Charlie Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Фокси, обаче не спираш да спамиш за концерта. Нали е провал, остави го да бъде такъв. Стига си говорил за него. +18284738929294 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 МЕДЕНАТА ПИТА Хахахахахахха падам !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мисля, че тук ясно се вижда, че по секторите си беше пълно, понеже някой тук се опитваше да втълпява друго ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мисля, че тук ясно се вижда, че по секторите си беше пълно, понеже някой тук се опитваше да втълпява друго ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 http://planeta.tv/images/uploads/gallery/4...0179__large.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 http://planeta.tv/images/uploads/gallery/4...0179__large.jpg :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 http://planeta.tv/images/uploads/gallery/4...0179__large.jpg Уникална!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Абе някой има ли клип на Милко и Аркан от концерта, че в нета не намирам никъде?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА: цък Роксана, Милко Калайджиев и Аркан, Татяна: цък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА: цък Роксана, Милко Калайджиев и Аркан, Татяна: цък Малееее, убила ги е с Излел е Дельо, целият настръхнах, затова я обичам тая жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Малееее, убила ги е с Излел е Дельо, целият настръхнах, затова я обичам тая жена. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз пък си бях запушил ушите, но моментът, в който изпадна в делириум на сцената наистина трябва да се изпрати на Господари на ефира...Да не говорим, че милата само чакаше отпред някой да измрънка още и тя почна на мига щото иначе беше гробна тишина в залата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА: цък Роксана, Милко Калайджиев и Аркан, Татяна: цък Жалка работа... децата да се дерат... на "малкото ти дупе как стърчи" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Жалка работа... децата да се дерат... на "малкото ти дупе как стърчи" Що да е жалка? Има къде, къде по-брутални текстове в музикалния свят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Що да е жалка? Има къде, къде по-брутални текстове в музикалния свят. :1000 (29): Ама тая ми се бори за ПЕВИЦА на годината. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Жалка работа... децата да се дерат... на "малкото ти дупе как стърчи" Те са по-оборотни от Ломската, к'ви деца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Те са по-оборотни от Ломската, к'ви деца Сега си представи - обявяват Ломска за ПЕВИЦА на годината, пеят химна на курвите и от следващия ден ще е по всички вестници... и господари на ефира. Ебавка пълна. :1000 (21): Не е въпросът да направи песен дето да се пее от децата, но и да има някаква представителност. Само, че всички знаем, че без пепелявите текстове, при Теда няма хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ама тая ми се бори за ПЕВИЦА на годината. :mf_surrender: Е и Ники Минаж се бори, даже е печелила изпълнител на годината, а има къде, къде по-брутални текстове. Теди е българската Майли и Ники в едно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Е и Ники Минаж се бори, даже е печелила изпълнител на годината, а има къде, къде по-брутални текстове. Теди е българската Майли и Ники в едно! Това е БГ. Представям си всички медии как биха изригнали. Господарите няма да й простят. И естествено, чалгата ще бъде завряна в дълбокия ъгъл. Навремето, Деса, Ивана, Преса, Галена имаха своите достойнства. Особено като песни и проекти. Последната се доказва дълги години, докато я направиха ПЕВИЦА. Александрова няма нито един хит извън чалгата... нито пък песен, която да е със сносен текст, която да се знае. По-добре 10 години още Преса и Жалка да взимат тая награда, отколкото пародия като Теда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Това е БГ. Представям си всички медии как биха изригнали. Господарите няма да й простят. И естествено, чалгата ще бъде завряна в дълбокия ъгъл. Навремето, Деса, Ивана, Преса, Галена имаха своите достойнства. Особено като песни и проекти. Последната се доказва дълги години, докато я направиха ПЕВИЦА. Александрова няма нито един хит извън чалгата... нито пък песен, която да е със сносен текст, която да се знае. По-добре 10 години още Преса и Жалка да взимат тая награда, отколкото пародия като Теда. Димитров никога няма да даде голямата награда на Теда, докато продължава да пее такива просташки текстове. Може да е селянин, ама не е чак толкова прост и си дава сметка каквъв ще е отзвука в медиите. Хората 25+ изобщо не я взимат насериозно. Ще е някакъв абсолютен автогол Певица на годината да е някаква, която пее как искала лирическия герой да й "бара стърчащото дупе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз пък си бях запушил ушите, но моментът, в който изпадна в делириум на сцената наистина трябва да се изпрати на Господари на ефира...Да не говорим, че милата само чакаше отпред някой да измрънка още и тя почна на мига щото иначе беше гробна тишина в залата Ама ти, защото както чуваш от клипчето другите отбелязват колко е добра, на живо тръпката е била неописуема, Татяна има много мощен глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Това Ломската ако стане някога певица ще е официалния край на жанра и фирмата. Имена като Глория, Ивана, Десислава, Нелина, Тони Дачева ще трябва да се отрекат от Димитров с държавен вестник, да си скъсат договорите и да изчезнат с 200 от тази деградация и от големия позор, че са били изълнители в каталога на фирмата. Срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Пф, времената са различни. Съжалявам, обаче Теда като ви прави песни като "Няма кой да ме спре да те обичам" никой не я слуша. Ако не бяхте превърнали "Чалга пеперудки" в сензация, сега нямаше да ви прави песни за "малки дупета". Сори мотори. И щото другите претендентки като Преслава, която вече не знам колко години пее едни и същи неща като "убий ме, лъжи ме, рани ме, аз без теб не мога, обичам те", което е в пъти по-опасно за подрастващите от нещата на Теди, или пък Галена, която дори има фрази в песните си, които са точно като от песни на "Ломската", или пък Емануела ("хайде ти и тия като теб, всичките да го духате") са много морални в текстовете си и пеят литургии. Аре ся. Това дали Теди А. ще вземе певица ви е най-малкият проблем. Щото след десетина години ще са тя, Галин и Фики. По-добре се скандализирайте от сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Времената се менят, идолите също.Съжалявам, че на повечето прогресът ви е прекалено неудобен. Над мен Мила е казала всичко точно и ясно. Междувременно се поздравете с това нейно лайв изпълнение: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Неудобната за вас вече е прогреса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Неудобната за вас вече е прогреса. :feminist_en: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари