adorable Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Като за дебют е добре. Има интересни моменти в песента. Текстът е банален. За доброто на Симона ще е да се разграничи от средата на майка си. Ок, поп, но защо и тя по Планета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Като за дебют е добре. Има интересни моменти в песента. Текстът е банален. За доброто на Симона ще е да се разграничи от средата на майка си. Ок, поп, но защо и тя по Планета... Ми къде другаде, те там са си като вкъщи с родата. Едва ли някой ще предостави ефир на Симона в някоя друга телевизия, особено с такава песен. :1000 (29): Освен ако Гло не развърже кесията, но така като гледам напоследък няма какво да развързва, а мнимият чужденец нещо се изгуби от картинката. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ми къде другаде, те там са си като вкъщи с родата. Едва ли някой ще предостави ефир на Симона в някоя друга телевизия, особено с такава песен. :1000 (29): Освен ако Гло не развърже кесията, но така като гледам напоследък няма какво да развързва, а мнимият чужденец нещо се изгуби от картинката. :1000 (29): Руже, явно още си сърдита на Глория ... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Руже, явно още си сърдита на Глория ... :D Обективна съм, вече за мен е една от всички и като ми харесва нещо казвам, като не ми - пак казвам. А цялата история със Симона е комична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Росене, когато някой не се изкаже ласкаво за проект на Глория, непременно трябва да е сърдит на Глория ли? Ружа беше най-голямата почитателка Глория. И да й беше останала такава, пак щеше да е обективна за разлика от другите й фенове, които като такива никога не са имали мнение и отношение към кариерата на Глория, радват се като циганета на баница на всичко и всъщност клечат на още сто певици. Трибуната на Планета не е достатъчен трамплин за Симона, но нека си троши главата още, щом е решила. Аз ако съм на нея, и пет минути няма да стоя до фустата на майка си при тоя талант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Росене, когато някой не се изкаже ласкаво за проект на Глория, непременно трябва да е сърдит на Глория ли? Ружа беше най-голямата почитателка Глория. И да й беше останала такава, пак щеше да е обективна за разлика от другите й фенове, които като такива никога не са имали мнение и отношение към кариерата на Глория, радват се като циганета на баница на всичко и всъщност клечат на още сто певици. Трибуната на Планета не е достатъчен трамплин за Симона, но нека си троши главата още, щом е решила. Аз ако съм на нея, и пет минути няма да стоя до фустата на майка си при тоя талант. Всички сме почитатели на Глория, Стеф. Няма ти си повече , а аз съм по малко фен. Не обичам да ме Росеносват, все едно ми се караш. А ти караш ли ми се? :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Харесва ми. Хубаво е че Симона не пуска поп-фолк песни. Аман от тея гнусни чалга песни. То освен да пиеш на тях за друго не стават напоследък. Хубава поп песен изкара. Със сигурност не е това големият й дебют, но е на правилният път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Приятна песен, но аз очаквам от Симона да е следващата кралица на чалгата, а с такива песни няма как да стане. За Глория са ок, но тя е на съвсем различен етап от кариерата си. Освен това ми се струва, че е време да поизлезе от под полата на майка си, това с еднаквите клипове, които излизат в един и същи ден ми се струва прекалено. Ще е грехота ако Симона похаби огромния си потенциал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Малко не ви ли напомня на тази. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мен ме кефи парчето, само не съм сигурен, че да снима към дебютната си песен еднакво видео с тези на мама е добра идея. Поне най-накрая пусна самостоятелно парче, все пак е напредък. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не ми харесва! Аз лично намирам прилики с тази песен: На Симона е забързана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Куплетите са готини, бриджовете също, ама припева е малко скука, особено с това Обичам те/Целувай ме... Дано песента се завърти и по други медии/радиа. Това си е ТВ версия и като част от проекта на Глория, не виждам проблем че е еднакво с на майка й. Все пак не са официални видеоклипове и както казах,едва ли това видео ще се завърти по друга ТВ. Както казахте по-горе - ако Симона иска да прави поп кариера, е добре час по-скоро да се разграничи медийно, сценично и творчески от майка си. От интервюто си личи,че това няма да се случи, защото тя яко я предлага в комплект с нея по концерти и празници на населени места За жалост виждам в Сими втора Теди Кацарова - докато не се оцени за баровец, ще ни занимава с опити за кариера, а след това ще се появява само на юбилейните концерти на мама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тая как имитира майка си, обаче... Стойки, пози, мятане на коси, погледи, пеене... Копие. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тая как имитира майка си, обаче... Стойки, пози, мятане на коси, погледи, пеене... Копие. Е майка й е, освен това е най - голямата в целият бранш. Нормално е да я имитира, но няма да й донесе успех според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 , особено с това Обичам те/Целувай ме... ЦеУвай ме, искаш да кажеш! Това днешно време е задъУжитеУно в бранша. Или тази генерация просто се раждат с този дефект. СкорУ ще го сменят в бг граматиката....... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Има логика Глория да взима дъщеря си по участия с нея, да се учи, да трупа опит и т.н. Стораро малко ли е мъкнал Фики по сватби и дискотеки? Въпроса е , че Симона прекалено много копира Глория , вярно, майка, но копието ми се струва ненужно. Едното е жена на средна възраст, другото е младо момиче. Трябва да си намери своя стил и да си го следва, не да се опитва да се прави на "малката Глория". Не е лоша песента, но със сигурност на Симона и трябва друга ТВ, друга трибуна и друга песен с друг клип. И задължително - друга визия. Като иска да се занимава с поп... А ако е решила да премине във фолк средите предлагам един кючек с Джамайката... би имало добър ефект, той е актуален :D :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Това си е ТВ версия и като част от проекта на Глория, не виждам проблем че е еднакво с на майка й. Все пак не са официални видеоклипове и както казах,едва ли това видео ще се завърти по друга ТВ. Не е въпросът толкова в това дали ще се върти по друга ТВ или не - просто това е официалният й дебют като самостоятелен изпълнител, първата й солова песен, така че беше хубаво да си има отделен клип, нямащ нищо общо с майка й. Независимо дали в чалгата или попа се цели, за да има някакъв шанс да й се обърне внимание на нея самата, трябва да се разграничи от майка си в творчески план - с ТВ версии снимани заедно с тези на Глория това трудно ще стане. Най-добре щеше да бъде, ако се изявяваше по поп телевизиите, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Браво на Симона. Хубав първи самосоятелен сингъл - музикален и не толкова комерсиален. И все пак вярвам, че може и по добре. Трябва да промени поведението и стайлинга си, защото Глория е само една и има опасност да не успее да излезе от сянката на майка си. Успех , Симона Припева верно е много елементарен... Да го смени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Скучно и лигаво! Няма да грабне с такива бози интереса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Боже двете откачиха... кви са тия песни, кви са тия "КЛИПОВЕ" ? :o Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 А то пък като клипа ти струва 30 хиляди примерно, а песента е 2 лева - голяма работа. Двете песни на Глория даже са много хубави. Просто сегашното звучене кънти в главите на всички чалга фенове и тези на Глория не им харесват. Видеото ли е най-важното, да ги въртяха по 4-5 телевизии - ОК, ами то по 2 само ги пускат, имайки предвид, че само една от двете присъства в списъка на кабеларките и на тв операторите. В нашите съседки снимат супер малко клипове - особено гърците и румънците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.