Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Кой освен мразените от цяла България "интелектуалци" е отишъл? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Кой освен мразените от цяла България "интелектуалци" е отишъл? Миглена е била също някъде, но не знам дали са били двете с Емануела отделно, или при другите. В Събуди се каза, че се е прибрала само да се преобуе и е отишла на интервю :1000 (29): Искам да ви кажа, че в студиото караха публиката да вика за Ути, операторите нарочно подвикваха за него отзад, че да се емнат всички. А Борислав като седна при останалите съквартиранти, Рена го бутна и почна да се смее и да скандира за Ути. Отвратителна женица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Емануела и Миглена са смазали снощи. Кралици! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Рени е една селянка и простакеса! Между другото, Емануела не очакваше да е трета и май се разсърди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Че са нагласени нещата - такива са. Просто е невъзможно Пути да има повече подкрепа от Емануела, а и от Миглена. Ако беше реално, първото, което е, че тая свиня не би стигнала до финал, но все пак, топ 5 биха били така: 5. Христо 4. Пути 3. Боби 2. Емануела 1. Миглена На зрителите им дойде до гуша от приятелските връзки между продуценти и участници, вчера като обявиха временния вот, в страницата ги направиха на 2 стотинки, и с право. Добре, че не се изложиха и не направиха свинята победител, че пародията щеше да е пълна. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Аз пък смятам, че Емануела може дори в един момент да е била с най-висок вот! Нека да не забравяме, че когато трябваше да спасяваме номинирани Емануела имаше към 45 хиляди (ако не се лъжа), Меги - 30 хиляди и Боби 20. Ути тогава зорлян стигна 13 хиляди а после изведнъж втори - пародия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Аз пък смятам, че Емануела може дори в един момент да е била с най-висок вот! Нека да не забравяме, че когато трябваше да спасяваме номинирани Емануела имаше към 45 хиляди (ако не се лъжа), Меги - 30 хиляди и Боби 20. Ути тогава зорлян стигна 13 хиляди а после изведнъж втори - пародия! Да, просто е АБСУРДНО Пути да има 42% вот а Еми 21.. това е някаква гавра със зрителя, за бавноразвиващи ли ни взеха?! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Просто е нещо страшно как толкова млади хора всеки ден тук бълват толкова злоба с думи като "боклук", "свиня". Млади хора, имащи претенции за себе си. Еми Ути го харесва цяла България и всичките му съквартиранти. От вчера се каня да не коментирам, но просто не се сдържам. В крайна сметка и накрая той постъпи като човек и се извини, а Емануела не се извини на никого. Била разсърдена, че била трета. А коя да бъде? Пак ви казвам, сетете се преди постъпването й в Пайнер как бълвахте огън и жупел срещу нея и дали ви беше в топ 3. На финал ми остават Христо и Боби, дето никой не ги знае и са п*тьовци, а качествени хора като Надя напускат преждевременно. Формата не искам да коментирам каква личност го печели. Утре също такава една популистка ще спечели и България ще цъфне и върже с подобни "еталони". Така или иначе коментарите не си струват - всичко е нагласено. Миглена е била най-изгодна на шоуто относно рейтинг, затова са наградили нея. Тя по план щеше по-рано да си тръгне, в хода на играта на няколко пъти са й предлагали повече пари, за да остане. Така или иначе сезонът бе слаб и се крепеше на нея, факт. Нека обаче това не я прави положителен герой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Просто е нещо страшно как толкова млади хора всеки ден тук бълват толкова злоба с думи като "боклук", "свиня". Млади хора, имащи претенции за себе си. Еми Ути го харесва цяла България и всичките му съквартиранти. От вчера се каня да не коментирам, но просто не се сдържам. В крайна сметка и накрая той постъпи като човек и се извини, а Емануела не се извини на никого. Била разсърдена, че била трета. А коя да бъде? Пак ви казвам, сетете се преди постъпването й в Пайнер как бълвахте огън и жупел срещу нея и дали ви беше в топ 3. На финал ми остават Христо и Боби, дето никой не ги знае и са п*тьовци, а качествени хора като Надя напускат преждевременно. Формата не искам да коментирам каква личност го печели. Утре също такава една популистка ще спечели и България ще цъфне и върже с подобни "еталони". Така или иначе коментарите не си струват - всичко е нагласено. Миглена е била най-изгодна на шоуто относно рейтинг, затова са наградили нея. Тя по план щеше по-рано да си тръгне, в хода на играта на няколко пъти са й предлагали повече пари, за да остане. Така или иначе сезонът бе слаб и се крепеше на нея, факт. Нека обаче това не я прави положителен герой. Ама какво разправяш? Както той се подиграваше на феновете на Емануела, дето се свързваха с нея по скайп, както той оплю не веднъж всички фенове на поп-фолка, така и всеки има правото да го прави с него, да определя държанието му и да го сравнява с каквото и да било! Пути се извини само защото е 2 дни преди финал, просто е невъзможно да оплюваш през целия сезон професията, човека, текстовете, песните и накрая да кажеш, че всъщност уважаваш това. Това е абсолютна форма на лицемерие. А и да не забравяме нееднократното му избухване към жените в къщата, безпардонно, грозно, селско държание има тоя човек. Другото което е - обсъждането на поведението на Боби - на масата го обсъждат заедно с тоя дърт педофил, а в очите нищо не му казват, ами извинявай, но такива хора уважение няма как да породят. България не спи, за всички ни е ясно, че това не е реален вот, и той никога не би стигнал до второ място, при наличието на Емануела и цялата любов от поп-фолк феновете, а и не само, която регистрираше през последните 2 месеца. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Просто е нещо страшно как толкова млади хора всеки ден тук бълват толкова злоба с думи като "боклук", "свиня". Млади хора, имащи претенции за себе си. Еми Ути го харесва цяла България и всичките му съквартиранти. От вчера се каня да не коментирам, но просто не се сдържам. В крайна сметка и накрая той постъпи като човек и се извини, а Емануела не се извини на никого. Била разсърдена, че била трета. А коя да бъде? Пак ви казвам, сетете се преди постъпването й в Пайнер как бълвахте огън и жупел срещу нея и дали ви беше в топ 3. На финал ми остават Христо и Боби, дето никой не ги знае и са п*тьовци, а качествени хора като Надя напускат преждевременно. Формата не искам да коментирам каква личност го печели. Утре също такава една популистка ще спечели и България ще цъфне и върже с подобни "еталони". Така или иначе коментарите не си струват - всичко е нагласено. Миглена е била най-изгодна на шоуто относно рейтинг, затова са наградили нея. Тя по план щеше по-рано да си тръгне, в хода на играта на няколко пъти са й предлагали повече пари, за да остане. Така или иначе сезонът бе слаб и се крепеше на нея, факт. Нека обаче това не я прави положителен герой. Този път не съм съгласен с теб. Ако някой харесваше Ути щеше да има позитивни коментари за него. Уви, повечето са негативни а емотиконката на ядосано човече при него беше редовно по-харесвано от лайковете. Досега не е имало такива масови фаворити като Емануела и Миглена, но вече свикнахме победителите почти винаги да са на трето място - Кичка, Уош ем Си, Ваня Червенкова и други! А не виждам нищо лошо да използваш термини като ''боклук'' и ''свиня''. Щом тези думи ги има в речника трябва да бъдат използвани! Ути щеше да спечели само защото има обща фирма с Никито и нищо друго! Това второ място е незаслужено и се моля повечето българи да не са като него! Поквара и погнуса като човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Свинско му е поведението, абсолютен лицемер - нахален и арогантен. Извини се, а след няколко часа пак запя старата песен и почна да бълва змии и гущери, после пък на финала пак се правеше на ни лук ял, ни лук мирисал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ама какво разправяш? Както той се подиграваше на феновете на Емануела, дето се свързваха с нея по скайп, както той оплю не веднъж всички фенове на поп-фолка, така и всеки има правото да го прави с него, да определя държанието му и да го сравнява с каквото и да било! Пути се извини само защото е 2 дни преди финал, просто е невъзможно да оплюваш през целия сезон професията, човека, текстовете, песните и накрая да кажеш, че всъщност уважаваш това. Това е абсолютна форма на лицемерие. А и да не забравяме нееднократното му избухване към жените в къщата, безпардонно, грозно, селско държание има тоя човек. Другото което е - обсъждането на поведението на Боби - на масата го обсъждат заедно с тоя дърт педофил, а в очите нищо не му казват, ами извинявай, но такива хора уважение няма как да породят. България не спи, за всички ни е ясно, че това не е реален вот, и той никога не би стигнал до второ място, при наличието на Емануела и цялата любов от поп-фолк феновете, а и не само, която регистрираше през последните 2 месеца. Предаването е нагласено не защото еди-кой си е спечелил, а друг е на второ и трето място... Недоволни винаги ще има. Аз не харесвам Миглена като човек, но никога не съм я плюл. Съмнявам се и че някой от вас я е харесвал преди предаването. Напротив, всички й се подигравахте, а това, което всеки от тях показва вътре - колкото е част от него, толкова и е стратегия, наложена му от него самия или от продуценти. Затова и после нямат право да коментират по договор. Това същата работа като с политиците - играят си опозиция предизборно за пред медиите, а следизборно си пият ракията заедно. Аз ти казвам, че е нагласено просто защото е нагласено. Това беше и сезонът, в който супер много мисии, монтажи и ходове бяха скалъпени по сценарий и на моменти по-скоро ми приличаше на сериал, отколкото на риалити. В София съм отдавна, имам познати от кухнята на тия среди и много добре знам как се раздават победи в шоупрограми, награди. Много рядко не са нагласени, ама много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Предаването е нагласено не защото еди-кой си е спечелил, а друг е на второ и трето място... Недоволни винаги ще има. Аз не харесвам Миглена като човек, но никога не съм я плюл. Съмнявам се и че някой от вас я е харесвал преди предаването. Напротив, всички й се подигравахте, а това, което всеки от тях показва вътре - колкото е част от него, толкова и е стратегия, наложена му от него самия или от продуценти. Затова и после нямат право да коментират по договор. Това същата работа като с политиците - играят си опозиция предизборно за пред медиите, а следизборно си пият ракията заедно. Аз ти казвам, че е нагласено просто защото е нагласено. Това беше и сезонът, в който супер много мисии, монтажи и ходове бяха скалъпени по сценарий и на моменти по-скоро ми приличаше на сериал, отколкото на риалити. В София съм отдавна, имам познати от кухнята на тия среди и много добре знам как се раздават победи в шоупрограми, награди. Много рядко не са нагласени, ама много. Ама разбира се, че е нагласено, това не го виждам само аз, а цяла България вече се осъзнава, което е добра новина. Просто държанието на Ути беше гнусно и противно и категорично не заслужаваше финал, но поради една и друга причина беше там. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Ама разбира се, че е нагласено, това не го виждам само аз, а цяла България вече се осъзнава, което е добра новина. Просто държанието на Ути беше гнусно и противно и категорично не заслужаваше финал, но поради една и друга причина беше там. Не знам вече, аз имах съвсем други фаворити от тези, които коментираме. А и аз не се позовавам само на коментари във фб относно кой колко е харесван, това не е мерило по принцип. Там като почна да чета, ми прилошава, защото са супер много коментари - и обикновено са 50/50, т.е. противоречиви. Много са променливи във фб всички - веднъж изпъкват едни коментари за някого, после други... Само знам по принцип, че българите сипем яко хейт и се самоизяждаме. Почти няма някой, който да е подминат и да е изцяло харесван. А пък във всеки човек си има хубаво, така че това трябва да са го разбрали не само "интелектуалците", а и Миглена и Емануела. Ути има своите селски изпълнения, но не е лош човек като цяло. Мога да кажа, че съм най-разочарован от Боби. Не знам как такъв човек управлява бизнес. И е супер безгръбначен. Прикрепи се към Миглена и Емануела, които си се самоупотребиха една друга за шоуто - и го направиха така, че да не проличи. Но и това е лицемерно, така че айде не ги оневинявайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Извинете, ама коя е Емануела , че да има повече вот от Ути, нея бабичките не я знаят толкова и едвали ще гласуват за нея, а нали знаем, че не гласуват само млади хора.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Пуснете си този видео материал и изпаднете в транс! Етикет ЕДИНСТВЕНА мигом за Миглена, перфектен играч, превъртя играта Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не знам вече, аз имах съвсем други фаворити от тези, които коментираме. А и аз не се позовавам само на коментари във фб относно кой колко е харесван, това не е мерило по принцип. Там като почна да чета, ми прилошава, защото са супер много коментари - и обикновено са 50/50, т.