Mr. Greshen Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Нека да е тайно и да е безкрайноо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Нека да е тайно и да е безкрайноо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галена и Деси Слава - В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В твоите очи". ГАЛЕНА И ДЕСИ СЛАВА - В ТВОИТЕ ОЧИ VS ЕМАНУЕЛА - КАТО ТЕБ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 5 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 4. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 5. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 6. "Теди Александрова - Чалга пеперудки"- 2 пъти 7. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 8. "Емилия - Ето ме" - 1 път 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галена и Деси Слава - В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Като теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Като теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 "В твоите очи" - Десислава и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Галена и Деси Слава - В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Като теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 "В твоите очи" - Десислава и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В твоите очи". ГАЛЕНА И ДЕСИ СЛАВА - В ТВОИТЕ ОЧИ VS ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 6 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 4. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 5. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 6. "Теди Александрова - Чалга пеперудки"- 2 пъти 7. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 8. "Емилия - Ето ме" - 1 път 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи има четири гласа? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 "В твоите очи" - Десислава и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи има четири гласа? :1000 (24): Да, бяха наравно и 4тия беше за В твоите очи Галена и Деса - В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ВИДИМО ИЗНЕВЕРИЛ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В твоите очи". ГАЛЕНА И ДЕСИ СЛАВА - В ТВОИТЕ ОЧИ VS ПРЕСЛАВА И ФИКИ - С ТЕБ ИЛИ С НИКОЙ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 7 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 4. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 5. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 6. "Теди Александрова - Чалга пеперудки"- 2 пъти 7. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 8. "Емилия - Ето ме" - 1 път 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 С теб или с никой (кучешката версия ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 "В твоите очи" - Десислава и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари