Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 ЛОРЕНА ft. ГАЛЕНА - ВСЕ МИ Е ТАЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Лорена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Все ми е тая". ЛОРЕНА ft. ГАЛЕНА - ВСЕ МИ Е ТАЯ VS ГАЛИН ft. КАМЕЛИЯ - САМО ЗА МИНУТА ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 8. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 9. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 10. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 11. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 12. "Емилия - Ето ме" - 1 път 13. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 14. "Анелия - Генерал" - 1 път 15. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 ЛОРЕНА ft. ГАЛЕНА - ВСЕ МИ Е ТАЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Лорена бейби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Само за минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Само за минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Лорена бейби Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Само за минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Само за минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 На хапки ми го връщаай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Само за минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Само за минута". ГАЛИН ft. КАМЕЛИЯ - САМО ЗА МИНУТА VS КОНСТАНТИН ft. ДЕСИ СЛАВА - ОТ УТРЕ ЩЕ Е ДРУГО ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 8. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 9. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 10. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 11. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 12. "Емилия - Ето ме" - 1 път 13. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 14. "Анелия - Генерал" - 1 път 15. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 16. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 1 път 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Камс и Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Камс и Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Галин и Камелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 "От утре ще е друго" - Константин ft. Десислава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Камс и Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Камс и Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Само за минута". ГАЛИН ft. КАМЕЛИЯ - САМО ЗА МИНУТА VS ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ОЩЕ КОЛКО НОЩИ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 8. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 9. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 10. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 11. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 2 пъти 12. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 13. "Емилия - Ето ме" - 1 път 14.. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 15. "Анелия - Генерал" - 1 път 16. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Цураааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Цyра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Цyра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Цураааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Още колко нощи". ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ОЩЕ КОЛКО НОЩИ VS ГАЛЕНА ft. DJ ЖИВКО МИКС - ХАВАНА ТРОПИКАНА ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 8. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 9. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 10. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 11. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 2 пъти 12. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 13. "Емилия - Ето ме" - 1 път 14.. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 15. "Анелия - Генерал" - 1 път 16. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 17. "Цветелина Янева - Още колко нощи" - 1 път 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари