Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 ПРЕСЛАВА - МОЕТО СЛАБО МЯСТО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 И двете, но гласувам за Моето слабо място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Моето слабо място". ПРЕСЛАВА - МОЕТО СЛАБО МЯСТО VS ЕМИЛИЯ - ЕТО МЕ ------------------- Временна класация: 1. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 2. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Емилия- Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Моето слабо място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Емилия- Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Ето ме". ЕМИЛИЯ - ЕТО МЕ VS ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА - ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ ------------------- Временна класация: 1. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 2. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 6. "Емилия - Ето ме" - 1 път 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Теди Кел Манге Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Теди Александрова - Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Когато аз избyхвам ще мълчите да,да,да,да,да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Теди Кел Манге Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Емилия- Ето ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Чалга пеперудки". ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА - ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ VS ФИКИ ft. ПРЕСЛАВА - ГОРЕ-ДОЛУ ------------------- Временна класация: 1. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 2. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 6. "Емилия - Ето ме" - 1 път 7. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 1 път 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ай чики чики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Чалга пеперудки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 8 Author Report Share Публикувано Септември 8 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Чалга пеперудки". ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА - ЧАЛГА ПЕПЕРУДКИ VS ГАЛЕНА И ДЕСИ СЛАВА - В ТВОИТЕ ОЧИ ------------------- Временна класация: 1. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 2. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 3. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 4. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 5. "Теди Александрова - Чалга пеперудки"- 2 пъти 6. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 7. "Емилия - Ето ме" - 1 път 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 В твоите очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари