Ergeni Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И дансинга е кавър oт албума ZMAJ на Индира. (50 godina) Вероника взе "Грешен сън" (Nisam sumnjala) А Zmaj има ли бг кавър ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И дансинга е кавър oт албума ZMAJ на Индира. (50 godina) Вероника взе "Грешен сън" (Nisam sumnjala) А Zmaj има ли бг кавър ? https://www.youtube.com/watch?v=Bcag2eDOYX4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Оффф да, как забравих, текста на ZMAJ е по истински настан, трябвало да е на Цеца но... попаднало в ръцете на Индира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Той тоя албум на Индира е ебати златната мина, колко брутални песни и на български, и на сръбски са резултат от него. Евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ами по мои спомени... дансинга удари много силно с клипа. Но омръзна за 2 месеца. Може и заради свръхпродукцията да се получи така. Във фолка имаше ужасно много продукция всяка година и нещата не издържаха твърде дълго. Сега пък еднообразието не позволява да издържат повече. То ще се окаже, че няма хитове от 15 години. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Той тоя албум на Индира е ебати златната мина, колко брутални песни и на български, и на сръбски са резултат от него. Евала. Да, този албум направи много голяма револуция в сърбската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Сега проверих и от този албум на Индира 9 от песните ги има на български, лол. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 На времето, бяха оригинални с Ера с това детско джипче, тогава в Гранд излизаха и пееха само с микрофон, нямаха сценични декори и слично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Нещо неТипично е един от най-големите хитове в жанра и извън него. Не сме безгрешни също е хит, но според мен чисто медийно не е толкова популярна. Точно на едно ниво са, на ретро партито ги пуснаха една след друга. Иначе "Луда по тебе" е може би единствената песен над тях от хитовете в Пайнер. А за "Присъда", говорим за тогава и мога да гарантирам, че беше много по - голям хит от "Освободете дансинга", която е кръчмарска и тъпа песен по мое мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 А според вас, коя авторска поп-фолк песен е най-голям хит, Залеза и зората ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 А според вас, коя авторска поп-фолк песен е най-голям хит, Залеза и зората ? Само мене нямаш. И според мен за 2003 и не само според мен това беше най - големият хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Само мене нямаш. И според мен за 2003 и не само според мен това беше най - големият хит. Само мене нямаш е кавър на Дино Мерлин. "Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Само мене нямаш е кавър на Дино Мерлин. "Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там. Хубаво че ми го каза, не го знаех. Ми да, може и "Ти си" ако е авторска да я бутнем там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Само мене нямаш е кавър на Дино Мерлин. "Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там. + "Лъжа е" и "Защо повярвах". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Защо повярвах. От малкото, които се пускат не само на Ретрото, даже понякога е била единствената. + няколко песни на Слави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Само мене нямаш е кавър на Дино Мерлин. "Губя те бавно" може би е най-емблематичната авторска песен. "Дяволско желание", "Залеза и зората", "Носталгия" и те са някъде там. Да, забравих "Губя те бавно" но преди си мислех че "Дяволско желание" е кавър на "Црно мече" а то било обратно. Това е "Финални думи", обаче голями хитове си бяха в СРБ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Хубаво че ми го каза, не го знаех. Ми да, може и "Ти си" ако е авторска да я бутнем там. И "Ти си" е кавър, даже нали има още една версия на български. :1000 (29): + "Лъжа е" и "Защо повярвах". Омг, да, не знам защо, като писах онзи пост, си мислех, че "Защо повярвах" е кавър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Хубаво че ми го каза, не го знаех. Ми да, може и "Ти си" ако е авторска да я бутнем там. Не е авторска "Tи си" Но това е рядкост повече да ми харесва БГ вариянта, но този Кемал много дразни, да беше с някои друг щеше да е по-добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Нещо неТипично е един от най-големите хитове в жанра и извън него. Не сме безгрешни също е хит, но според мен чисто медийно не е толкова популярна. Като на 17 също беше гигантски хит, както и Освободете дансинга и това го доказва Истерията в края на 2004та беше пословична за Ивана. Присъда - ама с днешна дата никой не може да ти я запее. Аз самият - не се сещам в момента какво се пее в нея, въпреки че я слушах многократно. Ивана тотално размаза Глория от есента на 2004та. Всъщност, турнето спаси Гло. И липсата на Ивана. Всъщност, липсата на Гло по концерти беше тактика, за да не се види разликата в приемите. Ивана детронира Гло медийно