Andrew Cunanan. Публикувано на Октомври 1 Report Share Публикувано на Октомври 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Този клип аз съм го правил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 На светлинни години по-добре от английската версия на DARA Мачкай Геро, както само ти знаеш!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Време е да пусне английската версия най-накрая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ще има гърмежииииии! Брутално звучи и на английски! П.С. определено има голям шанс за пробив в Европа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Айде да излиза вечее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Айде да излиза вечее Като я гледам, скоро няма да я пусне :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Като я гледам, скоро няма да я пусне :1000 (29): Уж беше като станат 10 милиона на българската. Сега пък, като станат 40, 000 абоната в канала и. И двете станаха, но още нищо няма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Уж беше като станат 10 милиона на българската. Сега пък, като станат 40, 000 абоната в канала и. И двете станаха, но още нищо няма Сега пък сигурно, като станат 50 000 абоната. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 0:29 - you know, you know that i've got гъз? Нищо не й се разбира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 0:29 - you know, you know that i've got гъз? Нищо не й се разбира. Какво очакваш ти Преди 2 години и нещо - била е по-малка, била е по-неопитна да го кажем така и при положение че имаш два-три дни да наизустиш текст на песен да е перфектна ли ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Какво очакваш ти Преди 2 години и нещо - била е по-малка, била е по-неопитна да го кажем така и при положение че имаш два-три дни да наизустиш текст на песен да е перфектна ли ?? Това го дадох за пример. Сега е имала доста време да го наизусти, но пак не й се разбира. Това за 0:29 е за I'm the queen. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Това за 0:29 е за I'm the queen. Моля те, ползвай клечки за уши Дори и от този лайф запис от нечий смартфон се чува и то ясно, че произнася BUZZ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Моля те, ползвай клечки за уши Дори и от този лайф запис от нечий смартфон се чува и то ясно, че произнася BUZZ Ти пък, верно ли :1000 (29): Какво толкова я защитаваш, като 2рокласник можее да каже, че английския й куца. Също като на Дара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Какво толкова я защитаваш, като 2рокласник можее да каже, че английския й куца. Също като на Дара. Не си в час явно колко знае един второкласник - абсолютно нищо. Съдя, че и твоя английски куца и то яко, след като не различаваш "бъз" от "гъз". Ай мир по темата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не си в час явно колко знае един второкласник - абсолютно нищо. Съдя, че и твоя английски куца и то яко, след като не различаваш "бъз" от "гъз". Ай мир по темата ... Клетия аз, английския ми куца Не може да я защити и напада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.