Dinnev Публикувано на Септември 21 Report Share Публикувано на Септември 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 БАСИ. ЯКАТА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Бруталнаааа Галена е мега якааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Вече се правят на попаджийте за да им обърнат внимание. Много слаба година за чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Много яка, особено партията на Галена е жестока. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Браво! Харесва ми на първо слушане. Интересна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Като започна песента, помислих, че Галин пее. Само Галена ми харесва от целия проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Едно към едно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Странна ми е, но съм сигурен, че ще чупи рекорди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Вече се правят на попаджийте за да им обърнат внимание. Много слаба година за чалгата. Дрейк не е първият с такава прическа, ако това имаш предвид. Иначе на мене движенията му ми напомнят на Галин, както той се опита да бъде див като Фики, така и Фики се опита да танцува като Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Интересна е храесва ми. Видеото също не е лошо. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Не му отива да се прави на Галин ... Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Издържах само до 40-тата секунда, като зави и ми стана лошо. Аман от тоя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Не му отива да се прави на Галин ... Само Галин ли може да рапира? WTF.. И на Преслава не отива да се прави на Галена, но го прави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Наистина е стил Галин. Но ми харесва, най-накрая хит от Фикретчо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Бащата и синчето пуснаха хитовете .. Жестока,много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Хаха Копие на ГАЛИН.Пълен срам е тоя Фикрет :D Нека все пак се учи от по-добрите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Скучна и незапеваема песен. Не зарибява. Гарантиран провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Хаха Копие на ГАЛИН.Пълен срам е тоя Фикрет :D Нека все пак се учи от по-добрите! Честно казано взаимно се копират Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Галена е толкова яка в клипааааа! Песента на кой композитор е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Честно казано взаимно се копират Галин не знам да е виел като анадолска овца някога? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Галена е толкова яка в клипааааа! Песента на кой композитор е? Фики се довери на Даниел Ганев, а текстът е дело на Мариета Ангелова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Заглавието да се смени на Галин feat Дара Евала, че е различна за Пайнер, но като цяло ми липсва елемент на изригване, леко ми е безлична. Но все пак страхотното е, че макар и зверски попаджийска, е нещо доста различно... за феновете на чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Галин не знам да е виел като анадолска овца някога? Не говори за вокално копиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.