Danger. Публикувано на Септември 8 Report Share Публикувано на Септември 8 Започваме новият vol.1 на играта Този път ще играем с хитовете от периода 2014-2016 5/6 гласа и песента продължава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава ЯНИЦА ft. АНЕЛИЯ - ГРЕШНАТА VS ГАЛИН - ПАРАТА АКО ХВАНА ------------------- Временна класация: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Царица Галин - "Парата, ако хвана" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница и Анелия- Грешната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галин - Парата ако хвана :*** Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Царица Галин - "Парата, ако хвана" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Парата ако хвана". ГАЛИН - ПАРАТА АКО ХВАНА VS ДЖЕНА - СПРИ ДА МИ ДОСАЖДАШ ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 1 път 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Царица Галин - "Парата, ако хвана" Отново :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галин- Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Галин - Парата ако хвана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галин - Милиони да ми падат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Парата ако хвана". ГАЛИН - ПАРАТА АКО ХВАНА VS АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Анелия- Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ПАРАТА АКО ХВАНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Анелия- Гот ми е Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Гот ми е ". АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е VS ЕМИЛИЯ - СПЕЦИАЛНО ЗА ВСЯКА ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 2. "Анелия - Гот ми е" - 1 път 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Гот мий Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Гили гили гили гилааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари