Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

Не е така. Винаги съм харесвал песните й (старите, докато беше активна певачка) и винаги съм следил с интерес какво се случва около нея.

Проста е!

Иначе не знам защо се хабим. Все пак всичко значимо започва от периода на "Луда по тебе" (например). Това наистина си струва да се знае. Ебе те, че не знаеш кой ти е създал история. :)

Рена е тъпа селска пръчка и злобна при това. Не го очаквах от нея, а сме живели заедно. Нищо чудно, че Борис я е зарязал, погледни я каква бухтеста трътла е. Той е висок и добре сложен мъж, който тренира два спорта. Естествено, че ще си търси нещо по - добро от този озлобен свинкс.

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Рена е тъпа селска пръчка и злобна при това. Не го очаквах от нея, а сме живели заедно. Нищо чудно, че Борис я е зарязал, погледни я каква бухтеста трътла е. Той е висок и добре сложен мъж, който тренира два спорта. Естествено, че ще си търси нещо по - добро от този озлобен свинкс.

Ами аз наистина не очаквах от нея такова злобно поведение. И това много ми повлия в мнението ми към нея. Абсурдно е да се хвалиш с някакви големи концерти, нобелови награди :) ) а в същото време да показваш злоба и завист към една млада певица, която не може да ти стъпи на малкия пръст на творчеството и кариерата. Къде и е достойнството на голямата и успяла звезда? Започвам да си мисля, че тя просто е озлобена към всичко, защото в много късна възраст е направила грешката да зареже всичко заради някаква неуспяла любов. Може би си мисли, че ако не беше се отказала, все още щеше да е актуална и много хитова, което разбира се всички знаем, че нямаше да е така...

Сподели в други сайтове

Ами аз наистина не очаквах от нея такова злобно поведение. И това много ми повлия в мнението ми към нея. Абсурдно е да се хвалиш с нкакви големи концерти нобелови награди :) ) а в същото време да показваш злоба и завист към една млада певица, която не може да ти стъпи на малкия пръст на творчеството и кариерата. Къде и е достойнството на голямата и успяла звезда? Започвам да си мисля, че тя просто е озлобена към всичко, защото в много късна възраст е направила грешката да зареже всичко заради някаква неуспяла любов. Може би си мисли, че ако не беше се отказала, все още щеше да е актуална и много хитова, което разбира се всички знаем, че нямаше да е така...

Ми всъщност според мен Емануела е по - успешна от Рени. Нека си го кажем, Рени имаше три години в топ 10 на България (говорим за тук, не сме сърби да знаем там). Емануела е повече от 10 години в топ 5 и да не говорим, че е имала моменти на топ 1. Тя, Анелия и Преслава винаги са имали големи и тотални хитове, винаги са били актуални, винаги са държали гребена на вълната. Има усет момичето, харизма и сексапил. Освен това се вижда, че може да преглътне егото си, което също е важно. Затова й завижда Рени, че тя е успяла нещо, което нейното поколение не успя.

И както написах и преди, Рени избива комплекси, защото тя не е дори близо до Глория или Ивана. Глория макар да няма хитове е топ име в чалгата, издигана на върха и с огромна тежест, на Рьони това й липсва. Тя е просто забравена и дори ВИП-а го доказва, Глория и Ивана отказаха хонорари за по 100 бона, а Ренка за 30 се нави. Не я съдя, всеки си решава, но ако гледаше по обективно и компромисно на нещата, нямаше да е долу.

Сподели в други сайтове

Не е така. Винаги съм харесвал песните й (старите, докато беше активна певачка) и винаги съм следил с интерес какво се случва около нея.

Проста е!

Иначе не знам защо се хабим. Все пак всичко значимо започва от периода на "Луда по тебе" (например). Това наистина си струва да се знае. Ебе те, че не знаеш кой ти е създал историята. :)

Има хора, на които историята не им е интересна. Аз съм един от тях. Имам приятели, които пък са луди по история. Всеки с интересите си.