е. противоречиви. Много са променливи във фб всички - веднъж изпъкват едни коментари за някого, после други... Само знам по принцип, че българите сипем яко хейт и се самоизяждаме. Почти няма някой, който да е подминат и да е изцяло харесван. А пък във всеки човек си има хубаво, така че това трябва да са го разбрали не само "интелектуалците", а и Миглена и Емануела. Ути има своите селски изпълнения, но не е лош човек като цяло. Мога да кажа, че съм най-разочарован от Боби. Не знам как такъв човек управлява бизнес. И е супер безгръбначен. Прикрепи се към Миглена и Емануела, които си се самоупотребиха една друга за шоуто - и го направиха така, че да не проличи. Но и това е лицемерно, така че айде не ги оневинявайте. Емануела сподели, че с Меги мислят да ходят заедно в Русе! Приятелството им ще продължи извън къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Пуснете си този видео материал и изпаднете в транс! Етикет ЕДИНСТВЕНА мигом за Миглена, перфектен играч, превъртя играта Диктаторка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Извинете, ама коя е Емануела , че да има повече вот от Ути, нея бабичките не я знаят толкова и едвали ще гласуват за нея, а нали знаем, че не гласуват само млади хора.... Ама има млади хора и млади хора. И ние с теб сме от младите хора. Ми не всички млади гледат и гласуват, не всички млади слушат фолк и не всички, които слушат фолк, харесват Емануела. И няма значение кой е гласувал и за кого, при положение че никой не отразява вота на зрителите в случая. Победителят е излъчен, животът продължава, утре никой няма да помни. Споко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Миглена & Емануела - Патрашкова & Златка vol.2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Емануела сподели, че с Меги мислят да ходят заедно в Русе! Приятелството им ще продължи извън къщата. По принцип не си наивен... Не бъди и в случая. Приятелство е силна дума. Та Емануела е гостувала на Миглена през 2006, а Миглена нито я помнеше, нито одобрява този жанр. Миглена мисли за себе си. И без Емануела щеше да изиграе добре картите си сама. Тя е стратег и добър играч, но... добър играч не е равносилно на читав човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Следващата година да вкарат Ваня Калудова, Тони Дачева или Яница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Следващата година да вкарат Ваня Калудова, Тони Дачева или Яница! Аз искам да вкарат Мара Отварачката, Пепа Секса и Сашка. Тогава цирк да видиш. :1000 (29): Ау, и Анелия искам да видя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Хайде стига с това "нагласено". Много ясно, че не всички на този свят харесват Миглена и Емануела. Емануела се изложи с напиването и всички, които са я харесвали, се насочиха към Миглена. А всички, които са харесвали Рени, Ирина, Вальо, Христо, Надя, Лили ИЛИ са ненавиждали Миглена и Ема, са гласували за Ути - т.нар. наказателен вот. Нормално беше докато бяха две от лагер попфолк, вотът да се разпокъсва помежду им, а като е един интелектуалец - да обира целия вот за този лагер + наказателния за другия. В момента, в който Емануела напусна, нещата се обърнаха. Абсолютно логично беше, стига сте мрънкали за корупция. Нали най-харесваната стана победител, че е имало и обратни случаи преди десетина години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Хайде стига с това "нагласено". Много ясно, че не всички на този свят харесват Миглена и Емануела. Емануела се изложи с напиването и всички, които са я харесвали, се насочиха към Миглена. А всички, които са харесвали Рени, Ирина, Вальо, Христо, Надя, Лили ИЛИ са ненавиждали Миглена и Ема, са гласували за Ути - т.нар. наказателен вот. Нормално беше докато бяха две от лагер попфолк, вотът да се разпокъсва помежду им, а като е един интелектуалец - да обира целия вот за този лагер + наказателния за другия. В момента, в който Емануела напусна, нещата се обърнаха. Абсолютно логично беше, стига сте мрънкали за корупция. Нали най-харесваната стана победител, че е имало и обратни случаи преди десетина години. Боровинче, има логика в думите ти за вота, но ти казвам, че по принцип е нагласено. Лично са ми казвали, че дори в хода на формата се договарят разни неща. Те и телефони ползват и им идват близки на посещение за малко. Рени се беше изпуснала за това дори в едно от клипчетата. Нагласено е още от времето, когато Христина спечели Вип брадър 2007 вместо Десислава, заради което компенсираха Деса миналата година, което също беше нагласено. Ако реално трябваше да се оценява, Деса си бе безапелационен победител 2007, но всички знаем какво и защо стана. Да не говорим, че шуробаджанащината в тия предавания е пословична. Тоя - брат на онзи. На другия жена му влязла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари