Born to Die Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Скандал, "Liar" е страхотна песен, толкова нежна, направо съм потресен. Изобщо платено ли е или се води кавър, авторско? Иначе зарибява на припева както всяка Оцкова, открояват се няколко имена с неговите песни, но не смятам, че нещо ще излезе от тях така или иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Скандал, "Liar" е страхотна песен, толкова нежна, направо съм потресен. Изобщо платено ли е или се води кавър, авторско? Иначе зарибява на припева както всяка Оцкова, открояват се няколко имена с неговите песни, но не смятам, че нещо ще излезе от тях така или иначе. Оцко да плати... да бе да... не помниш ли как прецака ГУцара... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Има ли нужда да се коментира, че вече крадат и световни хитове? Дъно! Срам за България, да я смъкват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Това нещо не заслужава никаква тема дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Татяна не възпя покемоните, ама Зоя го направи. Сигурно и Тотя ще се сети след някой и друг месец когато вече е утихнала модата, както с "малкото коте". Знаех си, че ще се изложи с втората песен. Очаквам и с Лорена така да стане. Просто като по чудо нацелиха с дебютните си сингли, а не, че имат кой знае какви качества. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Защо камъни в градинката на Зоя, пък любов към някаква Sandra ли е каква е там. Вие що си мислете, че и нейната песен не е sample? Същото е, разровете се из сайтовете за семпли и ще чуете и на Sandra, и California на Mario Joy е семпъл за 9,90 евро и още много други. Оцко си плаща семпъла за 9-10 евро и го ползва съвсем легално и нормално. "Роклята ти пада" също е семпъл, ползван и в Kieran Alleyne - Runnin' Low , "Ала-бала" е семпъл от Gypsy Sample Pack 2 и т.н. Част от на Джулия последната е същата като с на Ани Хоанг - На сантиментри, пак семпъл от същия пакет, но под номер 3. В Номер 1 пък я има на Алисия-Мой, на Янева-Видимо Изневерил, на Пламена и т.н. Отворете сайтовете за семпли и потърсете Gypsy Sample Pack 1/2/3 , Urban Sample Pack 1/2 и т.н. да си чуете хитовете. Много малко от тях са ползвани при Оцко. Пашев и Ганев взимат от там не малко. Правят го и световни композитори, песни на Jay Z също са правени по семпли. Няма кражба, има мелодии, звуци и т.н. които все може да си купи легално. Все едно да съдите съседката, че и тя си е купила домат от същия сорт, от който вие сте си купили. Пордават се доматите, купуват се... С "Пей сърце" същото, вокала с викането си е собственост на Denonrecords и си купен съвсем легално (ползван в Cansever-Hey Denisha). Това, че се е случило с Гергана, не значи, че всяка песен му е крадена. Къде е "Аз съм аз" на Кали, я потърсете? Арабаския вокал краден от много популярна арабска песен. Мислите , че Пашев не краде ли? Или пък Ганев не ползва семпли в последните си няколко песни? Стига сте гледали само в градинката на Оцко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не оспорвам, може би е така, но някак си да си избира по-неизвестни, защото така е прозрачно... Готов хит и хайде. Иначе много ме зариби песента, ще стане поне толкова известна колкото "Очите". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Е тя не е кой знае колко известна песен, не колкото California-та примерно. За музикалните фенове може и да е позната, но за масовката надали. Докато една California на Mario Joy звучеше от всяка втора кола или телефон (че и продължава да се слуша). Повече се чудя защо са мазали така клипа, то бива бива, ама направо са я замазали тая жена. Има си някакви граници, то направо е нечовешко, те замазали основни черти от човешкото лице и физика, на снимката към клипа пък стеснили лицето пе некадърен начин. Андреа наложи някаква странна нереална мода на стесняване и мазане, гледам и Яница губи връзка с реалноста, и тя стеснена. Ама поне е направено по-нормално, тази я мазали като ненормални, е..