BeSeN_FeN Публикувано на Септември 6 Report Share Публикувано на Септември 6 https://www.facebook.com/hitmixmusiccompany...hc_ref=NEWSFEED Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Потрес! Сравнено с това, на Теди А. трябва да и дадат награда "Пулицър" за текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Даже няма и да си пусна "проекта" на тези боклуци. Никакъв интерес и желание нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Официално първия кючек на Оцко, в смисъла на кючек :D Уникално добрата песен, смес от неговия и стила на Джами. Ей това е хита 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Даже няма и да си пусна "проекта" на тези боклуци. Никакъв интерес и желание нямам. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Суперхит е, повече ме изкефи и от хита на Милко Калайджиев и Аркан, която е най- силната кючекчийска това лято! Постоянно реплей-вам сега, много стабилно ще си я пускам! Ангел колко е настървен в клипа като казва "ДА, ДА, ДА, ДА!" след "Казват кучка съм била!" :1000 (29): Наистина не може да се познае, че е на Оцко, негова ли е наистина? По- яко е станала и от на Теди Александрова брутализмите, да прави и такъв стил! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Точно днес ли трябваше да го пуснат? Не съм чул песента, за сега нямам и намерение, по-нататък може и да си я пусна и да кажа мнение. Но точно за Адриана да си хабя ценното време... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Това "Хич не ми пука" е от друг кючек, така че пак не е много на Оцко :Д И как все решават на национални празници да пускат такива.."проекти" :| Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Това "Хич не ми пука" е от друг кючек, така че пак не е много на Оцко :Д И как все решават на национални празници да пускат такива.."проекти" :| Оцко прави музиката и аранжимента, не текса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Устата като пусна "Гали, гали" на Коледа нищо не казахте :1000 (33): Но нали е Оцко, Адриана и Hit Mix да се направите на интересни и на патриоти. Браво Иначе песента ще се слуша бая Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Устата като пусна "Гали, гали" на Коледа нищо не казахте :1000 (33): Но нали е Оцко, Адриана и Hit Mix да се направите на интересни и на патриоти. Браво Иначе песента ще се слуша бая Какво общо има Коледа и патриотизъм? ___________________________________________________________ @stereoto_, е, то и мелодията г/д е същата, мисля. Не искам да си ги пускам отново, за да проверявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ям си, пия си и хич не ми пука! Простотията им този път кефи. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Страшно яка музика, НО... 1 - Този текст....защо беше нужно... дреме й на пепепуДката, хакната, марихуана, и разбира се циганския...идва ми в повече! Да вземат пример от Ивана, как се прави хит със закачлив текст - примерите не са 1 и 2. 2 - Точно на тази дата, когато УЖ трябва да сведем глави пред подвига на дедните ни...излиза един и ми пее Ше ти вкарам флашката... Т'ва ако беше с един як текст щеше да е разбивачка, не само откъм музика! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Даже няма и да си пусна "проекта" на тези боклуци. Никакъв интерес и желание нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Поредната неслушаема какафония. И за кючек не минава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Супер яката. На Адриана определено ѝ се получават кючеците Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 гледали копирали от : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Адриана е супер излишна в песента. Ако я нямаше Адриана, можеше да е продължение на "Живее ми се". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 С такива песни жанра върви само надолу... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Бяла бучка , Марихуана , Адриана - Ахаххахахахахаха !!! Немога ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Хаха голям лаф пуснаха с тва за флашката. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
poker_face Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Тъпо до няма накъде. Заради такива песни чалгата е дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Дъното!!!Аман от тези цигании....точно заради такива "песни" жанра потъва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Много ме кефи,ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.