Jump to content

VIP Brother 2016

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ти на кого симпатизираш в тоя формат?

Симпатизирах най-много на Надя, но това не е нейният формат, а и поради травмата в живота си не успя да покаже себе си. Това момиче е Дама, просто е интроверт и я излъчиха в друга светлина от малкото, което показа. Монтажът е висша форма на манипулация, нали знаете...

Акцентът отново падна върху простащината с дъх на скара, бира и кисело зеле. Това винаги изплува и потапя другото.

Сподели в други сайтове

Харесвам в Емануела директността!!! Смаза Рени по всички параграфи - с нейните камъни по нейните глава!!!

Ако Рени беше похвалила Ивана, друга песен ще да пееш.

Сподели в други сайтове

Ако Миглена не беше в къщата и не даваше протекция на Емануела щяха съквартирантите да са я направили до момента на подметка, защото първо е проста като галош и второ собствената й защита опира до лични нападки и махленски случки, а не анализ на характери и на действия. Абсолютно дъно е, чудя ви се какво припадате по нея?

Бих харесал абсолютно всеки, който е опозиция на всичките вътре коне с капаци. Хора, които отказват дори да се замислят за нещо, което отричат а веднага налагат своя стереотип и нападат и заклеймяват. И не говоря само за мнението им към чалгата. Толкова високопарни думи се говорят там, такива етикети се лепят смело, смело.... Техните обиди не бяха по-малко махленски. Но театрите, които те играят са наистина противни.

Сподели в други сайтове

Театър или не, монтаж или не, факт е, че Рени се изложи много повече от Емануела в този формат.

Емануела може да е простакеса, селянка и т.н., но е доста по-секси, директна и пряма, по-успешна и устояваща мнението си... може би и заради това е успешна - знае какво иска и как да го постигне. Защо трябва да я виним?! И да оправдаваме неадекватното поведение на пайетеното чудовище, което живее в миналия век и плюнчи по-успешните от нея?! Какво се е подлъгала, обяснете ми, мили разбирачи, че аз нещо не схващам?! Не замина ли за Израел с любовта на живота си, от който има две деца (ако не се лъжа) и кой, по дяволите, зорлен ще ти направи две деца, след което видиш ли, сам да се разочароваш, да бъдеш изигран, преебан и да се върнеш в милата ни родина?! Смехотворно е.

Нека Рени да си облече поредния пайетен/тигров парцал и заедно с Ути да излизат по-рано и да ходят по селските чевермета и панаири - може и да му бъде асистентка, да му бърка сосовете и да припява, има снага и още как :D Може и да хванат предизборните мероприятия преди балотажа, хаа...

И Кали днес в "На кафе" защитаваше Емануела и плюеше Рени. Но така става, защото в тая къща Рени освен за великите си концерти в зала 1 на НДК и да плюе актуалните певици и певци, клубове, продуценти, песни без дълбокосмислени текстове и фенове, друго не видяхме и не чухме.

Сподели в други сайтове

Бих харесал абсолютно всеки, който е опозиция на всичките вътре коне с капаци. Хора, които отказват дори да се замислят за нещо, което отричат а веднага налагат своя стереотип и нападат и заклеймяват. И не говоря само за мнението им към чалгата. Толкова високопарни думи се говорят там, такива етикети се лепят смело, смело.... Техните обиди не бяха по-малко махленски. Но театрите, които те играят са наистина противни.

Ама Емануела е точно тоя тип хора от чалгата, за които те говорят.

Аз също съм против лепенето на етикети, кой какъв е, в какво възпитава децата си и прочие, обаче точно тя е типичната извадка.

И наистина й е трудно да докаже обратното, дори невъзможно.

Сподели в други сайтове

Ама Емануела е точно тоя тип хора от чалгата, за които те говорят.

Аз също съм против лепенето на етикети, кой какъв е, в какво възпитава децата си и прочие, обаче точно тя е типичната извадка.

И наистина й е трудно да докаже обратното, дори невъзможно.

А Рени с какво се отличава, че аз нещо не мога да го схвана?!

Нима тя не се подвизава постоянно с вафличките в косите, с пайетените и тигрови рокли и дори пайетени АНЦУЗИ?! И то анцузи с обици (Лара). Е, то това си е баш кича. 100 кила лелка станала ми се облича като някоя манекенка от преди трийсет години, а уж ми била солидна легенда... която си тежи само пред кантара.

