Charlie Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Прилича на "По-добре", обаче пак е яка. Потенциала си е потенциал, това е. :1000 (19): Като намерите мастър пускайте! Клипа ми напомня на "Четири червени луни" и "Парата ако хвана". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Не ме кефи :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Яка е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поредният хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Не ме кефи :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Пръскаа! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Брутална ееееее Мария Илиева е адски красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Брутална ееееее Мария Илиева е адски красива в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Имам чувството, че този преиздава една и съща песен Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Супер яка песен. Текст, клип, музика, бас - всичко е ток и жица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todor Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Най-добрата му песен! Страхотен проект - и песен и клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не ми хареса тая песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.