Jump to content

15 години "ПЛАНЕТА" ТВ

Препоръчани коментари

Пълни ми душата кака Ивана. Представям си я ако беше по към края какъв фурор щеше да предизвика.

Със сигурност. И все пак, като за откриване - много добре. :)

За тези дето се оплакват, че пее все едни и същи песни - така се затвърждават хитовете в годините. "Вик" и "Парите" бяха двете най-искани песни след допитване в страницата.

Сподели в други сайтове

А ако не беше напуснала, каква е гаранцията, че което и да е от тези неща щеше да се случи?

Никой не е твърдял, че е щяло да бъде по-различно, но защо името й да се свързва с това на пропадаща фирма? Много ясно, че ще си обере крушите, докато е време!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Със сигурност. И все пак, като за откриване - много добре. :)

За тези дето се оплакват, че пее все едни и същи песни - така се затвърждават хитовете в годините. "Вик" и "Парите" бяха двете най-искани песни след допитване в страницата.

Не откриха ли Галена и Цветелина?

Сподели в други сайтове

Татяна, която изпълни "Излагация" се превърна в такава, заради вертолета на главата й, правейки асоциации с Карлсон, който всеки момент ще полети.

Яница бе захлупила кръглото си лице с фалшив бретон, приставен с фиби, така че съвсем да заприлича на медената пита.

МЕДЕНАТА ПИТА :roll1:

Сподели в други сайтове

ООооо,а ама Фикрет наистина е станал на свиня в лицето. Така е. Човек не може да избяга от гените си. След 5 години ще прилича на 50-годишен чичка. Справка: Тони Стораро.

Сподели в други сайтове

Естествено главен акцент са Татяна и Деси Слава, това 100% е работа на някой от вас феновете на жълтозъбка. Не ви знам какъв ви е проблема с тези две певици, може би ви е яд, че са актуални и ТАЛАНТЛИВИ, за разлика от бездарието на Камелота.

Сподели в други сайтове

Фокса сега ще ни залее със злобни статии от неговите любими сайтове Слава, Клюки и подобни. :1000 (10): Достатъчно ми беше да прочета, че бельото на Мара било сред най-стилните облекла на вечерта. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

ООооо,а ама Фикрет наистина е станал на свиня в лицето. Така е. Човек не може да избяга от гените си. След 5 години ще прилича на 50-годишен чичка. Справка: Тони Стораро.

Космата горила също ... :mf_surrender:

https://www.instagram.com/p/BNNAFRijA_0/?ta...by=toni_storaro

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Бойкот??? Хаха, леле, толкова си абсурден, да не мислиш, че ако Камелия беше там щеше да е по-различно?

Сподели в други сайтове

Естествено главен акцент са Татяна и Деси Слава.....

Има такъв момент, но не в градивен план, а в комичен. Едната е наречена стойка за полюлей, а другата табуретка. Нещо като обзавеждане за дома....

Бойкот??? Хаха, леле, толкова си абсурден, да не мислиш, че ако Камелия беше там щеше да е по-различно?

Лошото е, че не само аз го мисля, а всички тук. И да, когато Камелия беше по тези масовки, нямаше празно....

Сподели в други сайтове

Има такъв момент, но не в градивен план, а в комичен. Едната е наречена стойка за полюлей, а другата табуретка. Нещо като обзавеждане за дома....

Тва с таборетката е твое дело на 100%, ти се мъчиш да и вкараш този прякор от край време. Големи комплекси имаш с талантливите певици.

П.п. Ти не си всички. Как пък само феновете на Камелия ги мислите тея неща и винаги имате еднакво мнение по всеки въпрос. Мисля, че е време да спрете с фалшивите регистрации. Има 2 профила, дори с един и същ аватар, които влизат само за да наплюят Татяна и Деси Слава по дадена тема и изчезват. Много е нелепо.

Сподели в други сайтове

Тва с таборетката е твое дело на 100%, ти се мъчиш да и вкараш този прякор от край време. Големи комплекси имаш с талантливите певици.

П.п. Ти не си всички. Как пък само феновете на Камелия ги мислите тея неща и винаги имате еднакво мнение по всеки въпрос. Мисля, че е време да спрете с фалшивите регистрации. Има 2 профила, дори с един и същ аватар, които влизат само за да наплюят Татяна и Деси Слава по дадена тема и изчезват. Много е нелепо.

Да си правим допълнителни регистрации, за да плюем Деса и Тотя? :1000 (10): Че какво ми пречи да си го правя от моя си профил? И защо трябва да го правя анонимно, като държа да го правя видно и директно. Да се знае, че съм аз, за да няма грешка. Ама така е като си си направил 10 регистрации, за да опиташ да създадеш интерес към излишната във всяко едно естество Татяна. Да не мислиш, че не ви познавам и кътните зъби в тоя форум, независимо от профила? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Зa paзлиĸa oт Πpecлaвa, ĸoятo нe нaпpaви впeчaтлявaщo пpeдcтaвянe Mapия ycпя дa ocтaви пyблиĸaтa бeз дъx. Kaĸтo c пepфeĸтнaтa cи фopмa. Taĸa нeвepoятнa xopeoгpaфия и изпълнeниe. :hahaha: :hahaha:

Сподели в други сайтове

Да си правим допълнителни регистрации, за да плюем Деса и Тотя? :1000 (10): Че какво ми пречи да си го правя от моя си профил? И защо трябва да го правя анонимно, като държа да го правя видно и директно. Да се знае, че съм аз, за да няма грешка. Ама така е като си си направил 10 регистрации, за да опиташ да създадеш интерес към излишната във всяко едно естество Татяна. Да не мислиш, че не ви познавам и кътните зъби в тоя форум, независимо от профила? :1000 (29):

Искам да ми кажеш кои са тея мои 10 профила, че не се сещам. :) Ако Татяна беше излишна нямаше да я коментирате толкова много след всяка нейна изява вече години наред, всъщност от 2011, когато се завърна.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...