Иначе в даскало имах 6 по История, но каква файда от това към днешна дата? Забравил съм всичко, знам само, че България е създадена през 681 г. и, че златният век е повреме на Цар Симеон. Май и тогава България е на три морета!?

Все едно аз да тръгна да те критикувам защо не ядеш месо. Ами не ти идва отвътре и това си е. На мен и на Рени не ни идва отвътре да помним излишно историческо инфо, което не представлява интерес за нас.

Сподели в други сайтове

Ми всъщност според мен Емануела е по - успешна от Рени. Нека си го кажем, Рени имаше три години в топ 10 на България (говорим за тук, не сме сърби да знаем там). Емануела е повече от 10 години в топ 5 и да не говорим, че е имала моменти на топ 1. Тя, Анелия и Преслава винаги са имали големи и тотални хитове, винаги са били актуални, винаги са държали гребена на вълната. Има усет момичето, харизма и сексапил. Освен това се вижда, че може да преглътне егото си, което също е важно. Затова й завижда Рени, че тя е успяла нещо, което нейното поколение не успя.

И както написах и преди, Рени избива комплекси, защото тя не е дори близо до Глория или Ивана. Глория макар да няма хитове е топ име в чалгата, издигана на върха и с огромна тежест, на Рьони това й липсва. Тя е просто забравена и дори ВИП-а го доказва, Глория и Ивана отказаха хонорари за по 100 бона, а Ренка за 30 се нави. Не я съдя, всеки си решава, но ако гледаше по обективно и компромисно на нещата, нямаше да е долу.

Ами аз дори не правя съпоставка между тях. И не би трябвало и тя да го прави.В прекалено различни времена за чалгата са тя и Емануела и останалите ... Поколенията са различни, публиката и възпрятията. Това е все едно да сравняваш Колю Фичето и някой нов модерен архитект. :lol:

Има хора, на които историята не им е интересна. Аз съм един от тях. Имам приятели, които пък са луди по история. Всеки с интересите си.

Иначе в даскало имах 6 по История, но каква файда от това към днешна дата? Забравил съм всичко, знам само, че България е създадена през 681 г. и, че златният век е повреме на Цар Симеон. Май и тогава България е на три морета!?

Все едно аз да тръгна да те критикувам защо не ядеш месо. Ами не ти идва отвътре и това си е. На мен и на Рени не ни идва отвътре да помним излишно историческо инфо, което не представлява интерес за нас.

Абсурдно ми е да спорим за това. А примера ти за месото и историята е трагичен. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Рени е една никаквица – толкова просто парче няма!

Има едно скандално видео, в което Меги заявява на Емануела:

Песента ти "Като теб" е химна на тази къща. Ще повикам Иринчето и Надето и лично ще им я изпея!

БОГИНЯ!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не разбирам целия ви хейт по Рени и възхвалата на Емануела. Сори, ама двойни стандарти пак.

Трътла била. Може би тези, които го казват, са най-стройните? Има много естествен чар жената. Като отслабне, за какво ще се хванете?

Не съм гледал днешния епизод и не знам какво е изцепила, но ако е нещо по отношение на общата култура - наваксват се тия неща.

Сподели в други сайтове

Някой път си много обективен, обаче друг път...

1. Не знам кога Емануела е била топ 1?

2. Харизмата и всички други там неща са много субективни понятия.

3. Рени и Емануела са несъвместими за сравнение и продукт на две крайно различни времена и поколения.

4. Ако Рена не беше по-голяма от Ивана едно време, нямаше такива като Ивана да направят кариери благодарение на нея. Сещай се защо.

5. Глория има хитове. Това, че няма един-единствен изтъркан хит кавър и че повечето й не звучат в кръчмите по обясними причини, не ги прави по-малко хитове.

6. Какво значи Рена да бе гледала компромисно на нещата? Да се бе навела и тя като Ивана да дава повече процент за награди? Щото Ивана като ламтя за такива, много ли далеч стигна накрая?

