PHILIPP PLEIN Публикувано на Септември 1 Report Share Публикувано на Септември 1 Споделете вашата любима марка парфюм и какъв аромат предпочитате по тежък,или по сладък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Tom Ford - Black orchid Tom Ford - Noir Dolce & Gabana - the one Kenzo Homme Падам си по тежки и по сладки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не използвам много парфюми, повече дезодоранти :1000 (29): Иначе най-обикновени, boss, malizia В годината веднъж си взимам парфюм и го ползвам рядко :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Lady Million by Paco Rabanne Apple by Nina Ricci BU Cat deluxe at night by Naomi Campbell Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Lui Rochas - Rochas (От Турция ми е, уникален ) Carolina Herrera - VIP 212 Paco Rabanne - Invictus По принцип си ги менкам... според настроението и хората, с които излизам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Gucci Guilty Black Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Само хубави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 212 NY Ползвам го от близо 17 години насам. Cherutti 1881 също ми е любим. Тежки и сладникави не понасям. Единственият тежък, който мога да сложа е 5thAvenue. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Red - Lacoste <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Портокалови и морски. Спайси не ми харесват, тежки и пенсионерски са ми. Колкото по-малко пипер и пачули има толкова по-добре. :1000 (29): Харесвам леките и свежарските + дървесните. Към момента : Light Blue и Happy на Clinique + един евтин на STR8-Live true. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 В момента предимно CK One Summer и от време на време Bvlgari Aqva Amara, който не е много летен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Портокалови и морски. Спайси не ми харесват, тежки и пенсионерски са ми. Колкото по-малко пипер и пачули има толкова по-добре. :1000 (29): Харесвам леките и свежарските + дървесните. Към момента : Light Blue и Happy на Clinique + един евтин на STR8-Live true. И аз съм по същия начин. Най-често ползвам Bvlgari AQVA Marine и отскоро STR8 Live true, който е със сходен аромат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Аз съм се отвратил от всякакви такива неестествени миризми. Слагам само против изпотяване, за да мириша и за да се чувствам свежо и до там. Няма нищо по-хубаво от това. Дори козметиката ми за баня си поръчвам от iherb - бебешка без миризма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Аз съм се отвратил от всякакви такива неестествени миризми. Слагам само против изпотяване, за да мириша и за да се чувствам свежо и до там. Няма нищо по-хубаво от това. Дори козметиката ми за баня си поръчвам от iherb - бебешка без миризма Така си увеличаваш и шансовете да правиш секс. Доказано е, че натуралната телесна миризма излъчва феромони, които привличат потенциални партньори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.