Western Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Много добра, дано се оцени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Много хубава, наистина. Само не ми допада това, че липсва рима точно в рефрена, а някакви думички са насъбрани там и стои много недоизпипано. Иначе носи леко настроение от "Болка в минути", както по-горе казаха. Относно клипа - съвсем леко ми напомня на "Пясъчни кули" в част от кадрите. Иначе страхотно са уловили морето, такъв тип цветове обожавам, само някои сцени с Нелина са доста аматьорско заснети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Евала за текста и уникалното изпяване. Това е зверска балада, дано се оцени и да има успеха, които заслужава. За мен, балада на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Не е лоша, но няма кулминация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Има надежда за жанра. Браво. Феноменална Нелина ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Не е лоша, но няма кулминация. От 3:34 нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Прекрасна е наистина, най-хубавата балада тази година. Браво на Нелина. И народната й песен за България преди седмица, сега и тази. Настръхнах! Това щеше да е песен емблема за жанра, ако я беше изпяла преди 10 години, но уви... За това ми е най-жал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Прекрасно е всичко. И песента и видеоклипът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Някак това очакваш от Нелина - смислен текст, приятна мелодия и страхотно изпяване. Браво, на мен си ми е много ударна даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Ако има повече такива песни, има надежда за поп-фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Баладите на Пашев са доста еднотипни, но за сметка на това са адски въздействащи. А и когато е изпята от такъв мощен глас, резултатът е невероятен. Много красив клип и страхотно присъствие от Нелина, съчетани с невероятно въздействаща и ударна песен. Анастасия се е постарала страшно много за текстът, а и има голяма емоция в самия проект. Дано се оцени! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Да продължава тая серия и да си възвърне славата. Очаквам тая песен да направи повече гледания от предната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Страхотна песен! :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Страхотна песен! :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Без грешка. Впечатлен съм. Браво на Нелина за решението да пусне балада, имаме нужда от още и още такива песни със смисъл, които директно те разтърсват и завладяват, че фолка си отива тотално иначе с "продукцията" на "актуалните" имена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Нелина изкара адската балада- толкова красив клип, смислен текст и изпълнение- класа! Много въздейства тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Текста е малко изтъркан, слушали сме за забравените от Бог в няколко други песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Текста е малко изтъркан, слушали сме за забравените от Бог поне в няколко други песни. Така ли? В коя друга песен директно се е пяло точно на тематиката от тази на Нелина, със същите изразни средства при това? Изтъркани са текстовете за кучки, боклуци, бивши, пантери, аматьорки и подобни. Анатема за такива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Не знам, ама мен тази песен направо ме разревава, толкова е въздействаща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Нелина ги пръсна тая година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Това е песен и клип, а не извращенията на разни "лидерки". Такива мелодични песни навремето бяха нещо нормално, а сега са рядкост, за съжаление. Силна мелодия, клипът е много стилен и добре направен, макар и без огромни средства. Само текстът в някои отношения не ми допада, но като цяло ми харесва. Π.Π. На някои моменти ми заприлича на Деса в лице, но веднага след това отбелязах огромната разлика между стегнатата кожа на Нелина и подпухналото от ботокс лице на доста по-младата ѝ колежка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Когато чакаш Теди и... пуснат Нелина Сбъркал си емотиконката, повод за радост е. Страхотна песен, огромно браво! Клипът също е много красив и стилен. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Най-накрая хубава песен по Планета. Вярно е, че има елементи от други Пашеви балади, но като цяло е супер да чуеш негова песен, изпята и от глас като Нелина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Така ли? В коя друга песен директно се е пяло точно на тематиката от тази на Нелина, със същите изразни средства при това? Изтъркани са текстовете за кучки, боклуци, бивши, пантери, аматьорки и подобни. Анатема за такива! Е веднага се сещам за Софи Маринова "Дай ми животе да страдам за някого, някой и аз да обичам", на Галена "Лоша ли съм господи, все за мен забравяш ти, все за други щастие". Естествено, че не са със същите "изразни средства", но има и други песни на тази тема, но то в чалгата вече няма някаква любовна тема, която да не е засегната. п.п. Мисля, че гледанията й не вървят зле, ще се изкефя ако стане масово известна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Така ли? В коя друга песен директно се е пяло точно на тематиката от тази на Нелина, със същите изразни средства при това? Изтъркани са текстовете за кучки, боклуци, бивши, пантери, аматьорки и подобни. Анатема за такива! Проекта е стойностен, не го отричам, написал съм го вече "ако има повече такива песни, има надежда за поп-фолка'', НО текста е клише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.