ти ретуша. Че и неравномерно, на моменти излиза извън границите на кожата. Кой му е режисьора и монтажиста на това нещо и що в Hit имат толкова ужасни клипове?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Е тя не е кой знае колко известна песен, не колкото California-та примерно. За музикалните фенове може и да е позната, но за масовката надали. Докато една California на Mario Joy звучеше от всяка втора кола или телефон (че и продължава да се слуша). Повече се чудя защо са мазали така клипа, то бива бива, ама направо са я замазали тая жена. Има си някакви граници, то направо е нечовешко, те замазали основни черти от човешкото лице и физика, на снимката към клипа пък стеснили лицето пе некадърен начин. Андреа наложи някаква странна нереална мода на стесняване и мазане, гледам и Яница губи връзка с реалноста, и тя стеснена. Ама поне е направено по-нормално, тази я мазали като ненормални, е..ти ретуша. Че и неравномерно, на моменти излиза извън границите на кожата. Кой му е режисьора и монтажиста на това нещо и що в Hit имат толкова ужасни клипове?! ХАХАХАХАХ... Горката, тя песента е толкова неизвестна... Оцко, кради! Позволено ти е ! Специално на Сандра песента си беше стабилно въртяна в БГ. И горният ти пост ... той и Пашев крадял, що гледаме Оцко. Ами щото прави толкова явни кражби. Щото прецака Гуца брутално. Щото си има скунксче от Господарите и не му е за първи път - доказана кражба. Жалка работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ужасна е! #zatvorzakradecaocko #marshvmakedonia Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Алисали направо се излагаш вече! В стремежа си да защитаваш мазньока Оцко пишеш адски глупости. Да знаеш, че незнанието не е оправдание! Особено за човек имащ себе си за професионалист и голямо име... Дори в закона си е казано, че незнанието не оправдава никого. Оцко е Крадец (и то нагъл) с главна буква и няма да промениш мненето на никого за това. Не се хаби, че си подпали клавиатурта. Оцко ще купува/краде нова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Liar ми беше много любима, но и така направена песента не е никак лоша. Зойчето няма нужните средства за да ги попилее повечето, затова и клипа е на толкова ниско ниво. Успех и пожелавам, аз ще си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 То не става за слушане това. Окрал Sandra N с "Liar". Крадец е Оцко, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Песента е с уредени права и няма да водя спора отново. Единствената ми забележка е, че с тези обработки не се разбира какво се пее. На едното място чувам "няма толкова водка, дето да ни събере", а на другото "от двете рокли, мастика ще избера". Или аз имам проблеми и чувам водки и мастики, или наистина това се пее :D Напоследък ми става трудно да разбера какво се пее в тия песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 И аз не харесвам песента. Това е една от малкото песни на Оцко, които не харесвам. Чудя се едно нещо, как може да изпитвате злоба към хора, които не познавате? Затвор за крадеца Оцко?! Песента е с уредени права, а и кои сме ние да го съдим? Иначе сме първи в дискотеката на "Пей сърце", която също е на Македонеца Оцко, която също е взаимствана. Не допускате нови компании, нови лица, нови композитори, нови режисьори да бъдат приети. Много лесно е да съдите отстрани. Българите в това сме най-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 И аз не харесвам песента. Това е една от малкото песни на Оцко, които не харесвам. Чудя се едно нещо, как може да изпитвате злоба към хора, които не познавате? Затвор за крадеца Оцко?! Песента е с уредени права, а и кои сме ние да го съдим? Иначе сме първи в дискотеката на "Пей сърце", която също е на Македонеца Оцко, която също е взаимствана. Не допускате нови компании, нови лица, нови композитори, нови режисьори да бъдат приети. Много лесно е да съдите отстрани. Българите в това сме най-добри. Преди да излезе "Пей, сърце" също се сипеше същото към Оцко като се разбра откъде е взаимствал. Нови лица, компании, композитори, режисьори се допускат, стига те да са нещо по-различно и интересно от течението. На Зоя кое по-точно да й харесаме, след като всичко вече сме го виждали? Уцели една яка песен, която малко или много се завъртя и това е, както виждаме втората й е зле. Същото се отнася и за компаниите, режисьорите и т.н. Ако някой прави 1:1 с песните на Пашев или Оцко, как по-точно да бъде допуснат и да не бъде оплюван? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 И аз не харесвам песента. Това е една от малкото песни на Оцко, които не харесвам. Чудя се едно нещо, как може да изпитвате злоба към хора, които не познавате? Затвор за крадеца Оцко?! Песента е с уредени права, а и кои сме ние да го съдим? Иначе сме първи в дискотеката на "Пей сърце", която също е на Македонеца Оцко, която също е взаимствана. Не допускате нови компании, нови лица, нови композитори, нови режисьори да бъдат приети. Много лесно е да съдите отстрани. Българите в това сме най-добри. Ходи им го обяснявай. Те си мислят, че сме приятели или пратеници на Оцко. Затвори и не знам си какво, никой не е видял с очите си документа, но отрича неговата липса. Човека каза, че има такъв, и защо да лъже, утре ще му свалят клипа, и ако няма документ, това ще прецака реномето на младата фирма. Няма право да лъже точно в този случай. Щом казва, че има документ и е купил правата, значи ги е купил. Ама не, Liar та Liar, голямата песен, голямото нещо. Утре аз ако искам ще купя правата и ще направя още един кавър на Liar. Пак ли съм крадец? Примерно. Те повечето не различават купеното от краденото...било едно и също. Ама те и два домата си приличат, ама са купени с касова бележка,нали? Едно да откраднеш домата, друго е да го купиш и да имаш документа за това. Ходи го обяснявай... На мен ми е по интересното що е наблъскал така гласа, половината текст е едва разбираем. Песента е хубава, но текста не го разбирам на повечето места, все едно слушам песента на Моника, за която вече трябва речник и дълбоки познания по лингвистика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ходи им го обяснявай. Те си мислят, че сме приятели или пратеници на Оцко. Затвори и не знам си какво, никой не е видял с очите си документа, но отрича неговата липса. Човека каза, че има такъв, и защо да лъже, утре ще му свалят клипа, и ако няма документ, това ще прецака реномето на младата фирма. Няма право да лъже точно в този случай. Щом казва, че има документ и е купил правата, значи ги е купил. Ама не, Liar та Liar, голямата песен, голямото нещо. Утре аз ако искам ще купя правата и ще направя още един кавър на Liar. Пак ли съм крадец? Примерно. Те повечето не различават купеното от краденото...било едно и също. Ама те и два домата си приличат, ама са купени с касова бележка,нали? Едно да откраднеш домата, друго е да го купиш и да имаш документа за това. Ходи го обяснявай... На мен ми е по интересното що е наблъскал така гласа, половината текст е едва разбираем. Песента е хубава, но текста не го разбирам на повечето места, все едно слушам песента на Моника, за която вече трябва речник и дълбоки познания по лингвистика На тях проблема им е, че Оцко се изправя срещу "Пайнер". Хора, това не е трета световна. Оцко искаше компания и си направи. Да кажете, че не ви харесва окей. Но "затвор за Оцко", "марш в Македония", "долен крадец" и прочие, показват само комплексите ви. Не сме пратени от Оцко да защитаваме Hit Mix по форумите, но всеки които погледне реално на нещата ще разбере, че Оцко не е този крадец, за които всички го мислят. И как може да обиждате хора, които не познавате, не сте се докосвали до тях, не сте разговаряли и т.н Всеки провал е стъпка към големият успех. Ако с тази песен не се е получило, то с друга ще стане. Зоя е кадърна певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мен ме дразни соченето на Оцко за крадец, когато не е единствен, но е единствения посочен. На Пашев също са свалени песни - на Анелия, на Кали и още 2, които не се сещам кои бяха, но знам, че бяха общо 4. На Оцко бяха свалени 2 или 3. Да кажем, че са квит. Но Само с/у Оцко се крещи "крадец!". Защо не се казва "Пашев-крадец"? Значи Оцко е крадец, когато легално закупи правата на Liar, но Пашев не е крадец, когато сложи вокалите на най-големият арабски хит (не се сещам за името, но предполагам всички се сещат за коя песен говоря) в "Аз съм аз" на Кали, която освен всичко също е свалена от PlanetaOfficial. Когато Оцко купува легално голям Румънски хит е крадец, но когато Пашев реално краде голям Арабски хит не е крадец. Това ме дразни. Двойния стандарт. За Ганев що не се каже, че също използва семпли, ползвани от всички други, защо все се говори за Оцко, аз това питах и в "Поп-Фолк Скандали". Какво им бърка човека, след като не прави неща, които не правят и другите, но само той е единствения обсъждан. Че песента на Джулия и предпоследната на Хоанг (от Деян Асенов) са с едни и същи мотиви. Че циганските вокали, ползвани от над 10 песни вече са употребени от Ганев 3 пъти (за пръв път-във "Видимо изневерил"). Но не, само Оцко е. Ползването на семпли е абсолютно законно, това са продукти, които се продават и всеки може да си ги купи и ползва както си поиска. То е като да си купиш телефон-купуваш го с легалните му документи, и после дали ще го ползваш за разговори, за снимки или за каквото си искаш там си е твоя работа. Едно е да се краде, друго е да се купят права. А Румънците като откраднаха няколко песни на Глория преди време? Що не се плюеше, що нямаше "затвор за Румънците"? Аз не разбирам какво им бърка Оцко. Песента си е легална, както всичките му останали, каквото е трябвало да купи, го е купил. Семпъла е купен от Roton, както и на "Пей Сърце" вокала е купен от Denonrecords. Нека продължават да си лаят с/у Оцко. Пайнер след него се вижда какво представлява. Най-големия им хит е Оцков и е "Пей сърце", силни песни са и на Преслава и на Галин. Вертолета е хит в клубовете след полунощ. Това са. На Фики най-гледана песен пак е от Оцко, на Галин най-гледаната песен също е Оцко. Отворете Youtube и вижте статистиките на PlanetaOfficial. Песента си е Ок, но наистина "Твоите сини очи" е по-големият хит. Конкретно тук аз си казах кое не ми харесва - текста можеше да е по-разбираем, и клипа можеше да е по-малко мазан, или поне по-равномерно. Ретуша е в повече и на много места излиза извън границите на кожата, чак до косата отива (вижда се на някои кадри на пауза). Сега чакаме Джулиано. Понеже харесвам Фики ми е интересен и Джулиано, заради голямото сходство в гласовете (въпреки, че любимеца ми е Крум и продължава да е той още от както беше в "Ара"). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мен ме дразни соченето на Оцко за крадец, когато не е единствен, но е единствения посочен. На Пашев също са свалени песни - на Анелия, на Кали и още 2, които не се сещам кои бяха, но знам, че бяха общо 4. На Оцко бяха свалени 2 или 3. Да кажем, че са квит. Но Само с/у Оцко се крещи "крадец!". Защо не се казва "Пашев-крадец"? Значи Оцко е крадец, когато легално закупи правата на Liar, но Пашев не е крадец, когато сложи вокалите на най-големият арабски хит (не се сещам за името, но предполагам всички се сещат за коя песен говоря) в "Аз съм аз" на Кали, която освен всичко също е свалена от PlanetaOfficial. Когато Оцко купува легално голям Румънски хит е крадец, но когато Пашев реално краде голям Арабски хит не е крадец. Това ме дразни. Двойния стандарт. За Ганев що не се каже, че също използва семпли, ползвани от всички други, защо все се говори за Оцко, аз това питах и в "Поп-Фолк Скандали". Какво им бърка