Alter Ego Публикувано на Септември 25 Report Share Публикувано на Септември 25 Тук ще постваме и коментираме песните на новите Звезде Гранда (за да не правим отделни теми) Как излизат така ще ги постваме. Можете свободно да коментирате Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Aleksandra Mladenovic - Moj si nek si najgori Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Uros Zivkovic - Stikle Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 25 Author Report Share Публикувано Септември 25 Песента на Александра е добра, но не ми харесва нещо много. Напомня ми на Za nas kasno je на Ал.П. Песента на Урош не ми допада, и ми напомня на тази песен на Шабан : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Песента на Александра е добра, но не ми харесва нещо много. Напомня ми на Za nas kasno je на Ал.П. Песента на Урош не ми допада, и ми напомня на тази песен на Шабан : И на мен ми заприлича на нея, дори на места може да си запееш върху мелодията на Урош. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 KRISTINA DENIC - PRECRTAN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 KRISTINA DENIC - PRECRTAN Тази песен ми допада. И клипа е хубав. Хубаво начало на една кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Zvezdana Stevanovic - Divlja mala Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Milan Rakic - Jedna po jedna Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Песента на Деяна Ерич има онова старо, убисйтвено сръбско звучене! Дано стане хит, добра е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 С участието на Милица Павлович в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 23 Author Report Share Публикувано Октомври 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bocko Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.