Толкоз за визията, ами за поведението й какво да кажем?! Супер безхарактерна, безлична, тъпа, та чак удря на кухо... цяла България й се смее - един правилен отговор не даде на който и да било "интелектуален" въпрос. Що бисери роди - "Нобелова награда", "рекордите за ГинесТ", "дълбокосмислени текстове", "траките не са цивилизация", "кой е Кольо Фичето", "саркаизъм" и т.н., и т.н. И ще седна аз, след 20 години пълни зали 1 на НДК, албуми, сръбски хитове, а-у, да слушам Ирина Тренчева какво да правя с кариерата си. Смях не, ами... срам! Срам! Преди всичко човек трябва да има достойнство, и ако Рени изобщо е имала такова, го е загубила доста преди да замине в Израел ;)

Емануела също може да е проста и да изглежда пошло, но смятам че Рени е доста по-проста и по-кичозна! ;)

Сподели в други сайтове

Театър или не, монтаж или не, факт е, че Рени се изложи много повече от Емануела в този формат.

Емануела може да е простакеса, селянка и т.н., но е доста по-секси, директна и пряма, по-успешна и устояваща мнението си... може би и заради това е успешна - знае какво иска и как да го постигне. Защо трябва да я виним?! И да оправдаваме неадекватното поведение на пайетеното чудовище, което живее в миналия век и плюнчи по-успешните от нея?! Какво се е подлъгала, обяснете ми, мили разбирачи, че аз нещо не схващам?! Не замина ли за Израел с любовта на живота си, от който има две деца (ако не се лъжа) и кой, по дяволите, зорлен ще ти направи две деца, след което видиш ли, сам да се разочароваш, да бъдеш изигран, преебан и да се върнеш в милата ни родина?! Смехотворно е.

Нека Рени да си облече поредния пайетен/тигров парцал и заедно с Ути да излизат по-рано и да ходят по селските чевермета и панаири - може и да му бъде асистентка, да му бърка сосовете и да припява, има снага и още как :D Може и да хванат предизборните мероприятия преди балотажа, хаа...

И Кали днес в "На кафе" защитаваше Емануела и плюеше Рени. Но така става, защото в тая къща Рени освен за великите си концерти в зала 1 на НДК и да плюе актуалните певици и певци, клубове, продуценти, песни без дълбокосмислени текстове и фенове, друго не видяхме и не чухме.

1. Как е директна - първо сладкодумничи с Рени, после я нарече как ли не. Най-малкото имай уважение към тия, които са ти проправили пътя. За едно и също нещо избрахте да упрекнете Рени, а на Емануела се кефите как, видиш ли, я затапила. Ми да я бе затапила още в началото, де? Рени я защити два пъти - за думата "таралеж" и пред Торнев, когато му обясни, че в баровете ходят по-голи и от нея и така е прието.

2. Плюсът на Ема е, че не се прави на светица и ангелче за разлика от Преслава в нейния сезон, която влезе с уговорка да й излъскат имиджа. Само че Емануела е отмъстителна и даже се гордее с това. Нещата, на които аз и още хора като мен например държат, са класа, морал и интелект. В това отношение Емануела е като Преслава - опаковка без съдържание. Не ги притежава тези качества. Да, и двете извлякоха позитиви от предаването, по сходен начин - да си натрупат още участия. Да те уважават и да имаш твърд електорат обаче е друга история. И да, Миглена НЕ я харесва реално. Просто е по-хитра и се възползва от нея за формата. А и са еднакво подмолни. Седят ехидно някакви две кифли - едната дърта със сто деца от сто мъже, другата още по-дърта с двеста деца от двеста мъже и играят на "през 12-тия век се родил един човек, той на вещица приличал, баба Мигла се наричал". Колко достойно... Не една и две колежки също така са се оплакали от Емануела, май забравяте например за една Алисия например.

3. Рени има кичозен избор на тоалети понякога, но едва ли Емануела има някакви много по-различни. Без стилистката си щеше да е още по-скандална.

4. Кали е лицемер номер 1 и мнението й не е меродавно.

5. Що Рени не оплю Глория, Деса, Нелина и винаги ги е хвалила, а оплю Ивана? Рени говори за принципни неща. И да, има защо да плюе фирмата. Плюенето се изрази в това, че фирмата нищо не подсигурява - ФАКТ, и че подстрекава към проституция - ФАКТ. Емануела ще ги хвали и още как - пази си хляба, защото за момента е доволна от положението си. Докато им носи кинти, ще им е удобна. След това ще си говорим пак. А и ти много добре знаеш защо Кама напусна. Фирмата ги задължава да са конформисти и да се подчиняват. Според Емануела да си самопродуциращ се е навеждане. Според мен навеждането става точно в компания, и то точно в тая.

Сподели в други сайтове

Най сетне тая противна женичка Ирина напусна! Благодаря, Биг Брадър, поне финала няма да го гледам с отвращение..

Досадната бабка и вкиснатата злобарка си тръгнаха урааааа! Хайде Лили,още утре на профилактични прегледи,а Ирина да ходи да си чисти и пере в тях - чистницата на 2016...

