FikLena Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Божеееееееееееееееееееееееее.. ТОЛКОВА МНОГО Я ОБИЧАМ ТАЗИ ЖЕНА!!!!! АДСКАТА ПЕСЕН!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Много добра песен Галена е както винаги на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галошче,защооооооооооооо ??? Проклятието ми я стигна,ужас Тая песен е брутално тъпа,наистина.Може би най-слабата и клипирана песен последните 5 години,не го виждам като хит това. Другият път пак я прокълни, че нещо това проклятие й действа наобратно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Другият път пак я прокълни, че нещо това проклятие й действа наобратно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Другият път пак я прокълни, че нещо това проклятие й действа наобратно. :1000 (29): ТИ пак ли създаваш Новата истина. Спри се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.