Dinnev Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Как може да има толкова красиви хора Песничката ми харесва, това ми е 3-4 слушане, но чак сега с клип ме грабна. И забелязвам, че звучи доста в стил Риана Ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Зара е бъдеща мега звезда! С Луиза ще бъдат голяма конкуренция след време. Абсолютно съм съгласен с Blueberry, че е малко в стил Риана. Даже бие малко и Бионсе, една такава смесена ми е, не знам. Затова я харесвам, може би. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Брутална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Брутална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Пореден хит предлага Зара. Супер песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Зариби ме покрай клипа. Слушах я поне 20 пъти днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Зариби ме покрай клипа. Слушах я поне 20 пъти днес. Точно влизах да напиша същото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Брутално е това момиче! Още преди да стане известна я харесвах много и се чудех защо няма гледания и фенове, но ето че нещата станаха такива каквито трябва да бъдат. Песента и клипа са много добри, а тя е много красива - винаги ми е прилича на слаб вариант на Адел визуално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.