Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Въй! Тия хич не ги познавам! Гати елита, гати випа... Ами май ще си е нормален биг брадър Що а тая Глория познавата ли ти е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нито един от вътре не е някаква звезда - единия готвач, другите наркомани, актьори, третия - богаташ с фитнеси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Още един неизвестен :1000 (29): Отварям и аз една баничарница. Обикалям три-пет страни с WizzAir, че по-евтино и се правя на бизнесмен и ме викат в брадъра 2017-та План! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Захари ще е готин, дано наистина да влезе, дори и епизодично. Дали обаче Явор трябваше да разкрива това? Много се надявам да са запазили по-интересните за накрая... За момента Рени се очертава най-голямата звезда, без дори да е актуална... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жана 1.9 лайка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И този ли е известен, че е богат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ами май ще си е нормален биг брадър Що а тая Глория познавата ли ти е? Не!!! Голяма е скумрия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Отварям и аз една баничарница. Обикалям три-пет страни с WizzAir, че по-евтино и се правя на бизнесмен и ме викат в брадъра 2017-та План! Давай, ще те подкрепим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Нито един от вътре не е някаква звезда - единия готвач, другите наркомани, актьори, третия - богаташ с фитнеси :1000 (29): :1000 (29): Засега Миглена Ангелова се очертава като най-колоритна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Осми съквартирант - Надя Иванова Водещата на "Елит" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Коя пък е тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Малее, тая Надя не е мръднала!! Как го постига!??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 още една анонимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Тази ще е скрита лимонка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Йееее! Надя от Елит! Харесвам я. Много го гледах това предаване. Направо залепвах за БНТ! )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Как са ги събрали! Бившето гадже на Андрей и сегашното на Иван. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Еее известна си е Надя, предаването й беше много гледано, и аз му се кефех. Заприлича ми на Преслава в някои кадри... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И аз гледах Елит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Слабо ми идва за сега, дано останалите 9 са по-интересни. Изпаднах в потрес като разбрах, че ще влизат Рени и Есил - ебаси скуката са и двете.. ужас. Пак искат да съживяват отдавна погребани кариери. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Надя имала фобия от вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Еее известна си е Надя, предаването й беше много гледано, и аз му се кефех. Заприлича ми на Преслава в някои кадри... :1000 (29): Майка ми и тя това вика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Прилича ми на Джулия :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жана е баси ужасната в близките кадри .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 :1000 (29): Вижте на колко години пише, че е Надя: http://nova.bg/vipbrother/profiles/view/14...BE%D0%B2%D0%B0/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари