Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Яка е. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не можах да я изтърпя до края, текстът е потрес...все едно рецитира, провлачена, ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не можах да я изтърпя до края, текстът е потрес...все едно рецитира, провлачена, ужас. Всяка нейна песен е по-зле и по-зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Твърдо НЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Силен припев, слаби куплети, някак празни.. Не е никак лоша музиката, но липсва нещо... Не е лоша песента, дано ми хареса повече... а как исках нещо силно като по-старите Да видя какво е, дори Ти къде беше е много сила, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не е никак лоша песента, със сигурност най-добрата на Джена тази година. Първоначално парчето може да ти заприлича на някои други песни, но по време на слушането се откроява. А Джена не е изглеждала по-добре в клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 По-добре от предните две, но отново зле като за Джена. Ужасно скучни куплети и се чудя не и ли е било скучно дори на нея да ги "изпее". Едно провлачено, мудно, скучно е цялото нещо. Жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Няма нещо, с което Джена да може да ме впечатли. Кофти глас и кофти репертоар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет! Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена. Жалко. Спря по някаква причина... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена. Жалко. Спря по някаква причина... Айде, айде .. тя почна с глупостите още от "Градът работи за мен", а тогава даже не се беше запознала с Насенцето Баш липсата на Оцко ще се окаже проблема, както изглежда. п.с. Интересно ми е колко гледания ще направи първото денонощие. Имам усещането, че и първоначалният интерес към песните на Джена спада - предвид, че е (беше) топ име, е редно да има към 150 - 200 000, но така като върви, ще са по-малко. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не ми харесва. По-добре щеше да е ако текста имаше рими. Така някак си много постно ми звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Мен ме кефи песента, припева ми е много приятен, куплетите вярно, че са дълги, но нищо.. много е добра песента. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мега умрялата песен, какво й става на тая Джена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не Джена, а вие сте загубили всякакви нюх и вкус за музика! Нормално де, с бозите, които ни заливат от предната година до сега с лека музика и повърхностни текстове! Това като музика и аранжимент е един страхотен микс между "Да те бях ранила" и "Кой ме събра с тебе"! Голямата и сила. текстовете, се връща по - ударна от "Ти къде беше"! Точно такава музикантска песен с майсторско изпълнение ни липсваше тази година и бях сигурен, че точно от нея ще дойде есента! Да не говорим, че още вчера на участието и в Плаза, хората вече я поназнайваха за няколко часа! На живо със страхотния глас и орнаментиката и, е още по - яка Видеото не искам да го коментирам, там знаем, че от нея не няма вложение - това е за по - бездарните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 А кой й пише текстовете на Джена - винаги се опитва да използва някакви тежки и драматични фрази, големи сравнения, а в същото време се получава някаква мешана скара от не добре подбрани думи, понякога меко казано смешни. Лирическият герой излиза за цигари и не се връщал - ми, сигурно е било затворено и е отскочил до друг, по-далечен магазин. Щяла син да има.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Любовта не й се отразява добре. Тя вместо да има вдъхновение, прави все по-тъпи песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не важи ! Next song please Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Щяла син да има.... Това е типично сръбски израз, има го в много техни песни и си има своето значение за тях, на български е твърде нелепо. Всъщност, напускането на Оцко се отрази пагубно единствено на Джена - единствената която твърдеше, че сама си композирала песните и определяла звученето, пък той правел само това, дето тя каже. :1000 (29): А то се оказа съвсем друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Толкова силно искам такава песен! Това лято просто ГРЪМНА с тая песен, звучеше от всякъде... даааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Песента прилича и на "Плаче се за мъже" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 ясно ДЖЕНА без ОЦКО няма да види ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Текст: Мариета Ангелова Музика: Джена Аранжимент: Сашо Сашов Режисьор: Ивайло Спасов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.