за масата. Да, песните на Гло все още се котираха, но и двамата знаем, че беше в класациите на Маргарита Лозанова, която й приставаше до 2007ма, когато й подари "Песен на годината". Като на 17 май не е пята скоро, но дансинга беше пят от Ваня и се прие много добре. Но пък виж, не вярвам Присъда да се пее особено. Не сме безгрешни беше най-големият хит за годината тогава. Тя буквално от чешмата не беше потекла, както и Нещо нетипично, но комбинацията от Азис и Глория беше тогава взривяваща. Звучеше отвсякъде. Присъда я помнят всички и беше другият много голям хит на Глория. Конкретно като самостоятелна песен, Присъда е адски много харесва песен. Вече Намери си майстора според мен не беше толкова голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Точно на едно ниво са, на ретро партито ги пуснаха една след друга. Иначе "Луда по тебе" е може би единствената песен над тях от хитовете в Пайнер. А за "Присъда", говорим за тогава и мога да гарантирам, че беше много по - голям хит от "Освободете дансинга", която е кръчмарска и тъпа песен по мое мнение. Аз говоря извън чалга средите, че Присъда е точно неизвестна, докато Нещо Нетипично не знам или някой, който да не може да ти запее "води ме в някоя квартална кръчма"... даже върли антифенове я знаят. Присъда навремето беше дълготраен хит, докато на Ивана омръзна за 2 месеца. Но пък Гло си изкара годината с Присъда. Така, че имаше време да се разгръща. Докато Ивана пусна 20 песни. Но с днешна дата, наистина не вярвам Присъда да се пее. Дано я включи в микс някога, за да видим това. Освободете дансинга! вече сме видяли, че и с днешна дата се помни и пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Аз говоря извън чалга средите, че Присъда е точно неизвестна, докато Нещо Нетипично не знам или някой, който да не може да ти запее "води ме в някоя квартална кръчма"... даже върли антифенове я знаят. Присъда навремето беше дълготраен хит, докато на Ивана омръзна за 2 месеца. Но пък Гло си изкара годината с Присъда. Така, че имаше време да се разгръща. Докато Ивана пусна 20 песни. Но с днешна дата, наистина не вярвам Присъда да се пее. Дано я включи в микс някога, за да видим това. Освободете дансинга! вече сме видяли, че и с днешна дата се помни и пее. +1 Напълно подкрепям. Песента на Ивана надскочи границите на фолка и стана национален хит. Няма човек, който да не я знае, докато Присъда беше за вътрешна употреба (разбирай феновете на фолка). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Глория никога не е била масово слушана извън фолка. Освен това, както винаги тук се преувеличава. Хората знаят една фраза от песента, не песента като цяло. Смешно е да си мислите, че едва ли не я слушат по Коледа. "Национален хит" от чалгата няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Глория никога не е била масово слушана извън фолка. Освен това, както винаги тук се преувеличава. Хората знаят една фраза от песента, не песента като цяло. Смешно е да си мислите, че едва ли не я слушат по Коледа. "Национален хит" от чалгата няма. Според мен "Носталгия" също стана хит извън фолк средите и е масово одобрявана песен дори и от хейтърите на жанра. За песента на Ивана никой не казва, че са я слушали на Коледа, но поне са я слушали, запомнили са фразата, направила им е впечатление песента. Пак е повече отколкото постигна "Присъда". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Вчера в Провокатор коментираха хонорара на Камелия - 2200. Според мен "Носталгия" също стана хит извън фолк средите и е масово одобрявана песен дори и от хейтърите на жанра. За песента на Ивана никой не казва, че са я слушали на Коледа, но поне са я слушали, запомнили са фразата, направила им е впечатление песента. Пак е повече отколкото постигна "Присъда". Присъда стана тогава голям хит, щото гръмнаха онази мутра и защото Глория пусна нея. "Носталгия" е хит сред старите, от 10 годишните и надолу едва ли я знаят. Иначе не мога да преценя за другото. Нормално е песните на Ивана да са по популярни, тя беше на 100 турнета по стадионите и ги пееше на всеки концерт. Присъда не е пята от 100 години, освен на 15 години Глория. Но все пак : https://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU Виж гледанията и това е стара песен. Като за Глория са много, песента и е от най - големите хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Присъда стана тогава голям хит, щото гръмнаха онази мутра и защото Глория пусна нея. "Носталгия" е хит сред старите, от 10 годишните и надолу едва ли я знаят. Иначе не мога да преценя за другото. Нормално е песните на Ивана да са по популярни, тя беше на 100 турнета по стадионите и ги пееше на всеки концерт. Присъда не е пята от 100 години, освен на 15 години Глория. Но все пак : https://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU Виж гледанията и това е стара песен. Като за Глория са много, песента и е от най - големите хитове. "Присъда" не е ли от 2004-та, а убийството на Жоро от август 2005-та? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.