Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Гот мий Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Гот ми е ". АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е VS ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 2. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В дрyг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В дрyг живот Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В друг живот - Деса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В друг живот". ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ VS ПРЕСЛАВА - НАШЕТО ЛЮБОВ Е ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 2. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 3. "Деси Слава - В друг живот" - 1 път 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ПРЕСЛАВА - НАШЕТО ЛЮБОВ Е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Преслава - Нашето любов е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В друг живот". ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ VS АЛИСИЯ - ПОЗНАВАШ МЕ ------------------- Временна класация: 1. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 2. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 3. "Деси Слава - В друг живот" - 2 пъти 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 АЛИСИЯ - ПОЗНАВАШ МЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Десислава- В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 АЛИСИЯ - ПОЗНАВАШ МЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Десислава- В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В друг живот". ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ VS ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ ------------------- Временна класация: 1. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 2. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 3. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница - В пет и две пристигам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница - В 5 ми звъни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари