Fast Публикувано на Август 29 Report Share Публикувано на Август 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Стана ми любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Песента е брутална, но клипа е многооооо скучен. Ники Минаж е много красива в клипа,какво стана с нея,откога няма хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кога ще я има в Ютуб? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ники Минаж е много красива в клипа,какво стана с нея,откога няма хит Уж щяла да пуска албум, да видим кога.. Иначе да, много е красива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кога ще я има в Ютуб? имаше я,но я блокираха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Кога ще я има в Ютуб? Има го във Vbox7. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Само Ники ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Умопомрачаваща Grande! Клипа си е перфектен, песента няма смисъл от какъвто и да е коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 На този що не го трият До 2:00 ми е някак скyчна после е мега яката на риплей ми е вече 100 пъти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Супер яката песен. Ама защо са блокирали видеоклипът от Ютуб? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Супер яката песен. Ама защо са блокирали видеоклипът от Ютуб? Не е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Яка е песента, Ники я прави още по-яка. Неината част ми е любима и в песента, и в клипа. Чакам вече нещо самостоятелно от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Няма Селени, Мелени, Риани, Ариана ги разби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Песента си я харесвам още преди клипа, беше ми леко омръзнала, но сега отново започна да ме кефи. Видеото е скучно, но и двете са много красиви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Допада ми песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Различна е, много радва регето в припева. Зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Песента ми харесва още като излезе албума и много исках клип. Добре, че й снима клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 100 милиона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.