Starboy Публикувано на Септември 28 Report Share Публикувано на Септември 28 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много интересна продукция, на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 И на мен ми харесва, определено. Силно начало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Клипа е як, можеше по-интересен краи с животното но добре е. Песента ми е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Невероятен клип! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Уникална песен. Много ми харесва! Клипа също е брутален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Супер клас, много интересна продукция предлага този момък, нарежда ми се сред фаворитите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много интересна продукция, на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Както е написано в по-преден пост - невероятен клип и брутално яка песен! Браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тая песен е жестокаа просто, любима ми е !!! Клип... 10 нямам думи .. The Weeknd <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.