.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Деси Слава - В друг живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница - В пет и две пристигам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В пет ми звънни". ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ VS ФИКИ - ДЖАЛЕ, ДЖАЛЕ ------------------- Временна класация: 1. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 2. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 3. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 4. "Яница - В пет ми звънни" - 1 път 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Джалето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яницаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яницаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В пет ми звънни". ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ VS ТАТЯНА - ДА СМЕ КВИТ ------------------- Временна класация: 1. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 2. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 3. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 4. "Яница - В пет ми звънни" - 2 пъти 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница- В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Baby baby да сме квит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Яница - В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ти сериозно ли? :1000 (29): Да беше пуснал песента на Яница с на Ани Хоанг, там победата е още по-сигурна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Ти сериозно ли? :1000 (29): Да беше пуснал песента на Яница с на Ани Хоанг, там победата е още по-сигурна. Сравнявам с рандом песни, какъв е проблема? Освен това песента на Тотя беше хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В пет ми звънни". ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ VS АЛИСИЯ - МОЙ ------------------- Временна класация: 1. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница- В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Алисия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Яница- В пет ми звънни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "В пет ми звънни". ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ VS ПРЕСЛАВА - МОЕТО СЛАБО МЯСТО ------------------- Временна класация: 1. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 2. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ПРЕСЛАВА - МОЕТО СЛАБО МЯСТО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 ПРЕСЛАВА - МОЕТО СЛАБО МЯСТО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари