Fast Публикувано на Септември 26 Report Share Публикувано на Септември 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Когато музиката ти е копирана, заглавието ти е почти 1:1 с "Into You" и се опитваш да пробиеш на световния пазар. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Английския й е на ниво Преслава :1000 (29): Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Абе не е толко зле. На второ слушане вече почва да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Страхотно е да опита и дано успее! Нека вярваме в силата на нашите таланти и в това,че и те могат да пробият навън дори с една песен. Видеото е малко зле наместено, явно наистина не е било планувано, ама пак горе-долу добре. Английският и е готин, на румънките и албанките също не е перфектен. Песента ме кефи, както казах в други теми, много се надявам семпъла да не изкочи краден от някъде,ама засега щом е оцеляла. Дано и Гери-Никол избухне с нещо на английски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Бях много позитивно настроена, ама с тоя припев ме заби, ужасен е. Текстът не е кой знае какво, но за такъв тип песен - може. Не й е чак толкова зле английския (въпреки че понякога трудно й се разбира), просто този начин на изпяване не се връзва с музиката, даже ми се струват зле насложени вокалите. Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Страхотно е да опита и дано успее! Нека вярваме в силата на нашите таланти и в това,че и те могат да пробият навън дори с една песен. Видеото е малко зле наместено, явно наистина не е било планувано, ама пак горе-долу добре. Английският и е готин, на румънките и албанките също не е перфектен. Песента ме кефи, както казах в други теми, много се надявам семпъла да не изкочи краден от някъде,ама засега щом е оцеляла. Дано и Гери-Никол избухне с нещо на английски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 И мен не ми изглежда много зле. Преслава е по-зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 Нямаше нужда да пуска английска версия. Текста е брутално тъп, детински и не се връзва с песента. Изпяването й няма да го коментирам. Просто сама се исра върху хита си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Българската версия по ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.