Fast Публикувано на Септември 4 Report Share Публикувано на Септември 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Клипа не ми харесва особено, но кадрите в стаята с водата са убиец. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 <3 kill them queen! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Клипа не ми харесва особено, но кадрите в стаята с водата са убиец. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Клипа не ми харесва особено, но кадрите в стаята с водата са убиец. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Кадрите във водата са зверски, останалото не струва.Песента не е от най-впечатляващите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Когато за първи път го гледах във филма, тези клип и песен ме впечатлиха най-много. :З Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Когато за първи път го гледах във филма, тези клип и песен ме впечатлиха най-много. :З Жалко че не са ставили и часта как маже колите но това сиг в DHY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Жалко че не са ставили и часта как маже колите но това сиг в DHY Да, то остава част от другата песен Дано да го включат, де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Наслада за очите е Queen Beyonce !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.