Сподели в други сайтове

Радвам се, че в крайна сметка може би нищо не е станало в тоалетната- така 'отмъщението' на Емануела изглежда доста по-нормално, отколкото ако се беше възползвала от натряскания мъж, за да го получи интимно. То поначало само тя си пъшкаше и говореше вътре и може действително да е искала просто да се подиграе с изключилия по това време Христо... :D На мен лично ми е жал за него, че й се поддаде, но донякъде сам си е виновен.

Относно Рени- очаквах да има малко повече знания, винаги съм я възприемал за една от най-умните от старата генерация. И все пак, действително не е длъжна да знае абсолютно всички прославени българи, но можеше като Миглена просто да каже "Не знам кой е", а не да си измисля каквото й хрумне... :1000 (29):

Зарадвах се да видя завръщането на Лили в пълния й блясък! :roll1:

Сподели в други сайтове

Винаги намесвате процентите!

Това си е договорка между продуцента и изпълнителя.

Продуцентът заявява срещу какъв процент какво ти дава.

И когато условията са благоприятни и за двете страни се сключва договор.

Какво от това, че Ивана се е съгласила на по-висок процент?

Всяка певица иска да гради кариера и да се развива, като се стреми към върха. Защо не да има 200 участия по 5000 и да прибере 500 000 (50%), вместо да има 80 по 5000 и да останат за нея 320 000. Разбираемо е, че ще предлагаш и налагаш изпълнител, който ти носи повече пари. Все пак това е бизнес.

Всеки си преценява какво е най-добре за него. Предпочела е по-висок процент срещу по-висока заетост, повече ротация, реклама, а от там произтичат и нагардите - след като имаш най-много участия, най-хитови песни /вследствие на бясното налагане/, най-продавани албуми, следва да получиш и най-много награди! :)

Сподели в други сайтове

Емануела си беше "Певицата на 2011". Докато в Пайнер Галена спа 9 месеца и гръмна в последните 3, Преслава пусна 38 песни, а Джена тепърва набираше скорост, Емануела посрещна годината с "Преди употреба", която гърмеше отвсякъде, после пусна дует със балканска звезда, който стана голям хит, получи супер прием на Балканските награди, после лятото гърмеше със "Крайна мярка", практически тя беше гвоздея на турнето на Фен, после есента уцели и с дуета с Джордан. Изпрати годината със страхотна балада. Ако тогава беше в Пайнер, като нищо наградата щеше да е за нея и нещата днес можеше да са коренно различни. Но просто това, че беше във Фен някак си я изкарваше от надпреварата.

Сподели в други сайтове

Винаги намесвате процентите!

Това си е договорка между продуцента и изпълнителя.

Продуцентът заявява срещу какъв процент какво ти дава.

И когато условията са благоприятни и за двете страни се сключва договор.

Какво от това, че Ивана се е съгласила на по-висок процент?

Всяка певица иска да гради кариера и да се развива, като се стреми към върха. Защо не да има 200 участия по 5000 и да прибере 500 000 (50%), вместо да има 80 по 5000 и да останат за нея 320 000. Разбираемо е, че ще предлагаш и налагаш изпълнител, който ти носи повече пари. Все пак това е бизнес.

Всеки си преценява какво е най-добре за него. Предпочела е по-висок процент срещу по-висока заетост, повече ротация, реклама, а от там произтичат и нагардите - след като имаш най-много участия, най-хитови песни /вследствие на бясното налагане/, най-продавани албуми, следва да получиш и най-много награди! :)

Най-много награди, сред които и не особено заслужени и измислени, като например за мегазвезда, за благотворителност и за албуми, излезли в края на годината. Мойте уважения. Как допреди Ивана имаше по равно за всеки и пак имаше бизнес. Имаше награди за всеки, хитове за всеки и т.н. Ти разглеждаш бизнес страната на нещата, но си има и морална такава, която ти убягва. Започва да се обръща повече внимание на бизнеса, по-малко на музиката. Започват да прибират повече пари от всички, без да влага. Страшен продуцент. Ако не знаеш, Камелия се махна точно заради тая порочна схема, която я наложи Троянския кон. И не само тя. Едни от най-добрите изпълнители на фирмата тогава напуснаха.

И каква беше ползата от цялото това бясно налагане, дето само от чешмата не потече? Всеки си преценява кое е най-добре за него, но това, което е най-добре за него, невинаги е най-добре за целия жанр.

Сподели в други сайтове

Най-много награди, сред които и не особено заслужени и измислени, като например за мегазвезда, за благотворителност и за албуми, излезли в края на годината. Мойте уважения. Как допреди Ивана имаше по равно за всеки и пак имаше бизнес. Имаше награди за всеки, хитове за всеки и т.н. Ти разглеждаш бизнес страната на нещата, но си има и морална такава, която ти убягва. Започва да се обръща повече внимание на бизнеса, по-малко на музиката. Започват да прибират повече пари от всички, без да влага. Страшен продуцент. Ако не знаеш, Камелия се махна точно заради тая порочна схема, която я наложи Троянския кон. И не само тя. Едни от най-добрите изпълнители на фирмата тогава напуснаха.

И каква беше ползата от цялото това бясно налагане, дето само от чешмата не потече? Всеки си преценява кое е най-добре за него, но това, което е най-добре за него, невинаги е най-добре за целия жанр.

Ти обръщаш внимание на жанра като цяло. На общото.

Но изпълнителя Х какво го топли, че изпълнителите U, I, P имат хитове? Изпълниелят X знае, че може да постигне и спечели повече от всички взети заедно.

Продуцентът Y в случая също печели повече.

В крайна сметка това си е сделката между продуцента Y и изпълнителя X. На везните са облагите, които черпят от сделката двете страни. Не се намесват трети лица, нито пък цял жанр.

Сподели в други сайтове

Ти обръщаш внимание на жанра като цяло. На общото.

Но изпълнителя Х какво го топли, че изпълнителите U, I, P имат хитове? Изпълниелят X знае, че може да постигне и спечели повече от всички взети заедно.

Продуцентът Y в случая също печели повече.

В крайна сметка това си е сделката между продуцента Y и изпълнителя X. На везните са облагите, които черпят от сделката двете страни. Не се намесват трети лица, нито пък цял жанр.

Ама не може от толкова имена в каталога ти да обръщаш внимание на един като за десет, а останалите кучета ги яли. Тогава си остани само с този един и още пет други, пък си ги ротирай колкото искаш. Вредата, която един изпълнител може да нанесе на целия жанр с дадена постъпка, Камелия я е коментирала многократно в различни аспекти.

Когато един изпълнител наложи масова практика сред колегите си, всяка идва на опашката и почва да се пазари за по-специални условия. В такъв момент Димитров не знае на коя по-напред на угоди и стават ексцесии като на последните награди, които девалвират заради нечии претенции. И 10 години по-късно Ивана да ми заема друга позиция и да ми вика от екрана: "Не разбирам защо младите драпат за внимание. Била съм на тяхно място и от кухнята и знам нещата. Не си струва. Не е това най-важното". Не на това мнение бе преди 10 г. Като заемеш някаква позиция, не се отмятай от нея. Лицемерна работа. Същата работа и с Алисиямюзик. Е, не изгубиха ли там от стремежа си да налагат само една особа... Те нещата стават с натрупвания. Ивана само ги е започнала.

Сподели в други сайтове

Ама не може от толкова имена в каталога ти да обръщаш внимание на един като за десет, а останалите кучета ги яли. Тогава си остани само с този един и още пет други, пък си ги ротирай колкото искаш. Вредата, която един изпълнител може да нанесе на целия жанр с дадена постъпка, Камелия я е коментирала многократно в различни аспекти.

Когато един изпълнител наложи масова практика сред колегите си, всяка идва на опашката и почва да се пазари за по-специални условия. В такъв момент Димитров не знае на коя по-напред на угоди и стават ексцесии като на последните награди, които девалвират заради нечии претенции. И 10 години по-късно Ивана да ми заема друга позиция и да ми вика от екрана: "Не разбирам защо младите драпат за внимание. Била съм на тяхно място и от кухнята и знам нещата. Не си струва. Не е това най-важното". Не на това мнение бе преди 10 г. Като заемеш някаква позиция, не се отмятай от нея. Лицемерна работа. Същата работа и с Алисиямюзик. Е, не изгубиха ли там от стремежа си да налагат само една особа... Те нещата стават с натрупвания. Ивана само ги е започнала.

На мнението съм, че човек градира и променя мисленето си през различни етапи от живота си.

Може би Ивана е осъзнала, че е допуснала грешка и вижда сега на какъв хал е. Затова и казва, че "не си струва".

По-лошо е ако за 10 години човек си остане със същите възгледи и разбирания за живота. :)

И все пак за мен Ивана е била на точното място в точното време.

Продецентът сух ли излиза от водата като предлага и създава такива условия?

Сподели в други сайтове

Хареса ми серията, защото най-накрая не се даде култ на простотията. И ви казах, че Боби знаеше кой е президентът ;)

Но съм напълно съгласна, че това дали знаеш дадена личност или не, не те определя дали си умен. Аз знам доста неща от обща култура, но има и немалко, които ми куцат и не е особено трудно да ме хванеш "на тясно" (най-вече столици и исторически личности :3fdb8960598fa63e: ). Тези от днешното предаване по случайност ги знаех, но например до доста зряла възраст, която ме е срам да си призная, си мислех, че Ница е в Сърбия. :lol: Но това не значи, че не знам много други неща, че не умея да разсъждавам или че не съм доста информирана за неща, които ме интересуват.

Нека го кажа с други думи - не е срамно да не знаеш кой е Колю Фичето или Декарт, срамно е да не знаеш 15 личности последователно и да се правиш, че това е "голямата работа". Или обобщено - не е срамно да имаш дупки в общата култура, срамно е да нямаш никаква обща култура и да не ти пука.

Сподели в други сайтове

Емануела си беше "Певицата на 2011". Докато в Пайнер Галена спа 9 месеца и гръмна в последните 3, Преслава пусна 38 песни, а Джена тепърва набираше скорост, Емануела посрещна годината с "Преди употреба", която гърмеше отвсякъде, после пусна дует със балканска звезда, който стана голям хит, получи супер прием на Балканските награди, после лятото гърмеше със "Крайна мярка", практически тя беше гвоздея на турнето на Фен, после есента уцели и с дуета с Джордан. Изпрати годината със страхотна балада. Ако тогава беше в Пайнер, като нищо наградата щеше да е за нея и нещата днес можеше да са коренно различни. Но просто това, че беше във Фен някак си я изкарваше от надпреварата.

Добре, че го каза да не го обяснявам. А относно Рени, ами сори Ивана може да е подписала, вмирисала, преебала, но е факт, че направи голяма кариера. Излез и питай на улицата хората - коя е по - голяма звезда Рени или Ивана / Глория / Преслава.

Сподели в други сайтове

Харесвам Рени като певица, винаги съм й симпатизирала. Откакто влезе във Випа, обаче, ме разочарова доста по две направления - първо, че не съм очаквала да е толкова злобна като човек, и второ винаги съм смятала, че е от интелигентните певици, а се оказа тъкмо обратното. Досега през целия й престой там си личи, че горе няма никой и че четенето на книги за нея е мираж. Като оставим настрана общата култура, човек може да си направи много бързо преценка по начина й на изразяване, разсъжденията й и небогатия речник. В едните номинации ми направи впчечатление как поне 4 пъти повтори думата "дълбокомислени" (за текстовете ставаше въпрос) и се опитваше да каже едно и също нещо по различни начини, но накрая не се получи нищо. В това отношение Емануела е на светлинни години пред нея. Дори мога да кажа, че смятах Емануела за мега тъпо парче, а то не е точно така (с изключение на факта колко е неграмотна).

Издънките при Рени не са една и две, да кажеш, че "се е объркала", а валят една след друга. Първо беше това за нобеловата награда, после измисли нова дума и дори настояваше, че имало такава, а снощи беше върха с Кольо Фичето. Ако беше казала, че не знае кой е, щеше да е по-малка излагация, отколкото да изътрси подобна простотия. Рени в стремежа си да се покаже, че не е глупава, прави точно обратното. Като не си сигурен за нещо, си замълчи най-добре, във всички случаи ще е по-добрия вариант, от това да дрънкаш небивалици.

Някои постове тук ми напомниха за Черната Златка и столиците. Тогава също имаше такива, които бяха на мнение, че да бъркаш град с държава, не означава, че си прост. Ми сори ама означава. И като цяло след като си се знаеш, защо си тръгнал по предавания да се из*ереш на имиджа, който си градил в продължение на години? Евала на Глория и на Ивана, че не са приели досега да участват в подобен формат.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

На мнението съм, че човек градира и променя мисленето си през различни етапи от живота си.

Може би Ивана е осъзнала, че е допуснала грешка и вижда сега на какъв хал е. Затова и казва, че "не си струва".

По-лошо е ако за 10 години човек си остане със същите възгледи и разбирания за живота. :)

И все пак за мен Ивана е била на точното място в точното време.

Продецентът сух ли излиза от водата като предлага и създава такива условия?

Точно така. БиЛа е. И Ивана изобщо не си е променила мисленето. Просто тя е хитра жена и винаги знае как да оправдае постъпките си, за да заблуди наивния българин колко е, видиш ли, морална. Как е осъзнала грешката си, като на предните награди не се посвени да се пазари да й дадат награда за благотворителност? Зад стремежа й да се прави на светица прозира неискреност, да не говорим и колко е противоречива в творчеството си.

Добре, че го каза да не го обяснявам. А относно Рени, ами сори Ивана може да е подписала, вмирисала, преебала, но е факт, че направи голяма кариера. Излез и питай на улицата хората - коя е по - голяма звезда Рени или Ивана / Глория / Преслава.

Емануела безспорно има хитове. Сега колко от тях са хитове в смисъла на шлагери и биха останали във времето - е друг въпрос. Актуално име е и т.н., ама да е била едноличен лидер цялостно като артист-изпълнител... Защо чак сега правите това откритие, а тогава водихте дебати Преслава-Галена? Малко в повече ми идва издигането й в култ тук. Да, Ивана направи кариера до едно време. Главно благодарение на кавъри обаче, нека не забравяме. Много хора си мислят, че Ивана е спряла да пее. Това няма нищо общо с добрите й приеми по концерти. Всяка си има хитовете и публиката, нека не ги степенуваме коя е по-по-най, защото е субективно така или иначе. Примерно за мен една Тони Дачева е много голяма и е фактор в тоя стил, обаче нея никога никъде не я споменавате.

Харесвам Рени като певица, винаги съм й симпатизирала. Откакто влезе във Випа, обаче, ме разочарова доста по две направления - първо, че не съм очаквала да е толкова злобна като човек, и второ винаги съм смятала, че е от интелигентните певици, а се оказа тъкмо обратното. Досега през целия й престой там си личи, че горе няма никой и че четенето на книги за нея е мираж. Като оставим настрана общата култура, човек може да си направи много бързо преценка по начина й на изразяване, разсъжденията й и небогатия речник. В едните номинации ми направи впчечатление как поне 4 пъти повтори думата "дълбокомислени" (за текстовете ставаше въпрос) и се опитваше да каже едно и също нещо по различни начини, но накрая не се получи нищо. В това отношение Емануела е на светлинни години пред нея. Дори мога да кажа, че смятах Емануела за мега тъпо парче, а то не е точно така (с изключение на факта колко е неграмотна).

Издънките при Рени не са една и две, да кажеш, че "се е объркала", а валят една след друга. Първо беше това за нобеловата награда, после измисли нова дума и дори настояваше, че имало такава, а снощи беше върха с Кольо Фичето. Ако беше казала, че не знае кой е, щеше да е по-малка излагация, отколкото да изътрси подобна простотия. Рени в стремежа си да се покаже, че не е глупава, прави точно обратното. Като не си сигурен за нещо, си замълчи най-добре, във всички случаи ще е по-добрия вариант, от това да дрънкаш небивалици.

Някои постове тук ми напомниха за Черната Златка и столиците. Тогава също имаше такива, които бяха на мнение, че да бъркаш град с държава, не означава, че си прост. Ми сори ама означава. И като цяло след като си се знаеш, защо си тръгнал по предавания да се из*ереш на имиджа, който си градил в продължение на години? Евала на Глория и на Ивана, че не са приели досега да участват в подобен формат.

Руже, Емануела, дето оня ден вика: "Той едно прави, а друго върши", много по-умна ли е? Добре, че Емануела се навърта покрай Миглена, та да може в случай на издънка оная като по-голям капацитет да я покрива. Да, Рени много говори и това е най-голямата й грешка. Да, не е факир и вундеркинд, но във всеки случай съм забелязал, че по интервюта мисълта й тече много по-гладко от на много други, така че няма нужда да я поставяме на ниво Анелия примерно. Да не говорим, че човек невинаги е в кондиция да си изрази мислите, особено по време на номинации. Целият сезон е режисиран, включително и половината от издънките на всеки вътре. А относно злобата - Рени на няколко пъти защити Емануела, опита се поне, защото Емануела по никакъв начин не излезе да отсрами името на жанра, а позволи да се гаврят с нея и да изнасят само парчета като Таралежа за представителна извадка. Можеше да каже много неща в своя защита и в защита на жанра. Рени поне това направи. Колко й се е получило, как се е изказала - е по-малко важно. Казвам го като човек, който знаеш, че държи на изказа, изразните средства. Пропуските се наваксват. Ако си просто парче по природа, такова си оставаш с или без академични познания.

И да, Биг брадър ги поставя в унизителни ситуации всичките и всички колкото са спечелили от формата, толкова са и изгубили. Пак казвам, едва ли има толкова висок хонорар, който да оправдава нечий окалян имидж.

Сподели в други сайтове

Руже, Емануела, дето оня ден вика: "Той едно прави, а друго върши", много по-умна ли е? Добре, че Емануела се навърта покрай Миглена, та да може в случай на издънка оная като по-голям капацитет да я покрива. Да, Рени много говори и това е най-голямата й грешка. Да, не е факир и вундеркинд, но във всеки случай съм забелязал, че по интервюта мисълта й тече много по-гладко от на много други, така че няма нужда да я поставяме на ниво Анелия примерно. Да не говорим, че човек невинаги е в кондиция да си изрази мислите, особено по време на номинации. Целият сезон е режисиран, включително и половината от издънките на всеки вътре. А относно злобата - Рени на няколко пъти защити Емануела, опита се поне, защото Емануела по никакъв начин не излезе да отсрами името на жанра, а позволи да се гаврят с нея и да изнасят само парчета като Таралежа за представителна извадка. Можеше да каже много неща в своя защита и в защита на жанра. Рени поне това направи. Колко й се е получило, как се е изказала - е по-малко важно. Казвам го като човек, който знаеш, че държи на изказа, изразните средства. Пропуските се наваксват. Ако си просто парче по природа, такова си оставаш с или без академични познания.

И да, Биг брадър ги поставя в унизителни ситуации всичките и всички колкото са спечелили от формата, толкова са и изгубили. Пак казвам, едва ли има толкова висок хонорар, който да оправдава нечий окалян имидж.