:roll1:

Сподели в други сайтове

Уоу, това се нарича истински хейт. Ирина сигурно постави рекорд за най-мразен участник в ББ :1000 (29):

Честно казано не прочетох нищо положително за Ирина. Нищо, заслужава си го, страшно е нагла.

Сподели в други сайтове

Нищо ново не е станало, само затвърждава чертите си. Сега... че тук й се радват/е - не знам на какво да го отдам. Признавам, опитвам се, но не ми се получава, не намирам сериозен довод. Дано да е това, че е забавен и интересен персонаж. Че ако е друго...

Боровинке, къде си да удариш едно рамо? :D

Хахах, точно те четях и викам - ДА!!!

Интересни са ми две неща - как щяха да стоят нещата, ако Емануела беше влязла от самото начало (според мен се сдуши с Миглена, защото тя вече беше изолирана) или ако Миглена не беше във формата. Според мен и в двата случая, Емануела нямаше да има този положителен образ, който има сега.

Победител е Миглена, това е ясно. На финал според мен ще са те двете и Ути, не го казвам с логични аргументи, а на шесто чувство :D

Сподели в други сайтове

След като чета всички негативни коментари за Ирина чак жал ми стана.

Тази жена ще трябва да влезе в рехабилитация ако ги прочете.

Като я хоспитализират, само добро ще направят на семейството й. С такава харпия не се живее.

Сподели в други сайтове

1. Как е директна - първо сладкодумничи с Рени, после я нарече как ли не. Най-малкото имай уважение към тия, които са ти проправили пътя. За едно и също нещо избрахте да упрекнете Рени, а на Емануела се кефите как, видиш ли, я затапила. Ми да я бе затапила още в началото, де? Рени я защити два пъти - за думата "таралеж" и пред Торнев, когато му обясни, че в баровете ходят по-голи и от нея и така е прието.

2. Плюсът на Ема е, че не се прави на светица и ангелче за разлика от Преслава в нейния сезон, която влезе с уговорка да й излъскат имиджа. Само че Емануела е отмъстителна и даже се гордее с това. Нещата, на които аз и още хора като мен например държат, са класа, морал и интелект. В това отношение Емануела е като Преслава - опаковка без съдържание. Не ги притежава тези качества. Да, и двете извлякоха позитиви от предаването, по сходен начин - да си натрупат още участия. Да те уважават и да имаш твърд електорат обаче е друга история. И да, Миглена НЕ я харесва реално. Просто е по-хитра и се възползва от нея за формата. А и са еднакво подмолни. Седят ехидно някакви две кифли - едната дърта със сто деца от сто мъже, другата още по-дърта с двеста деца от двеста мъже и играят на "през 12-тия век се родил един човек, той на вещица приличал, баба Мигла се наричал". Колко достойно... Не една и две колежки също така са се оплакали от Емануела, май забравяте например за една Алисия например.

3. Рени има кичозен избор на тоалети понякога, но едва ли Емануела има някакви много по-различни. Без стилистката си щеше да е още по-скандална.

4. Кали е лицемер номер 1 и мнението й не е меродавно.

5. Що Рени не оплю Глория, Деса, Нелина и винаги ги е хвалила, а оплю Ивана? Рени говори за принципни неща. И да, има защо да плюе фирмата. Плюенето се изрази в това, че фирмата нищо не подсигурява - ФАКТ, и че подстрекава към проституция - ФАКТ. Емануела ще ги хвали и още как - пази си хляба, защото за момента е доволна от положението си. Докато им носи кинти, ще им е удобна. След това ще си говорим пак. А и ти много добре знаеш защо Кама напусна. Фирмата ги задължава да са конформисти и да се подчиняват. Според Емануела да си самопродуциращ се е навеждане. Според мен навеждането става точно в компания, и то точно в тая.

Ти пък като тръгнеш да я защитаваш Рени и направо ме шашкаш.

1. Емануела се опита да говори с Рени и още тогава усетих злобата на Рени, това, че се смята за повече от нея. Няма как да има нормална комуникация в този случай. Даже бих казал, че е обратното.

2. Плюсовете на Емануела са, че е неподправена, честна и освен това е успешна. Тя си има самопчувствието, че е търсен изпълнител и жена.

3. Рени не харесва Глория, тя не харесва никого. Тя търси одобрение на хроа като Ути, които я презират вътрешно.

Идеята е, че Рени плюе всеки и всичко защото вече не е успешна. Но тя никога не е била толкова голяма звезда, имаше два - три хита на времето и толкова. Рени не е съпоставима с Петра или Глора/Деса/Кама от онова време. Тя никога дори в топ 5 не е била. Направи със цяла Сърбия един два концерта и това беше. А да плюеш по фирмата ти е признак на слабост и безизходица.

Сподели в други сайтове

Ти пък като тръгнеш да я защитаваш Рени и направо ме шашкаш.

