Kitty Публикувано на Септември 4 Report Share Публикувано на Септември 4 Хайде в тази тема да се преброим всички форумци от форума на телевизия "Планета". Едно птиченце ми подшушна, че тук са някои от старите кучета. Аз и в стария форум бях Kitty. Приятно ми е да видя стари никове тук. Фокси го помня със неговата мания по Камелия и плюенето по "Пайнер" и "Планета", като го гледам, още не е мръднал в мисленето си. Помня също slavitoo007, Десинцету и някои други. Други ги няма и липсват много - например Бонбонената фея и още много. Ех, как ми се иска да се съберем старата форумска тайфа.......... Бих се радвала много, ако графьорите от форума си сложат тук профилите към места, където са качвали или качват свои произведения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Всички помнят Фокси по един или друг повод...... и никой, старите обсебени досадници, както и днешните "броячи" в Рамания. Имам прост въпрос: - Защо днешните "броячи" си мислят, че след 10 години ще има промяна в паметта на чалгарите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И аз съм от едно време... И едно време пак това беше моят ник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.