Стеф, мисля, че си много пристрастен по отношение на Рени. Оправдаваш я за неща, за които ако беше някой друг, нямаше да си на същото мнение. Сам знаеш, че примера, който си дал с Емануела е грешка на езика, а не е липса на интелект. Аз не казвам, че Емануела е много умна, в никакъв случай. Но в сравнение с Рени е доста добре. И не става въпрос само за едни номинации, а като цяло. Слушай само Рени как се изказва и как Ема - ами разликата е голяма и в полза на втората. Иначе че и двете не са учени от БАН, е ясно. Интервютата не са кой знае какъв критерий, защото както знаем, там повечето пъти всичко е замаскирано, напудрено, рязано, монтирано и т.н., а в случая я виждаме в съвсем непринудена обстановка и резултатът е плачевен.

Защитаването на Емануела беше естествено, нали и тя е в същия жанр и нямаше как да си остави магарето в калта, а не че е искала да я защитава.... има много ситуации, в които Рени си показа завистта и злобата към Емануела. Още първия ден като влезе Ема и обсъждаше, че едно свястно момче изгоряло - за Борислав. После колко пъти я нареждаше с "интелектуалците", моля ти се....това си е точно злоба. Иска й се да в Пайнер на голям процент и това й е болката на нея.

Биг Брадър няма как да те изкара прост, ако ти не си такъв. За всички други простотии с разни унизителни мисии съм съгласна, но за останлото...

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Това с което само за 2 епизода, защото аз не го гледах в началото Рьони ми падна в очите е нейната безгръбначност. Тя е абсолютно мекотело, което се опитва да се нагажда към по - "силните" интелектуалците. Иска й се да я приемат наравно с тях, но те я смятат за нищо повече от една бактерия. При това, че Рени е постигнала повече от Ути или Ирина със сигурност според мен.

Изключително много не понасям нагаждачи, не е нужно да си с по - силния или със стадото. Ако аз си знам, че съм прав, другите да умират по кофите. Рени не показа характер, а именно злоба и елементарност. Няма абсолютно никакви принципи, чак не съм го очаквал от нея, тъй като сме живели в една кооперация заедно.

Сподели в други сайтове

Емануела е много проста, но със самочувствие. Рени е много проста, но се смущава и хората осъзнават грешките й. На едно ниво са. Само си пуснете момента, в който Глория зададе на Ема въпроса за женската еманципация и чуйте, че Глория попита едно, а Ема отговори съвсем друго - даже всъщност нищо не отговори, просто употреби няколко думички, за да покаже, че има представа какво значат. Малко в повече ми идва това прехласване по Емица, наистина мачкаше по едно време, но никога не е била едноличен лидер - тук непрекъснато я сравняваха с Алисия и даже мисля, че втората беше по-харесвана. И пак повтарям, много я харесвах до преди формата, но просто тъпи курви не понасям и няма как да я толерирам, защото й харесвам повечето песни.

Сподели в други сайтове

И какво излезе накрая... Рени иска да е на процентите на Ивана, иска да е като Емануела и видимо и завижда, иска да я смятаме за интелектуалка, а всъщност тя показа, че е едно пълно нищо. Много съм разочарован от нея. Тя ми е първата любима певица, очаквах много от нея, и разграничавайки това, което каза за Ивана, пак не мога да открия едно нейно положително качество от престоя й в къщата. Тук главна роля трябва да играе акълът. Нямаш ли го - гориш. Тя трябваше още преди да влезе да помисли дали има какво да покаже от себе си, дали това ще е добре за имиджа и поредното й завръщане на сцената, и дали ще спечели нови почитатели. Едва ли тия 30 000 ще и оправят живота или ще го променят до толкова, че да си е заслужавало всичко. Влизането в подобен формат е сериозна крачка. По този начин ти допускаш толкова близо хората до себе си, че трябва да приемеш всеки свой недостатък, защото дори да го отричаш, хората го виждат и усещат. Рени не търпи критика, това се видя неколкократно. Рени не успя да се впише в обстановката. Рени я нямаше никаква в 80% от епизодите. Рени не се открои с нищо, освен с нобеловата награда. И тук идва въпросът - какъв беше смисълът Рени да влиза в къщата?
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...