човека, след като не прави неща, които не правят и другите, но само той е единствения обсъждан. Че песента на Джулия и предпоследната на Хоанг (от Деян Асенов) са с едни и същи мотиви. Че циганските вокали, ползвани от над 10 песни вече са употребени от Ганев 3 пъти (за пръв път-във "Видимо изневерил"). Но не, само Оцко е. Ползването на семпли е абсолютно законно, това са продукти, които се продават и всеки може да си ги купи и ползва както си поиска. То е като да си купиш телефон-купуваш го с легалните му документи, и после дали ще го ползваш за разговори, за снимки или за каквото си искаш там си е твоя работа. Едно е да се краде, друго е да се купят права. А Румънците като откраднаха няколко песни на Глория преди време? Що не се плюеше, що нямаше "затвор за Румънците"? Аз не разбирам какво им бърка Оцко. Песента си е легална, както всичките му останали, каквото е трябвало да купи, го е купил. Семпъла е купен от Roton, както и на "Пей Сърце" вокала е купен от Denonrecords. Нека продължават да си лаят с/у Оцко. Пайнер след него се вижда какво представлява. Най-големия им хит е Оцков и е "Пей сърце", силни песни са и на Преслава и на Галин. Вертолета е хит в клубовете след полунощ. Това са. На Фики най-гледана песен пак е от Оцко, на Галин най-гледаната песен също е Оцко. Отворете Youtube и вижте статистиките на PlanetaOfficial. Песента си е Ок, но наистина "Твоите сини очи" е по-големият хит. Конкретно тук аз си казах кое не ми харесва - текста можеше да е по-разбираем, и клипа можеше да е по-малко мазан, или поне по-равномерно. Ретуша е в повече и на много места излиза извън границите на кожата, чак до косата отива (вижда се на някои кадри на пауза). Сега чакаме Джулиано. Понеже харесвам Фики ми е интересен и Джулиано, заради голямото сходство в гласовете (въпреки, че любимеца ми е Крум и продължава да е той още от както беше в "Ара"). Подкрепям напълно. На мен Крум не ми е любимец, но и аз чакам Джулиано. Мисля, че ще е по-добре от Зоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Значи сме двама фена на Hit Mix Music. Кеф Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Значи сме двама фена на Hit Mix Music. Кеф :1000 (29): Мислех си, че съм единствен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Значи сме двама фена на Hit Mix Music. Кеф :1000 (29): Мислех си, че съм единствен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не, фен съм на самия Оцко още от Ара. За мен това е най-добрия композитор и аранжор, и мастеринг, и каквото там се сетиш. Е, има някакви пропуски и някои неща, но това единствения композитор, който е успял да направи хитове на хора със закопана в на майка си градинката кариера. Румина що хитове видя от него, Соня, Валя, в Ара направи хитове на Пепа, изгради цялата основа на Емануела, на Алисия най-големите хитове пак са негови... и от най-забутания изпълнител успява да направи ако не хит, то поне популярност. Нещо, което никой друг композитор и аранжор не са успявали. Галин пак от него тръгна с хитова линия ("Момче без сърце" и напред), на Малина направи доста популярни песни ("Ако ще да звъниш" беше хит), аз не случайно съм казвам, че в момента Diapason-и като Николета, Ашли и т.н. нямат хитове, щото освен Кости и Оцко друг няма кой да ги изкара нагоре. А Кости е прекалено скъп дори за изпълнителите с участия, какво остава за треторазрядните. Биолчев, но не всичко му е хитово. Нацели хита с Емануела, но и тя е име. Работи добре и с Адриана, що кючека станаха хитове, тя ми е любимката. Останалото без Оцко ще си тъне в трета треторазрядна и Касъмови могат да съжеляват, че го изпуснаха. Пайнер също. Дори дебюта на Джулия с негова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тук се коментира песента на Зоя, а не крадеца Оцко! Коментарите да бъдат изтрити или преместени в скандалите! ЗАТВОР ЗА КРАДЕЦА ОЦКО! #ANTI #OCKO Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.