Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Много яка музика, но текстът куца. "Полудяваш по мене" си остава най-якото от Глория тази година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много добра песен! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ми става за слушане, ама такива квалификации са принципно за треторазрядните певачки, а за нея е смешно и недостойно за дискографията и! Такива песни се правят в попфолка от години, тя самата има поне 3-4 подобни! Слаба работа и като текст, заглавията са и също зле... Нещата при Глория хич не са добре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Как Глория е харесала този пят и препят текст не ми е ясно. :1000 (21): Нямаше никаква нужда от тази песен, не ми харесва и чак ми е едно такова неудобно като си я пусна, 1 интересна фраза няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 И тази е яка, но ще се слуша от феновете и ценителите на тази музика Масовия слушател... ще я подминава + Това прилича на "Женското сърце" и другите от този тип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Зараби повече от бавната пък сега... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Зараби повече от бавната пък сега... И аз я харесвам повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Адската ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 По-слаба е от Ненаситна и Цигани. Ако не беше нейна не знам дали щях да я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Отдавна не ми беше харесвала така песен на Глория Харесва ми повече от баладата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.