ENJOY Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Продажбите вървят все така трагично... Ако допуснем, че централните сектори с поканите ще са пълни, то положението ще е като миналата година, но ако и тях не успеят да напълнят ще е кошмарно зле...за успокоение - продажбата на билетите за Драгана е още по-зле, което лично мен много ме изненадва, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ами те сърбите като видяха какъв фурор направи Цеца 2014, почнаха да се надпреварват кой първи да намаже от яката българска публика. За 2 години всички се изредиха с концерти - ето миналата седмица имаше 2 дори. Хората малко или много се наситиха на концерти. А пък като знаеш, че може да отидеш на концерт на пеещи изпълнители със желязна дискография, пеене на живо, бенд и т.н., как ще предпочетеш смешната пайнерска бутафория? Това е истината. Докато няма някаква радикална промяна в политиката на тая фирма, ще се наложи да гледаме фиаско след фиаско. В крайна сметка хората са казали: всяка жаба да си знае гьола. Та те допреди 2 години едва пълнеха НДК, сега с минимално повече усилия се опитват да пълнят Арена Армеец? Много глупаво решение, ама много. Ако бяа пуснали реклама още края на лятото и се хванеха СЕРИОЗНО да го рекламират концерта, което изобщо не е трудно в днешно време (реклами във фейсбук, във ютуб, билборди из София, интервюта при Слави и там другите дежурни като Петя Дикова и НайЛон), можеше и да стане. Ама при сегашното положение няма и честно казано, се радвам. На Пайнера му трябва един звучен шамар, за да види, че трябва промяна. Макар че, като го знам, той като види, че няма е на изпроводяк, по-скоро тотално би го елиминирал, отколкото да го реанимира, ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наркоман парти ли ще има... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Продажбите вървят все така трагично... Ако допуснем, че централните сектори с поканите ще са пълни, то положението ще е като миналата година, но ако и тях не успеят да напълнят ще е кошмарно зле...за успокоение - продажбата на билетите за Драгана е още по-зле, което лично мен много ме изненадва, но... За Драгана има време. Предполагам повечето са като мен - чакат да остане седмица-две до концерта и тогава да си купят билети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Продажбите вървят все така трагично... Ако допуснем, че централните сектори с поканите ще са пълни, то положението ще е като миналата година, но ако и тях не успеят да напълнят ще е кошмарно зле...за успокоение - продажбата на билетите за Драгана е още по-зле, което лично мен много ме изненадва, но... Драгана ще ги смаже. Има време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Тони Дачева ще пее ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наркоман парти ли ще има... Aко беше такова, вече нямаше да има ни един билет. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Е, да, затова предлагам Коцето да направи "бял концерт" Ще напълни три пъти залата... Иначе смях.... Пайнера с 20 изпълнителя не може да запълни зала, която самостоятелни изпълнители запълват... а се предполага, че при толкова имена трябва да има голям мега-интерес. Уви, една Драгана и един Китич ще го купят и продадат, и 20 изпълнителя не му правят една Драгана... :D Почвам лека полека да хващам логиките на Камелия и Фокси... всъщност, като се замислиш е така... поне тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Нормално е според мен да няма голям интерес към концерта. Примерно аз съм питал приятели, които много харесват Ивана дали ще идват, и те категорично ми отговарят с "не", защото не искат да стоят 3 часа заради 2 песни. Не всеки би се навил да отиде и да чака любимия си изпълнител толкова време, при положение, че може да отиде на участие някъде и да го слуша и гледа само него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не знам за Планета и Драгана, ама Цеца за месец и нещо е продала 65% от билетите за концерта във Варна. От 4893 места остават 1768 за продан. За месец и половина гаранция, че ще ги продаде и тях. Няма такъв феномен - сигурно по 3 пъти идва всяка година в България и всеки път има интерес. Пък после нека не била "майка на Балканите". На нея прозвища не са ѝ нужни, когато успехите ѝ говорят вместо нея. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Нелина ще пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 За да има интерес към концертите - не трябва да има участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 За да има интерес към концертите - не трябва да има участия. А как ще има продукция без приходи? Нито музиката им се купува легално, нито продуцентите дават пет пари.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 А как ще има продукция без приходи? Нито музиката им се купува легално, нито продуцентите дават пет пари.... Ни така, ни така :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Продадоха ли 200 билета или още не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Продадоха ли 200 билета или още не? Абе да ти кажа някои сектори вече са почти изкупени, което си е направо супер, при все че доскоро имаше всичко на всичко сто билета продадени. Е, залата пак ще е наполовина пълна и то с клизма, ама при такава нулева реклама и една и съща трагична концепция, не може да очакваме чудеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 Да направят този концерт с вход свободен и това е,залата ще пръщи. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Да направят този концерт с вход свободен и това е,залата ще пръщи. :1000 (19): Съмнявам се. То масово не се знае, че ще има такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 продажбата на билетите за Драгана е още по-зле, което лично мен много ме изненадва, но... И мен ме изненадва. Дали най-накрая българите са поумняли и ошлайфали? Едва ли. Превърнали сме се в сръбска колония. И някаква си дърта оперирана кyрва ще ми я наричат майка на Балканите. Срамота! Народ без никакво достойнство. Всички са ни взели за мезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 И мен ме изненадва. Дали най-накрая българите са поумняли и ошлайфали? Едва ли. Не. Просто Драгана си мисли, че може да стигне Цеца, ама уви - само в мечтите на adorable това би се случило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Не. Просто Драгана си мисли, че може да стигне Цеца, ама уви - само в мечтите на adorable това би се случило. За разлика от Цеца Драгана е доста по-нормален човек и съвсем по друг начин е успяла, така че едва ли нещо си е помислила. Едва ли само на Цеца е позволено да прави концерти и едва ли тя е най-голямата за всички. За всичко това си има сръбски раздел. Пази Боже да имам мечти, свързани с певици. Толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 За разлика от Цеца Драгана е доста по-нормален човек и съвсем по друг начин е успяла, така че едва ли нещо си е помислила. Едва ли само на Цеца е позволено да прави концерти и едва ли тя е най-голямата за всички. За всичко това си има сръбски раздел. Пази Боже да имам мечти, свързани с певици. Толкова. Бъзиках се, бе, чил. Просто много ми е сладко как винаги скачаш на Цеца за щяло и нещяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари