-A. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Демонично труден избор но все пак Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
music_my_life Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Преслава - Няма да ти пиша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Демонично труден избор но все пак Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Преслава - Няма да ти пиша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Няма да ти пиша". ПРЕСЛАВА - НЯМА ДА ТИ ПИША VS ДЖЕНА - МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЧНА ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 5. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 6. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 7. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 8. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 9. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 10. "Емилия - Ето ме" - 1 път 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 ДЖЕНА - МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЧНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 ДЖЕНА - МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЧНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма да ти пиша, лягай си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Джена- Моли се да не почна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 ДЖЕНА - МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЧНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Красива е песента на Джена, но пак ще избера Преслава. Жалко, че Джена не беше с ''Да ти се доказвам''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Моли се да не почна". ДЖЕНА - МОЛИ СЕ ДА НЕ ПОЧНА VS АНЕЛИЯ - ГЕНЕРАЛ ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 5. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 6. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 7. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 8. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 9. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 10. "Емилия - Ето ме" - 1 път 11. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Роко-Бароко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Краля на Монако Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия- Генерал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Джената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Роко-Бароко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Анелия- Генерал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Гласувайте за песента,която да продължи напред! 5/6 гласа и песента продължава Продължава "Генерал". АНЕЛИЯ - ГЕНЕРАЛ VS ДЖУЛИЯ - ТОЧКА ЗА МЕН ------------------- Временна класация: 1. "Галена и Деси Слава - В твоите очи" - 8 пъти 2. "Яница - В пет ми звънни" - 4 пъти 3. "Емилия ft. DJ Цеци - Калифорния" - 4 пъти 4. "Деси Слава - В друг живот" - 3 пъти 5. "Преслава - Няма да ти пиша" - 3 пъти 6. "Галин - Парата ако хвана" - 2 пъти 7. "Анелия - Гот ми е" - 2 пъти 8. "Теди Александрова - Чалга пеперудки" - 2 пъти 9. "Преслава - Моето слабо място" - 1 път 10. "Емилия - Ето ме" - 1 път 11. "Джена - Моли се да не почна" - 1 път 12. "Анелия - Генерал" - 1 път 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Генерала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Анелия- Генерал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Генерала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари