wga..ca Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 От на Микаела стрийма стои някак си празно. Тази прави някакви монтажи на живо. Не знам ама няма да е лоши да млъкне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 https://www.facebook.com/livemap/#@42.23665...068115234375,8z Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 От на Микаела стрийма стои някак си празно. Тази прави някакви монтажи на живо. Много зависи от телефона. Аз като записвам с айфона си, никога не се чува публиката, колкото и да е силна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Малко жал ми стана за Галин. Много добър прием, но да пеят най-много чуждата песен в твоята е жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Царя на купонааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Царя на купонааа Провалче си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава може само да си прецака приема на следващите песни, след новата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Айде вече Преси!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам ама няма да е лоши да млъкне. Аз се чудя как не прегракна, не я забола устата. :1000 (29): Ще запомним тоя концерт с писъците на кифлите от лайвовете. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Микхаела спря стийма :@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Точно преди ПРЕСИ, мамицата й :gun_bandana: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Тая как спря лайфаа .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Местете се при Даниел Георгиев. Забива често, ама пак е нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И Галин с бис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 https://www.facebook.com/livemap/#@42.42345...019775390625,9z Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мале цялата зала КРЕЩи ПРЕС–ЛА–ВА! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава с Бис преди да е излязла.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ВИКАТ ''ПРЕСЛАВА, ПРЕСЛАВА''... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Местете се при Даниел Георгиев. Забива често, ама пак е нещо. и той спря @@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мале цялата зала КРЕЩи ПРЕС–ЛА–ВА! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче Преслава яко си е научила агитката да прави това със скандирането още преди да е излязла. На всеки втори концерт се случва и то само при нея. Малко невереоятно ми се струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Мале Преси пее новата!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 О, нова версия на ''Ако ще да боли''! Много добра! Ако я пусне още утре с клип ще има пак мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 мн умряла новата на Преса, сигурно няма да снима клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много ми е позната тази новата на Преси. Ами звучи по-яко - дано скоро да я пуснат с добро качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари