Jump to content

Препоръчани коментари

Помнете ми думата... тоя бенд ще провали и приемите. Новите песни не звучат добре... миналата година видяхме, че не става яко с живи инструменти.

Старите бяха по-мелодични...

А също така се съмнявам да излъчват на живо.

Помнете ми думата... тоя бенд ще провали и приемите. Новите песни не звучат добре... миналата година видяхме, че не става яко с живи инструменти.

Нищо няма да провали. Те половината вече са си записали песните с бенда. :D

Нищо няма да провали. Те половината вече са си записали песните с бенда. :D

Друго имах предвид. Приемите ще са тегави и няма да има избухване, заради дрънкането на Дани Милев и компания.

Представям си Калифорния с бенд... бахти гадното. :mf_surrender:

Друго имах предвид. Приемите ще са тегави и няма да има избухване, заради дрънкането на Дани Милев и компания.

Представям си Калифорния с бенд... бахти гадното. :mf_surrender:

Може пък да се получи добре... ще видим.

Може пък да се получи добре... ще видим.

Цеци Лудата Глава пусна клипче от репетицията на Калифорния.

Точно..

Искам си оригиналната музика..

Как очаквате да се разбиваме на Калифорния с бенд? :D

На мен лично миналата година "Моето слабо място" ми звучеше една идея по-забавена от оригинала. Те свириха върху сингбека, но имаше някаква промяна в мелодията.

Преслава само ще открива или и ще закрива?

И двете, защото е най-голямата кралица в Пайнер! :3fdb8960598fa63e:

А така! Кралицата ще мачка! :Vishenka_05:

Дано чуем нещо ново от Преси! Време е за новата песен..

На кой трябва да се ожаля за няколко покани? :mf_surrender:

Тази година и аз не се добарах до покани де******* :1000 (29): :1000 (29): :1000 (34): :3fdb8960598fa63e:

Тази година и аз не се добарах до покани де******* :1000 (29): :1000 (29): :1000 (34): :3fdb8960598fa63e:

Е, как така, Малинажа са я оставили без покани?!

Е, как така, Малинажа са я оставили без покани?!

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Остават броени часове до голeмия спектакъл “15 години телевизия Планета”, който ще се състои в “Арена Армеец” в София на 22 ноември.

По случай празника музикалната телевизия ще зарадва своите почитатели със специални награди.

Ако сте сред първите 20, закупили музикален продукт от магазина на “Пайнер” в София, който се намира на на адрес: ул. “Цар Иван Асен II” 51 А, днес и утре, ще получите и покана за концерта “15 години телевизия Планета”.

:mf_surrender:

Да го бяха направили с вход свободен направо... Дали има и 50 купени билета? :mf_surrender:

Остават броени часове до голeмия спектакъл “15 години телевизия Планета”, който ще се състои в “Арена Армеец” в София на 22 ноември.

По случай празника музикалната телевизия ще зарадва своите почитатели със специални награди.

Ако сте сред първите 20, закупили музикален продукт от магазина на “Пайнер” в София, който се намира на на адрес: ул. “Цар Иван Асен II” 51 А, днес и утре, ще получите и покана за концерта “15 години телевизия Планета”.

Да го бяха направили с вход свободен направо... Дали има и 50 купени билета? :mf_surrender:

11 сектора са с покани и те ще са полупразни..........

Всъщност продажбите на билети са изненадващо добри според мен. Ако видите секторите, пуснати за продажба, вече има 2 разпродадени, а доста от другите са с по няколко билета останали. Е, не е на 100%, има няколко, които са наполовина пълни, но пак е добре. Допреди 2 години едва пълнеха НДК с 3000 места капацитет, сега даже толкова билети да продадат и другите 10000 да са с покани, пак реално е на същото ниво.

В пресата днес пише, че Ивана открива. Щяло да има 10 метров ръкав навътре в публиката.
Билетите за 5 и 15 лева са свършили.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/15-godini-...erformance.html

Те онлайн не са ги и пускали.

В пресата днес пише, че Ивана открива. Щяло да има 10 метров ръкав навътре в публиката.

Еееее, Преса я достраша ли, к'во? Така исках да я видим в началото с какъв прием ще е. :1000 (29):

Очаквам взрив от самото начало на концерта!!! Сигурен съм, че Ивана е подбрала точните песни.

Пресата не е точна в 80 процента от случаите, така че не бързайте :1000 (29):

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...