1. Емануела се опита да говори с Рени и още тогава усетих злобата на Рени, това, че се смята за повече от нея. Няма как да има нормална комуникация в този случай. Даже бих казал, че е обратното.

2. Плюсовете на Емануела са, че е неподправена, честна и освен това е успешна. Тя си има самопчувствието, че е търсен изпълнител и жена.

3. Рени не харесва Глория, тя не харесва никого. Тя търси одобрение на хроа като Ути, които я презират вътрешно.

Идеята е, че Рени плюе всеки и всичко защото вече не е успешна. Но тя никога не е била толкова голяма звезда, имаше два - три хита на времето и толкова. Рени не е съпоставима с Петра или Глора/Деса/Кама от онова време. Тя никога дори в топ 5 не е била. Направи със цяла Сърбия един два концерта и това беше. А да плюеш по фирмата ти е признак на слабост и безизходица.

1. Има много клипчета в бокса и тубата, където двете си говорят нормално, без задръжки. Харесваше ми как се държат и двете, открито една към друга, и си помислих, че и извън къщата ще се събират. Уви, това продължи кратко. Просто това са супер различен тип жени. Емануела се събра с Миглена - съвсем не по симпатии, а защото са лукави и интересчийки... и ето ти - хейт по Рени и всички останали в къщата. Миглена за някого казала ли е нещо добро? Целият отбор вътре, хубави-лоши - never mind, са срещу тия двете. "Ако един човек ти каже, че си прасе, не му обръщай внимание, но ако пет човек ти го кажат - еми няма да е зле да излезеш от кочината".

2. Честна? Не мисля, че говорим за някой революционер. Самочувствие всички имат... до едно време. В момента е търсена - няма да коментираме от кого и за какво, но колелото винаги се върти. Аз не знам някоя да е топ цял живот, особено в България. Въпросът е, докато си търсена, правиш ли нещо по въпроса да бъдеш уважавана, след като спреш да бъдеш търсена. Да вземе да направи нещо смислено, като е търсена.

3. Рени харесва Глория, беше й на концерта, канеше я на своите, песен й е подарила. Винаги я е хвалила, особено като е била при Емилия Стоянова - и за "Откраднат миг", и за какво ли не. А Ути не я презира. Ути снощи много добре се аргументира и раздели горната и долната граница на чалгата. Той харесва Дами, пеещи певици и много държи на репертоара и текстовете. Не е против самия жанр, а определени негови представители.

Имаш право на свое мнение, но Рени беше звезда и е тъпо да се омаловажават успехите й. Тя отива там завършена певица, дори и в първия албум Пайнера не й е платил нищо, нито концертите й е платил, награди не е дал, едно мерси сигурно не е казал за Гранд.

Разбира се, че има неща в тая фирма, които са за плюене. Ако не беше така, нямаше и Кама да плюе. И тя ли е злобна? Андреа и тя напусна, но още не е говорила по темата защо. Дипломатичните иначе Глория и Нелина миналата година също критикуваха при Ема Стоянова. Едва ли всички тия жени завиждат на актуалните. На кое трябва да им се завиди, бе Стефане, като всичко е от ден до пладне? Никоя от тях няма да е Лили Иванова.

И да, Рена е наивна до безобразие, но да я наричаме тлъста и не знам си какво, при положение че е сто пъти по-красива жена от тая с изумрудените очи, дето без грим е кофти подобие на Мортиша Адамс, хайде няма нужда. И никой не е виновен, че мъжът на Рена е кретен, не е и наша работа да коментираме. Дано не се случва на никого от нас. Щото и Емануела я изритаха неведнъж, просто е хлебарка и не й пука. Докато може, ще е от цвят на цвят. Рени поне е родила от човек, с когото са се обичали, поне тя него... а не забременяла е така random от милионерски син. Айде аман да защитавате к*рви в тая държава.

Сподели в други сайтове

Още с влизането на Ема Рена я захапа - Ау, горкото момче (Боби)! Какви неща съм чувала за нея!

После месец се мазни и се кри зад Ема, защото никой друг не искаше да говори с нея. После Лара освободи поста на Иринин пекинез и Рена облече най-тържествения си анцуг и легна в краката на новата си господарка...

Сподели в други сайтове

Още с влизането на Ема Рена я захапа - Ау, горкото момче (Боби)! Какви неща съм чувала за нея!

После месец се мазни и се кри зад Ема, защото никой друг не искаше да говори с нея. После Лара освободи поста на Иринин пекинез и Рена облече най-тържествения си анцуг и легна в краката на новата си господарка...

Какво очакваш от един боклук с два хита. Рена има два хита и никога не е била най - голямата певица, НИКОГА. От коя е била по - голяма навремето от Глория, Деса, Кама или Софка ли? Че тя една Петра я слага в малкия си джоб. Рени има точно два хита: Влюбих се опасно и Като птица. Другото е боклуци.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...