-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Спри да ми досаждаш". ДЖЕНА - СПРИ ДА МИ ДОСАЖДАШ VS ПРЕСЛАВА И ТОНИ СТОРАРО - ПОВЕЧЕ НЕ ПИТАЙ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана" - 3 пъти 8. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 9. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 10. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 11. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 12. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 2 пъти 13. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 14. "Емилия - Ето ме" - 1 път 15. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 16. "Анелия - Генерал" - 1 път 17. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 18. "Цветелина Янева - Още колко нощи" - 1 път 19. "Джена - Спри да ми досаждаш" - 1 път 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Джена- Спри да ми досаждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Повече не питай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Джена- Спри да ми досаждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Повече не питай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Спри да ми досаждаш". ДЖЕНА - СПРИ ДА МИ ДОСАЖДАШ VS АЛИСИЯ И КОНСТАНТИН - НЕ СИ ТИ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 4 пъти 5. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 7. "Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана" - 3 пъти 8. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 9. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 10. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 11. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 2 пъти 12. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 2 пъти 13. "Джена - Спри да ми досаждаш" - 2 пъти 14. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 15. "Емилия - Ето ме" - 1 път 16. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 17. "Анелия - Генерал" - 1 път 18. "Джулия - Точка за мен" - 1 път 19. "Цветелина Янева - Още колко нощи" - 1 път 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не си ти, ако не ме вбесииииииииииш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Не си ти, ако не ме вбесииииииииииш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не си ти, ако не ме вбесииииииииииш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не си ти, ако не ме вбесииииииииииш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не си ти, ако не ме вбесииииииииииш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Вие избрахте тези 20 песни да се борят за следващият етап. Песента на първо място в момента получава 20 точки и съответно песента на последно място 1 точка. Следващата задача е да подредите тези песни по ваш избор (Топ 20) Подредбата има значение, защото песента на първо място ще получи 10 точки, а песента която поставите на последно място ще получи 0,5 т. Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 20 точки 2. "Яница - В пет ми звънни" - 19 точки 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 18 точки 4. "Лоренa ft. Галена - Все ми е тая" - 17 точки 5. "Деси Слава - В друг живот" - 16 точки 6. "Преслава - Няма да ти пиша" - 15 точки 7. "Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана" - 14 точки 8. "Галин - Парата ако хвана" - 13 точки 9. "Анелия - Гот ми е" - 12 точки 10. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 11 точки 11. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 10 точки 12. "Галин ft. Камелия - Само за минута" - 9 точки 13. "Джена - Спри да ми досаждаш" - 8 точки 14. "Преслава - Моето слабо място" - 7 точки 15. "Емилия - Ето ме" - 6 точки 16. "Джена - Моли се да не почна" - 5 точки 17. "Анелия - Генерал" - 4 точки 18. "Джулия - Точка за мен" - 3 точки 19. "Цветелина Янева - Още колко нощи" - 2 точки 20. "Алисия и Константин - Не си ти" - 1 точка ГЛАСУВАЙТЕ ДО 13.09.2016, 18:00! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 1. Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния 2. Преслава - Няма да ти пиша 3. Галин - Парата ако хвана 4. Алисия и Константин - Не си ти 5. Теди Александрова - Чалга пеперудки 6. Анелия - Гот ми е 7. Преслава - Моето слабо място 8. Лоренa ft. Галена - Все ми е тая 9. Яница - В пет ми звънни 10. Деси Слава - В друг живот 11. Галин ft. Камелия - Само за минута 12. Джена - Моли се да не почна 13. Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана 14. Цветелина Янева - Още колко нощи 15. Джена - Моли се да не почна 16. Галена и Деси Слава - В твоите очи 17. Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш 18. Джулия - Точка за мен 19. Анелия - Генерал 20. Емилия - Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 1. Галена и Деси Слава - В твоите очи 2. Джена - Моли се да не почна 3. Емилия - Калифорния 4. Галена - Хавана тропикана 5. Анелия - Гот ми е 6. Яница - В пет ми звънни 7. Емилия - Ето ме 8. Алисия и Константин - Не си ти 9. Цветелина Янева - Още колко нощи 10. Джена - Спри да ми досаждаш 11. Галин - Парата ако хвана 12. Галин - Само за минута 13. Преслава - Моето слабо място 14. Ваня - Все ти го отнасяш 15. Преслава - Няма да ти пиша 16. Анелия - Генерал 17. Деси Слава - В друг живот 18. Лорена - Все ми е тая 19. Теди Александрова - Чалга пеперудки 20. Джулия - Точка за мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 1.Алисия и Константин- Не си ти 2.Емилия- Ето ме 3.Деси Слава- В друг живот 4.Емилия- Калифорния 5.Галин- Парата, ако хвана 6.Галин ft. Камелия- Само за минута 7.Галена и Деси Слава- В твоите очи 8.Ваня- Все ти го отнасяш 9.Галена и Живко Микс- Хавана Тропикана 10.Преслава- Моето слабо място 11.Джулия- Точка за мен 12.Джена- Моли се да не почна 13.Лорена- Все ми е тая 14.Преслава- Няма да ти пиша 15.Яница- В пет ми звънни 16.Анелия- Гот ми е 17.Теди Александрова- Чалга пеперудки 18.Анелия- Генерал 19.Цветелина Янева- Още колко нощи 20.Джена- Спри да ми досаждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 1.Емилия и Цеци Лудата Глава- Калифорния 2.Емилия- Ето ме 3.Яница- В пет ми звънни 4.Деси Слава- В друг живот 5.Галин- Парата ако хвана 6.Галин и Камелия- Само за минута 7.Ваня и Джена- Все ти го отнасяш 8.Галена и Живко Микс- Хавана Тропикана 9.Преслава- Моето слабо място 10.Джулия- Точка за мен 11.Джена- Моли се да не почна 12.Алисия и Константин- Не си ти 13.Лорена и Галена- Все ми е тая 14.Преслава- Няма да ти пиша 15.Анелия- Гот ми е 16.Теди Александрова- Чалга пеперудки 17.Галена и Десислава- В твоите очи 18.Анелия- Генерал 19.Цветелина Янева- Още колко нощи 20.Джена- Спри да ми досаждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 1. Преслава - Няма да ти пиша 2. Преслава - Моето слабо място 3. Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана 4. Анелия - Гот ми е 5. Теди Александрова - Чалга пеперудки 6. Анелия - Генерал 7. Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния 8. Лоренa ft. Галена - Все ми е тая 9. Джена - Спри да ми досаждаш 10. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" 11. "Яница - В пет ми звънни" 12. "Деси Слава - В друг живот" 13. "Галин - Парата ако хвана" 14. "Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш" - 15. "Галин ft. Камелия - Само за минута" 16. "Емилия - Ето ме" 17. "Джена - Моли се да не почна" 18. "Джулия - Точка за мен" 19. "Цветелина Янева - Още колко нощи" 20 "Алисия и Константин - Не си ти" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 1. Хавана тропикана 2. В пет ми звънни 3. В твоите очи 4. Все ми е тая 5. Парата ако хвана 6. Само за минута 7. Калифорния 8. Моли се да не почна 9. Не си ти 10. Още колко нощи 11. В друг живот 12. Няма да ти пиша 13. Гот ми е 14. Точка за мен 15. Моето слабо място 16. Спри да ми досаждаш 17. Ето ме 18. Генерал 19. Чалга пеперудки 20. Все ти го отнасяш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1. - 1 2. - 5 3. - 15 4. - 7 5. - 2 6. - 3 7. - 14 8. - 20 9. - 19 10. - 6 11. - 11 12. - 16 13. - 4 14. - 9 15. - 12 16. - 13 17. - 17 18. - 18 19. - 8 20. - 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1.Анелия - "Генерал" 2.Джена - "Спри да ми досаждаш" 3.Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - "Калифорния" 4.Преслава - "Няма да ти пиша" 5.Галена ft. DJ Живко Микс - "Хавана тропикана" 6.Деси Слава - "В друг живот" 7.Лорена ft. Галена - "Все ми е тая" 8.Преслава - "Моето слабо място" 9.Цветелина Янева - "Още колко нощи" 10.Галена и Деси Слава - "В твоите очи" 11.Алисия и Константин - "Не си ти" 12.Галин ft. Камелия - "Само за минута" 13.Теди Александрова - "Чалга пеперудки" 14.Джена - "Моли се да не почна" 15.Яница - "В пет ми звънни" 16.Джулия - "Точка за мен" 17.Анелия - "Гот ми е" 18.Емилия - "Ето ме" 19.Ваня ft. Джена - "Все ти го отнасяш" 20.Галин - "Парата, ако хвана" За 1 и 2 ми беше най-трудно да определя, защото и двете са ми еднакво любими и не знам все още, за това по азбучен ред. :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1. Алисия и Константин - Не си ти 2. Преслава - Моето слабо място 3. Преслава - Няма да ти пиша 4. Теди Александрова - Чалга пеперудки 5. Анелия - Гот ми е 6. Цветелина Янева - Още колко нощи 7. Лоренa ft. Галена - Все ми е тая 8. Галин ft. Камелия - Само за минута 9. Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана 10. Галин - Парата ако хвана 11. Джена - Моли се да не почна 12. Анелия - Генерал 13. Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния 14. Яница - В пет ми звънни 15. Джена - Спри да ми досаждаш 16. Галена и Деси Слава - В твоите очи 17. Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш 18. Джулия - Точка за мен 19. Деси Слава - В друг живот 20. Емилия - Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 1.Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния 2.Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана тропикана 3.Лоренa ft. Галена - Все ми е тая 4.Галена и Деси Слава - В твоите очи 5.Анелия - Гот ми е 6.Цветелина Янева - Още колко нощи 7.Галин - Парата ако хвана 8.Джена - Спри да ми досаждаш 9.Яница - В пет ми звънни 10.Ваня ft. Джена - Все ти го отнасяш 11.Галин ft. Камелия - Само за минута 12.Джена - Моли се да не почна 13.Анелия - Генерал 14.Емилия - Ето ме 15.Алисия и Константин - Не си ти 16.Преслава - Моето слабо място 17.Преслава - Няма да ти пиша 18.Деси Слава - В друг живот 19.Джулия - Точка за мен 20.Теди Александрова - Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 И тук не разбрахме победителя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари