МачуПикчу Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Значи и тази година Татяна е сред най-добрите на концерта. Браво!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Загубиха ми се всичките лайфове. Гледате ли нещо? Ами то концерта би трябвало да е свършил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Кога ще качат "Без теб"? https://www.facebook.com/pop.folk.hitove.do...e=2&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Иначе видно е доволна, конкуренцията е холограмна. Еееее, поста на вечерта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Аз съм разочарован от приема на ''Няма да ти пиша''. Не може на такъв концерт да представяш нова песен - убиваш си целия прием. Не се научи, че да излизаш последна вече не е признание а само получаваш една изморена публика след три часа концерт. Поне смаза с три биса - един преди да излезе и два след това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ами то концерта би трябвало да е свършил. Няма ли да излезе Галена да подържи микрофона на Преси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 само не ми хвалете биса преди излизезе. не е нежщо невиждано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Жалко, че не чухме "Водка с утеха". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 само не ми хвалете биса преди излизезе. не е нежщо невиждано Този тук е записан Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 На мен честно казано си ми липсва НДК. Един ретро концерт може да се направи с оркестър, но днешните песни не стоят окей. Сега погледнах приема на ''Не ме заслужаваш'' - също трагичен! Не важи, че единствено с оркестър пеят на живо. Ако Митко каже, че или на живо или у дома ще ги видим какво решение ще вземат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Кога ще качат "Без теб"? Има време... утре slideshow с една снимка. След седмица slideshow с фотосесия, след още една седмица записа от концерта. После на Коледната програма и февруари като пуснем най-после клипа и сме готови. Аз лично съм разочарован от "Без теб", не ми хареса. "Няма да ти пиша" заслужаваше много по-силен прием... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Айде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само Пайнер могат да си бутнат концерт, за който знаят, че с триста зора ще продадат билетите, във вторник. Защо не го направиха някой уикенд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Константин на живо. Края на света е близо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само Пайнер могат да си бутнат концерт, за който знаят, че с триста зора ще продадат билетите, във вторник. Защо не го направиха някой уикенд? Мисля, че наема е по-висок тогава, а не е 17 бона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Как си хвърли ръкавите в публиката. Кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мисля, че наема е по-висок тогава, а не е 17 бона. Да, но повече хора щяха да дойдат, включително и тези, които не живеят в София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мисля, че наема е по-висок тогава, а не е 17 бона. Най-голямата компания, империята, не знам си какво, не може да си позволи наема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Благодаря на всички за емоциите, коментарите и споделянето на случващото се. Приятно доизкарване на вечерта. Чао! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Докато чакам от долнопробния сайт да качат снимки от последните изпълнения... малко репетиции преди събитието Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ХИТ!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Докато чакам от долнопробния сайт да качат снимки от последните изпълнения... малко репетиции преди събитието Ми тя Малина не се е преоблякла кой знае колко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ОК, и това нищо мина и замина. То дори не се нуждае от коментар. Фактите са: 1. Арена "Армеец" е мнооооооооого голяма лъжица, за чалгата в Пайнер. 2. Милионите гледания, са равни, на нулев прием по концерти. 3. Колкото повече расте канала на Планета, толкова по-малко хора идват, на концертите. Предлагам, следващият концерт да е в канала на ТВ Планета в You Tube, за да могат да си купят публика. Всички там в тая компания знаят как.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И какво сега? Мина и замина "концертът"? Къде са клипчетата към отделните изпълнения, какъв е този минимален интерес? Какво се случва с империята?! Да се връщат в НдИКа-тУ, стига са се излагали... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари