Slunchice. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 И от BLOW на Кралицата Би има копнати моменти Blow, Formation, Grown Woman изредихме тук, чакам отново да ми обясняват как Бионсе нямала добри клипове и как фолкаджийските били на световно ниво в сравнение с нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Най-добрият клип за 2016 + силна, хитова и гъзарска песен, отива й много. Най-важното е, че Галена пак вади нещо коренно различно от това, което е пускала - няма страх от риск при нея. Затова е номер 1 толкова години и държи най-големите хитове. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 wav-ка излезе а е нямате бреййй Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 оффф защо не пише ft.Krisko . така няма да има бум в гледанията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 оффф защо не пише ft.Krisko . така няма да има бум в гледанията Щото не е фючъринг,а човека не иска да се срами с такива бози.Личи си,че грам не се е постарал щото е Галена и му е дала пари,това му е да не кажа най-слабата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 оффф защо не пише ft.Krisko . така няма да има бум в гледанията Криско, няма да иска да се излага с чалгарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Мога да намеря само една дума, с която да опиша проектът- WOW. Изпълнителят, който прави най-новаторските проекти и благодарение на когото жанрът върви напред. Вижда се, че дава всичко от себе си, по никакъв начин не пести енергия и финанси за да ни предложи най-доброто за пореден път. Много в страни от чалгата е това и евала за риска, евала за смелостта да вложи в подобен проект. Знаем мнението на българина- щом е чалга певица, значи песента е чалга и точка по въпроса. Наистина ме впечатли, както при всеки един неин проект от 5-6 години насам. Пожелавам й успех- просто няма такъв изпълнител!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Щото не е фючъринг,а човека не иска да се срами с такива бози.Личи си,че грам не се е постарал щото е Галена и му е дала пари,това му е да не кажа най-слабата песен. Какво означава да се срами, нали той е автор и се е подписал под песента? Помисли малко с тая глава преди да пишеш простотии. А и вие сте много интересни. Ако беше отишла при Оцко да й направи песен като Все ми е тая например, щеше да кажете тая сега се опитва да повтори успеха на песента, то едно и също ни писна вече. Отива жената при Криско за коренно различна песен от нейния стил, и пак се почва плюене от редовните хейтъри. Ами чакай малко, тя може да прави песни само с цигански вокали и тупса лупса през 2 месеца и пак ще е топ. Уважавайте труда и експеримента. Едва ли е много лесно да вложиш една торба пари в нещо, което нямаш никаква идея ще тръгне ли или не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Всичко е мега готино. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 #Брутализъм, Песента е ... Уау Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Жалка е направила доста незапеваема песен. Клипчето бива. Като цяло не го виждам като голям хит. Криско Бийт нещо си е продал най-тъпата продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Криско си пази силните неща за музикалната компания със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 https://www.facebook.com/VessyOfficial/post...210482768446079 Vesela Boneva 30 mins · Наистина съм изненадана да чуя това! Доста близо звучи до нашия проект "Разпалвам микрофоните" издаден на 27.03.2015 година!!! Мненията оставям на вас!?! Аз не намирам прилика .. ?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ее, щом и скандал се заформи, мегахита е в кърпа вързан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 https://www.facebook.com/VessyOfficial/post...210482768446079 Очакваше се подобна реакция от поп изпълнителите. Няма как да не им бръкне някъде, след като и те предлагат това, но не получават този интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Сефте я чувам... има прилика и то голяма. Щом дори някой тук я беше пуснал преди това... Авторът на музиката на "Разпалвам микрофоните" е Светлин Къслев, Криско Бийтс да му мисли. Скандалче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Аз чувам един съвсем стандартен R&B ритъм...? Тая безличната Бонева да се гръмне. Добре, че е Галена та тая да напомни за пребиваването си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Нямам думи!! Скандална е , песен , клип , визия . Галена просто не знам как го прави , но всеки път надминава себе си . Тотален хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Много яка песен и най-добрият клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Галена е като е една малка Америка в българския шоубизнес - просто няма стигане... За пореден път се доказа като най-креативната в бранша и остави хейтърчетата да мечтаят, че някога и "техните" ще имат такъв проект... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 "Не съм като другите, добре това го знаете, не търся услугите, които си мечтаете, донесох покритие, а ти - фалшиво его ще те разглобя като LEGO" :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Клипът е брутален, ала мен не ме кефи, че е много ала Бионсе стил. Монтажът е резачка! Всяка визия е убиец, жалко, че визията с чехличките на розовия фон е отпаднала! Иначе тоя ефект за правенето на клипа сякаш от 90-те е използван по 10-тина пъти от Бионсе в последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ХАХАХ Криско даже е дал нещо претоплено... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 https://www.facebook.com/VessyOfficial/post...210482768446079 Аз не намирам прилика .. ?!? Всъщност сходството е много голямо, но тази песен дори не я бях чувал. На Галена е по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.