Glamdring Публикувано на Август 25 Report Share Публикувано на Август 25 На 22 ноември 1963 година в Далас отекват три изстрела, президентът Кенеди загива и светът се променя. Възможно ли е да се върне лентата назад? Какво щеше да се случи, ако Кенеди беше оцелял? Отговора ще открием в новия sci-fi сериал на Hulu, наречен 11.22.63. Той е създаден по научнофантастичния роман на Стивън Кинг. Kaто цяло сериала много кефи. Някой гледал ли го е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Гледах първите няколко епизода когато излезе на премиера. Хареса ми, но се замотах и така и не го доизгледах. Благодаря, че ми напомни, за да си догледам сезона. На моменти се усеща присъствието на Стивън Кинг, но без да е прекалено. Много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Аз го изгледах на един дъх. Допадна ми много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Аз го изгледах на един дъх. Допадна ми много. Много е добър наистина, Стивън Кинг има уникални идеи, които дори на сериал се предават изключително добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Чел съм книгата - брутална! От сериала съм изгледал само първите два епизода и просто не е същото.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.