Роско Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Аз съм с покани. Ще съм с компания. И на мен ми предложиха, ама аз отказах щото бяха само 3 ... не върви да зарежа останалите 4 ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 И на мен ми предложиха, ама аз отказах щото бяха само 3 ... не върви да зарежа останалите 4 ма. Те раздават на всеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Те раздават на всеки. Не на всеки. Има определена бройка за "най върлите фенове" , както се казва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Не на всеки. Има определена бройка за "най върлите фенове" , както се казва. Аз не съм от тях, но се надявам Глория да се представи добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Аз не съм от тях, но се надявам Глория да се представи добре. И аз и аз дано избухне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Никак не са им смотани сцените, добре са им. Нямаме нужда от западна сценография и най - вече от копиране, моля! Ние трябва да сме оригинални, а не копиета! И не сме Америка или Британия! Тук е България! И това го казва потребител предвид, че си е сложил helloween в подписа си?! България сме, не копирай чужди празници. Сложи си едни кукери в подписа! Пайнер имат крещяща нужда да вкарат малко идеи в концертната си дейност. Било то за сценография, сценарии и пр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Извинявай, ама и елхите и подаръците за Коледа не са българска идея. Кво лошо има да се популяризира празника Хелоуин? "Пайнер" са си добре, няма нужда да слушат хлапета с още жълто по устата. От толкова слушане се закопаха сериозно. И между другото - женско съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 И между другото - женско съм. Kрис помислил че пише с Хари Потър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Някой желае ли да ми подари 3 покани??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Kрис помислил че пише с Хари Потър. Направо с Дъмбълдор си мислех, че комуникирам. Драги ми мъжки, женски и други сродни, обръщението "потребител" се използва и в мъжки и женски род. Да си знаете. И е съвсем в реда на нещата хората да искат малко развитие и разнообразие в концертите, още повече, след като концертната дейсност на Пайнер се сви до един концерт годишно с публика, от която 30% поне с покани, да не е и повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 "Пайнер" са си добре, няма нужда да слушат хлапета с още жълто по устата. От толкова слушане се закопаха сериозно. Последно? Добре ли са или са се закопали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Откъм концертна сцена и сценография са добре, откъм музикална продукция - зле! Ясно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Вие сериозно ли се хвалите с тия покани. Ами то се губи всякакъв смисъл. Изобщо приемите са един вид нагласени.. Някакви групички ще си подкрепят и т.н.... Загубих всякакъв интерес да го гледам, че и да го мисля тоя концерт. Скалъпени простотиии... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Вие сериозно ли се хвалите с тия покани. Ами то се губи всякакъв смисъл. Изобщо приемите са един вид нагласени.. Някакви групички ще си подкрепят и т.н.... Загубих всякакъв интерес да го гледам, че и да го мисля тоя концерт. Скалъпени простотиии... За всеки един концерт има определен брой покани, които се дават на изпълнителите. Крум за един рожден ден в НДК беше раздал над 10, пък приемът му беше нулев, така, че не са определящи за приемите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 За всеки един концерт има определен брой покани, които се дават на изпълнителите. Крум за един рожден ден в НДК беше раздал над 10, пък приемът му беше нулев, така, че не са определящи за приемите. Да бе... аз сега се сещам, че имаш силен прием на един концерт. И тука не говорим за 10 покани, а за хиляди. Сигурно над 5000 ще са с покани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Да бе... аз сега се сещам, че имаш силен прием на един концерт. И тука не говорим за 10 покани, а за хиляди. Сигурно над 5000 ще са с покани. Глупости .. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Предлагам Галин и Фики да се впуснат в цяла София за 3 дни да раздадат някоя друга покана, така като афиши за концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Глупости .. :D Прав си 2-3к с покани и още толкова дето ще влязат без покани и без билет и 300 човека с редовни билети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Прав си 2-3к с покани и още толкова дето ще влязат без покани и без билет и 300 човека с редовни билети. Баш 300 с купени билети няма да са. Само ние вече взехме 10 .. :D А и повечето купуват в последния момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Баш 300 с купени билети няма да са. Само ние вече взехме 10 .. :D А и повечето купуват в последния момент. Да... вярвай си...при раздадени покани на върли фенове... кой ще си купи билет? Че те в НДК едвам събираха 2-3 хиляди... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Предлагам Галин и Фики да се впуснат в цяла София за 3 дни да раздадат някоя друга покана, така като афиши за концерта. Е, то верно май набирането на публика за концертите на Пайнер вече се мултиплицира като предизборните кампании - с раздаването на брошури и купуването на гласове, хаха... Важното е, че най-гнусните, Веско Фена и компания, Планетчо и компания, ще кълчат кълки най-отпред, после да се чудят монтажистите как да замазват положението. То нито публиката да снимаш, нито неадекватното поведение на повечето изпълнители, танцьори и музиканти на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Този не беше ли онова зъблесто нещо? Аз на тоя лично шамар съм му удрял, това лайно нахално.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Емилия ще пее на концерта. Инфо: ТВ "Планета" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Да... вярвай си...при раздадени покани на върли фенове... кой ще си купи билет? Че те в НДК едвам събираха 2-3 хиляди... Естествено, че винаги е било така. Миналата година даже на всички познати останаха покани, защото нямаше желаещи да ги ползват. Всеки изпълнител заявява определена бройка покани и му се дават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари