Jump to content

15 години "ПЛАНЕТА" ТВ

Препоръчани коментари

Пореден провал концерт за Пайнер. След предните 2 в двете Арени, явно са мазохисти.

20 певици немогат да съберат 2000 човека :D

Отиде Деса в Пайнер , и пропаднаха хахах.

Че кво я вълнува.Кама отдавна не е в бизнеса.Да си гледа старините

Утре ще разберем кой е в бизнеса и кой не е.... :whistling:
Сподели в други сайтове

ДесиСлава - Мъжете всичко искат + БИС :notworthy:

https://www.facebook.com/100000580021409/vi...78415148854472/

Гледай клипчетата над твоето. Деса с нищо не се отличи от тях във все така празната "Армеец Арена". А какви времена бяха с по 40 000 на стадиони....

Ефектът да се пусне нова песен 2 дни преди концерта и да се търси добър резултат не сработи. Децата не я знаеха....

Сподели в други сайтове

Гледай клипчетата над твоето. Деса с нищо не се отличи от тях във все така празната "Армеец Арена". А какви времена бяха с по 40 000 на стадиони....

Ефектът да се пусне нова песен 2 дни преди концерта и да се търси добър резултат не сработи. Децата не я знаеха....

Знаеха припева и го изпяха сами в края. Пак гледаш само каквото си харесаш. Да, куплета не го знаеха, ако това ще те накара да е почувстваш по добре, но пък знаеха наизуст Мъжете, въпреки че не са били родени и оставиха телефоните си без батериян на Облачето + 2 биса

Това положението. Стадай :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Знаеха припева и го изпяха сами в края. Пак гледаш само каквото си харесаш. Да, куплета не го знаеха, ако това ще те накара да е почувстваш по добре, но пък знаеха наизуст Мъжете, въпреки че не са били родени и оставиха телефоните си без батериян на Облачето + 2 биса

Това положението. Стадай :1000 (29):

Гледам бре Славчо, гледам и се чудя как е възможно, пропагандата 20 години да лъже хората с Деса и чак сега да видят истината хората? Този раздут балон Фатме, по какъв ли не начин ни акушираха люде всякакви името му, а чак сега, в последните 2 години, когато влезе в поредица от концерти, дори заслепените прогледнаха, че Деса не е нищо особено. С нищо не превъзхожда първите 7-8 в тази компания. Че то една Анелия е много по-адекватна на сцена от Деса. За Теди Александрова, която е обсебила децата да не говорим - Деса може да я гледа завистливо, само през крив макарон. Галена я нямаше, но само нейната холограма бе достатъчна, за да се представи по-добре от Деса. Чудя се, ако не бе позьорството, с "Облаче ле бяло", на тази така добре обрисувана от мен още в първият ВИП Брадър, като караоке-певица Деса, какво щеше да прави днес? Слепи ли са всички, глухи ли са, не гледат ли нивото на Фики, Галин, Тедка "Ломска" и техните приеми, че да не правят разликата с такива маргинали като Деса? Миналата година безкрайно се издразних, че ми говорят за Ивана и Джена като за хитмеъйкъри, а на концерта "Йовано, Йованке" и де да знам там другата народна, която една от двете пя само, защото хората на Слави са я пяли на техния концерт в "Армеец Арена". И сега айде и Деса с такава! Нали там хитове милиони, трафици милиарди, таланти х10, гласове х20 и накрая едно нищо. Къде въобще ми ги бутате вече тия? И днес в пресата вече казват как ще я обслужат пак, за да покрият лъжата отново....

Хари Янакиев: Спектакълът “15 години телевизия “Планета” бе заснет изключително професионално и в следващите дни предстои да бъде монтиран и подготвен за телевизионно излъчване. Неговата премиера в програмата на телевизиите “Планета HD” и “Планета” ще бъде в началото на Новогодишната нощ.
Сподели в други сайтове

олелелеле публиката :( има няма 1000 на кръст

Какво да говорим повече? То не иде и да се лъже да го ева..... :hahaha: Хари Янакиев затова е на амбразурата тази сутрин и омайва всички медии.

Сподели в други сайтове

Не знам кого пропускам, но искам да завърша с Глория. На нея очевидно й се полагаше най-много време, но не го използва толкова практично, колкото се очакваше. Все се надявах да не видим Симона, но не. Акапелата на "Присъда" - супер, но "Полудяваш по мен"... не е за такъв тип концерт, не е и хит. Относно ретрото не ми е ясно защо всеки път избира "Циганско сърце" и "Любовен дъжд", при положение че има и сто други по-подходящи варианта. Няма смисъл обаче да коментираме, тя така или иначе е вироглава. "Ако счупят всяка нота" бе излишна. Тоалетът е хубав, стилен, интересен и все пак не е за сцена. Пеенето е перфектно, най-доброто. Това е... Подборът на песни е проблемът за пореден път, избира все по-луксозните такива. В случаите, в които е имала добра селекция, е получавала и бис - 10 г. Планета и 2 години Планета HD. Снощи такъв нямаше. Отделно е въпросът, че общата публиката не е нейната публика. Така че според мен ще е най-добре Глория да си прави свои концерти за своята публика, а ако завбъдеще ще ходи на общи фирмени мероприятия, много добре да преосмисли избора си на песни, ако въобще й пука за това. В крайна сметка нещо по-диво от репертоара й няма да й навреди.

Стефчо, Глория няма песен която да накара онези конкретни хора и поколения там да пеят и танцуват. За мен тя е изпяла два от НАЙ - Големите си хитове в лицето на "Циганско сърце" и "Любовен дъжд". Глория няма песен от рода на "Мъжете всичко искат..." и т.н. няма й да има, никога няма да изпее подобно нещо. Освен това, както сам виждаш, нея голяма част от феновете на фолка не я харесват, защото винаги е вървяла срещу течението.

Аз специално съм супер доволен от "Любовен дъжд", която ми е любима песен и от лайфа на "Полудяваш по мен".

Сподели в други сайтове

Някой, ако има Теди А., да ми влее кръв във вените и да ми я постне, мерси :Vishenka_05:

Пълен запис на Галин

Инстаграмски:

За #ТедаКрю

За #ТедаКрю 2 (кепшън: Когато почне любимата ти песен :Vishenka_05: )

#КогатоЗапочнеНаЕгипетФараона

Холограмата

Мара и Стан

Цура

Беквокалистките на Цура

Фики

Коцето

Започнаха да пълнят и галерията със снимки

Още галерии

#ДобраСамарянка :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Стефчо, Глория няма песен която да накара онези конкретни хора и поколения там да пеят и танцуват. За мен тя е изпяла два от НАЙ - Големите си хитове в лицето на "Циганско сърце" и "Любовен дъжд". Глория няма песен от рода на "Мъжете всичко искат..." и т.н. няма й да има, никога няма да изпее подобно нещо. Освен това, както сам виждаш, нея голяма част от феновете на фолка не я харесват, защото винаги е вървяла срещу течението.

Аз специално съм супер доволен от "Любовен дъжд", която ми е любима песен и от лайфа на "Полудяваш по мен".

Знам, но може би ми се искаше да чуя и други песни вече, а колкото до "Циганско сърце" и "Любовен дъжд" - хитове са й, ама все пак бяха по-аплодирани съответно на 10 г. Планета и 2 г. Планета HD, когато получи бисове, отколкото снощи. Интересна би ми била реакцията на "Изсвирете нещо ударно", "Крепост", "Ненаситна", "Златна клетка, "Дива нощ", "Не заслужаваш", "Откраднат миг", "Намери си майстора". Тя избира по-луксозни песни, както ги определих, и по-дискотечни. На Роксана само като пуснаха първите акорди "айде текелаз, текелаз" или каквото е там, всички скочиха, а Роксана няма хит. Няма хит, но прави милиони в тубата, изригват на нейната поява. Как си го обясняваш? Хората искат кючеци и не мога да ги обвинявам и да казвам, че е така само защото водещият таргет са роми. Всеки нормален българин, почитател на тия ритми, иска нещо по-балканско. А иначе Глория си има безброй хитове от нейния си калибър, които трябва да си ги представя на своя изява, както днес в Петрич например ще направи. На сборни изяви на Пайнер й трябва друго, защо не го проумява...

Вместо "Ако счупят всяка нота", която така или иначе също я пя на сборен концерт, можеше да изпее акапелно "Носталгия", която й е визитка, или на Кулите, а не да има предлог пак да покани Симона на сцената. Но трябва да ви кажа, че "Няма кой да ме спре" не беше крайно зле приета, според мен даже една идея по-добре "Полудяваш по мен", която много харесвам.

Нелина трябва да изпее някой път "Бял мерцедес", не знам защо не й се позволява.

Сподели в други сайтове

E пеят се песничките какво? Глория по никакъв начин не ги предразположи да наскачат. Да, ако преди тях беше "Циганите" можеше и да ги засили, но тя е там основно заради Симона и като цяло си беше ОК. Чува се публиката как пее, със сигурност има й по - добър избор, но аз не разбирам защо не се избухва на "Любовен дъжд". Песента беше огромен хит, пуска се по ретро партитата и има заряд.

Сподели в други сайтове

но аз не разбирам защо не се избухва на "Любовен дъжд". Песента беше огромен хит, пуска се по ретро партитата и има заряд.

Умря си на ината с тоя Любовен дъжд. Помниш ли преди 3-4 години какви скандали сме имали с теб относно тая песен? Опитваше да я изкараш по-голям хит от "Къде си ти?"

Разбирам, че си влюбен в парчето и пазиш някакъв специален носталгичен сантимент към него, но истината е, че песента не беше нищо повече от един сезонен хит навремето. Да го кажем - голям сезонен хит. Нито Глория го е налагала усърдно, нито нищо. Да не говорим, че към днешна дата звучи доста ретро за вкусовете на сегашните потребители на тая музика.

Сподели в други сайтове

"Любовен дъжд" е една от най-противните песни на Глория. Можи би се състезава с "Ако те няма" за титлата. От този албум на Глория много по-големи хитове са "Ако бях се родила река", "Жените са цветя", "Илюзия". Даже първата според мен е една от емблемите на Глория.

Сподели в други сайтове

Умря си на ината с тоя Любовен дъжд. Помниш ли преди 3-4 години какви скандали сме имали с теб относно тая песен? Опитваше да я изкараш по-голям хит от "Къде си ти?"

Разбирам, че си влюбен в парчето и пазиш някакъв специален носталгичен сантимент към него, но истината е, че песента не беше нищо повече от един сезонен хит навремето. Да го кажем - голям сезонен хит. Нито Глория го е налагала усърдно, нито нищо. Да не говорим, че към днешна дата звучи доста ретро за вкусовете на сегашните потребители на тая музика.

Ми не знам дали е по - голям хит от "Къде си ти", но е много яка песен. Между другото "Къде си ти" също не предизвиква реакция към днешна дата, затова Камелия не я пее. Пробва веднъж, но да чуем според теб какво трябваше да изпее Глория вместо "Любовен дъжд". Моят аргумент е, че Глория изпълни тази песен две поредни години след като беше излезнала и се приемаше добре. Иначе за налагането, та тя не я пееше наживо :D Не знам защо :( звучи зверски.

Бтв, на припева на дъжда се пее силно, много ясно се чува публиката.

Сподели в други сайтове

Глория снощи можеше да изригне с Нещо ударно и 100 % жена, както и с Ненастина, но пък тя е ненаситна да си пее последните песни и разбира се "модерните".

Сподели в други сайтове

Ми не знам дали е по - голям хит от "Къде си ти", но е много яка песен. Между другото "Къде си ти" също не предизвиква реакция към днешна дата, затова Камелия не я пее. Пробва веднъж, но да чуем според теб какво трябваше да изпее Глория вместо "Любовен дъжд". Моят аргумент е, че Глория изпълни тази песен две поредни години след като беше излезнала и се приемаше добре. Иначе за налагането, та тя не я пееше наживо :D Не знам защо :( звучи зверски.

Бтв, на припева на дъжда се пее силно, много ясно се чува публиката.

Аз винаги съм бил на мнение, че Глория по сборни концерти трябва да залага на по-чалгарски ударни парчета, а нея все я влече към умерени песни от поп стилистиката. Все едно я е срам да изпее някоя яка чалгия.

"Златна клетка", "100-процентова жена" според мен щяха да бъдат по-добър избор.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...