея Емануела. За Топ 3 или Топ 5 не знам кого ще набутат.

Сподели в други сайтове

Миглена - победител! Емануела втора!!! Рени голяма злобарка се оказа. Разочарован съм тотално от нея. Не очаквах така да се обърне срещу Емануела. Най-дразнещ е налагащият й тон, през малкото време, когато говори и успява да се включи, макар и с елементарност в разговорите.
Сподели в други сайтове

Изядоха се като разбраха коя е спасена с най-много гласове! :Vishenka_05:

--------------------------------

Поведението на Емануела не е похвално, но единствена успя да завърти главата на Ицо. Мисля, че повече трябва да обсъждате него, а не нея.

Не Емануела отказа мисия, защото не може да целуне партньора си, не Емануела го раздаваше моралистка, не Емануела казваше, че има човек отвън, всичко това беше Христо. :1000 (19):

Забелязах, че дори и след това държание Емануела отново е одобрявана. Просто на фона на другите е цвете! А Деси как се изяде, че толкова се четка на Ицо, а той пак хукна при чалгата. :1000 (29):

Победител виждам да е Миглена, след нея Емануела. За Топ 3 или Топ 5 не знам кого ще набутат.

То има ли смисъл да се коментира той?! И двамата не излязоха "бели" от ситуацията, но докато за него всеки е съгласен, някои се възхищават на Емица.

Имаше много по-елегантни начини, по които да го направи това унижение. Горкият й син, тийновете са безпощадни.

Сподели в други сайтове

Абсурд Боби да спечели.

Като качиха снимките за подкрепа той имаше някъде 14 хиляди а Миглена 28.

За Емануела да не говорим.

Според мен него ще го махнат дори преди Ирини!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Според мен Миглена и Емануела си остават главните фаворити, въпреки всичко. Най-голям любимец на публиката обаче е Миглена. Емануела можеше да й е конкуренция, но след вчера наблюдавам повече негативни коментари за нея и не знам... Те тези от Биг Брадър може и точно поради тази причина да са го монтирали по този начин онова с Христо, за да я очернят пред хората и да сринат едната от фаворитките. Въпреки това, тя все още има някаква засилена подкрепа, най-малкото защото продължава да мачка т. нар. 'интелигенция'.

Моите прогнози са: 1.Миглена 2.Емануела 3.Боби

Този ТОП би бил финалната гавра с интелигенцията... :D

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...