Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И Джулия кво ще пее? Пак нейните две песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И Джулия кво ще пее? Пак нейните две песни? "Точка за мен" е много яка песен, заслужава да бъде изпълнена. Ивана отново оригинална - не знам дали някой друг е измислил репликите, но ме изкефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 И Джулия кво ще пее? Пак нейните две песни? Точка за мен + новата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Точка за мен + новата песен. Напълно забравих, че има Точка за мен. Кои ще отсъстват? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Искам и Магда да пее микс от стари хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 ЙЕС! Глория ще размазва! Според мен ще заложи на "Не лъжи на колене" и нещо бързо старо. Татяна поне да беше научила как се казва залата, за втора година ще пее там. Е не тая Ивана пак с нейната псевдо оригналност. Нелина и Джулия с най-добри анонси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Радвам се, че Глория ще участва в концерта, хем за нея ще бъде за първи път да пее в Арена Армеец, очакваме и най - добрата Д е С и С л А в А, бейби! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пак куцо, кьораво и сакато ще е на концерт. Аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пак куцо, кьораво и сакато ще е на концерт. Аман!+1.. Кому са нужни тези Татяни, Джулии, Магда и подобни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Пак куцо, кьораво и сакато ще е на концерт. Аман! Кое му е куцото? Че ще участват изпълнители като Деси Слава, Глория, Ивана, Екстра Нина, Преслава??? Аз се радвам, и нека да има повече концерти и да например изпълнителите, като Теди Александрова или Марина Тошич нямат място, според мен Ани Хоанг пак няма да участва, защото ще се пее на живо, а тя миналата година не участваше.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Искам и Магда да пее микс от стари хитове. И аз, ама Магда не може да я накара човек да изпее нещо ретро, а има толкова стари, но актуални хитове..........От години не е пяла балади на сцена, а точно там и е силата - в баладите. Иначе продължавам да съм скептична за концерта. Щом няма да го излъчват на живо.......... А Татяна така и не може да се научи как се държи правилно микрофон. Много, много се излага! Не е оригинална, а простовата. На жена не нейните години не и отива да подражава на 16-19 годишни пикли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Усещам, че кака ви Деси ще забие нещо ретро на концерта и коя ли може да бъде тази песен Бели нощи или Птица скитница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Татяна има доста млад дух, а и да си признаем - външност и тяло, което и 30 годишните нямат, какво остава за 40. Аз и се кефя - леко странно ми е, да, но се кефя на духа който има - 40 годишна с тяло няма няма и 30, и дух на 18. Браво все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Наистина ще бъде разбиващо ако поканят изпълнители като Весела, Петра, Рени, Валдес, Мира и Цветелина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Много се радвам, че Глория и Нелина ще присъстват! Ако комбинират стари и нови песни може да разбият! Жалко наистина, че няма да има повече имена от старата генерация. Най-кофти е за някои като Рени и Камелия, които не са просто някакви там имена с ретро хитове, а доста големи фигури в жанра през първите му 1-2 десетилетия. Дано поне Екстра Нина да присъства и да скандализира с прием! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Кое му е куцото? Че ще участват изпълнители като Деси Слава, Глория, Ивана, Екстра Нина, Преслава??? Да, точно тях имах предвид като го писах! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Спонсорите се увеличават. Дали няма да го излъчат и по Планета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Кои ще са спонсори? Деси ще забие само с 1 ретро песен, а аз искам букет от хитове! Ама няма. Не знам за духа на Татяна, но е адската проява на неуважение към музиката, професията и феновете да не държиш правилно микрофона. И разберете го най - сетне: това е концерт на музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета", за Бога! Няма как изпълнители извън фирмата да пеят там, освен ако не са дуетни партньори! Малките, толкова ли не правите разлика между фирмен концерт и сборен като на "Нов фолк"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Спонсорите се увеличават. Дали няма да го излъчат и по Планета? А дано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Кои ще са спонсори? Деси ще забие само с 1 ретро песен, а аз искам букет от хитове! Ама няма. Не знам за духа на Татяна, но е адската проява на неуважение към музиката, професията и феновете да не държиш правилно микрофона. И разберете го най - сетне: това е концерт на музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета", за Бога! Няма как изпълнители извън фирмата да пеят там, освен ако не са дуетни партньори! Малките, толкова ли не правите разлика между фирмен концерт и сборен като на "Нов фолк"? Пределно ясно ми е, че е невъзможно бивши изпълнители да пеят на концерт на Пайнер, които нямат подписан договор.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Дано поне Екстра Нина да присъства и да скандализира с прием! Не е поканена... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Не е поканена... Е, може да я поканят има време все още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Боже опази Глория да помъкне Симона пак. Да си заложи на ретро. От новите песни единствено "Изсвирете нещо ударно" става за концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Боже опази Глория да помъкне Симона пак. Да си заложи на ретро. От новите песни единствено "Изсвирете нещо ударно" става за концерт. Полудяваш по мене! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Усещам, че кака ви Деси ще забие нещо ретро на концерта и коя ли може да бъде тази песен Бели нощи или Птица скитница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари